discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
eugen
- veteran

dopaj cu rasini cred ca am vazut eu la niste baieti in gara de nord, bagau ceva dintr-o punga.

)
da' tu nu chiar despre aia vb nu?
-
dragos74
- veteran

Baieti haideti sa va vad ....repede ...pareri,pareri....cristi,eugen,rboy,.... ma nu dormiti
inelu' maneru, gabriele(alt idol)...asteapta caietul de sarcini
....stati ca se trezesc astia si vedeti voi teorie ....va rog sa comentati si asta '''''Gabriele radea infundat cand a vazut.....''''''
Mai Luci unde disparusei ca iti duceam toti dorul,,,,si sa nu cumva sa faci uitata lanseta cu inelele ....ca tot nu s-a lamurit cine a sabotat-o

-
Luci
- veteran

p5ih0 scrie:bah, voi intelegeti ca discutia asta interminabila nu o sa aibe niciodata vreo concluzie ?
va bateti gura/degetele dejaba

parerea mea...
Ha!
(Luci, sper ca stii de gluma si nu ma trezesc cu niste "vorbe de bine" pe aici ...)
He he he, prietene, m-ai vazut facand spuma?
Am piciorul luxat, la schi nu ma pot duce, asa ca bag aiici fun! Esti invitatul nostru la distractie

-
Luci
- veteran

dragos74 scrie:Baieti haideti sa va vad ....repede ...pareri,pareri....cristi,eugen,rboy,.... ma nu dormiti
inelu' maneru, gabriele(alt idol)...asteapta caietul de sarcini
....stati ca se trezesc astia si vedeti voi teorie ....va rog sa comentati si asta '''''Gabriele radea infundat cand a vazut.....''''''
Mai Luci unde disparusei ca iti duceam toti dorul,,,,si sa nu cumva sa faci uitata lanseta cu inelele ....ca tot nu s-a lamurit cine a sabotat-o

Dragos, am auzit ca la vara nu o sa ratezi zona de pe aici ( unde pica in mod miraculos inelele) asa ca, printre lipani rozalii, o sa ti-o dam pe tava cu microscop atomic pentru studiu individual

-
miky
- veteran

ma scuzati ca ma bag si io care nu ma pricep, dar rodbuildingul asta de pe la noi, nu e tot un fel de lucru in loon, indiferent ca se face la bucuresti sau prin alta parte a tarii ?... ca sa pricep un pic , ... ca simt ca incep sa imi doresc si io o lanseta de aia, custom, si vreau sa stiu la ce ma bag...
-
eugen
- veteran

****-i, psihopati era, corect! merci tavi

-
dragos74
- veteran

astia scriu o pagina cat scriu eu 2 litere
stiam eu ca sunteti in zona .....sacalilor

-
Tavi
- veteran

Luci scrie:sunt destul de ocupat cu slujba dar promit o serie noua despre constructia de bete si care e diferenta intre unu care pune inele pe bete si inventeaza matisajul cu matase pentru a zbura inelele si altul care construieste un blank, ce inseamna o mandrena, cum se face si se deseneaza un profil de blank pentru a fi moderat rapid, rapid sau foarte rapid. Ce inseamna un carbon elicoidal sau unul rasucit. Ce inseamna dopaj cu rasini sau amestec cu fibra de sticla???
In plus daca asta e diferenta ca intre cer si pamant intre unul ce da cu lac pe inele si isi spune constructor de bete ( intitulate pompos "Custom"), si altul care croieste carbonul, il coace , il lacuieste etc, apoi ce sa mai spun de unul care lucreaza in bambus!
Luci, fara gluma, daca este un asemenea meserias in Romania, adica dinasta care construieste blancuri da-ne numele lui.
Afara sunt convins ca sunt, dar ne omoara transportul si taxele.
Si trimisul banilor costa de-ti vine s-o lasi balta.
Repet, nu glumesc si nu tin cu nimeni la faza asta.
-
dragos74
- veteran

Luci anul asta sa va pregatiti ca e an de excursii

pregatiti lansetele mulinetele firele mustele vinul....asta trebua sa fie primul

....ca veniiiiiiiiiim
-
dragos74
- veteran

Tavi iti spun eu cine e ....Cristi Ene ...dar sa-ti puna inelele Paul Sas