da' tu nu chiar despre aia vb nu?
Manere
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
Baieti haideti sa va vad ....repede ...pareri,pareri....cristi,eugen,rboy,.... ma nu dormiti
inelu' maneru, gabriele(alt idol)...asteapta caietul de sarcini
....stati ca se trezesc astia si vedeti voi teorie ....va rog sa comentati si asta '''''Gabriele radea infundat cand a vazut.....''''''
Mai Luci unde disparusei ca iti duceam toti dorul,,,,si sa nu cumva sa faci uitata lanseta cu inelele ....ca tot nu s-a lamurit cine a sabotat-o
inelu' maneru, gabriele(alt idol)...asteapta caietul de sarcini
....stati ca se trezesc astia si vedeti voi teorie ....va rog sa comentati si asta '''''Gabriele radea infundat cand a vazut.....''''''
Mai Luci unde disparusei ca iti duceam toti dorul,,,,si sa nu cumva sa faci uitata lanseta cu inelele ....ca tot nu s-a lamurit cine a sabotat-o
He he he, prietene, m-ai vazut facand spuma?p5ih0 scrie:bah, voi intelegeti ca discutia asta interminabila nu o sa aibe niciodata vreo concluzie ?
va bateti gura/degetele dejabaparerea mea...
Ha!![]()
(Luci, sper ca stii de gluma si nu ma trezesc cu niste "vorbe de bine" pe aici ...)
Am piciorul luxat, la schi nu ma pot duce, asa ca bag aiici fun! Esti invitatul nostru la distractie
Dragos, am auzit ca la vara nu o sa ratezi zona de pe aici ( unde pica in mod miraculos inelele) asa ca, printre lipani rozalii, o sa ti-o dam pe tava cu microscop atomic pentru studiu individualdragos74 scrie:Baieti haideti sa va vad ....repede ...pareri,pareri....cristi,eugen,rboy,.... ma nu dormiti![]()
inelu' maneru, gabriele(alt idol)...asteapta caietul de sarcini![]()
![]()
....stati ca se trezesc astia si vedeti voi teorie ....va rog sa comentati si asta '''''Gabriele radea infundat cand a vazut.....''''''![]()
ma scuzati ca ma bag si io care nu ma pricep, dar rodbuildingul asta de pe la noi, nu e tot un fel de lucru in loon, indiferent ca se face la bucuresti sau prin alta parte a tarii ?... ca sa pricep un pic , ... ca simt ca incep sa imi doresc si io o lanseta de aia, custom, si vreau sa stiu la ce ma bag...
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
Luci, fara gluma, daca este un asemenea meserias in Romania, adica dinasta care construieste blancuri da-ne numele lui.Luci scrie:sunt destul de ocupat cu slujba dar promit o serie noua despre constructia de bete si care e diferenta intre unu care pune inele pe bete si inventeaza matisajul cu matase pentru a zbura inelele si altul care construieste un blank, ce inseamna o mandrena, cum se face si se deseneaza un profil de blank pentru a fi moderat rapid, rapid sau foarte rapid. Ce inseamna un carbon elicoidal sau unul rasucit. Ce inseamna dopaj cu rasini sau amestec cu fibra de sticla???
In plus daca asta e diferenta ca intre cer si pamant intre unul ce da cu lac pe inele si isi spune constructor de bete ( intitulate pompos "Custom"), si altul care croieste carbonul, il coace , il lacuieste etc, apoi ce sa mai spun de unul care lucreaza in bambus!
Afara sunt convins ca sunt, dar ne omoara transportul si taxele.
Si trimisul banilor costa de-ti vine s-o lasi balta.
Repet, nu glumesc si nu tin cu nimeni la faza asta.