Manere

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 08 Ian 2008, 22:18

dopaj cu rasini cred ca am vazut eu la niste baieti in gara de nord, bagau ceva dintr-o punga. :))

da' tu nu chiar despre aia vb nu?

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 08 Ian 2008, 22:21

Baieti haideti sa va vad ....repede ...pareri,pareri....cristi,eugen,rboy,.... ma nu dormiti :)
inelu' maneru, gabriele(alt idol)...asteapta caietul de sarcini :!: :wink:
....stati ca se trezesc astia si vedeti voi teorie ....va rog sa comentati si asta '''''Gabriele radea infundat cand a vazut.....'''''' 8)
Mai Luci unde disparusei ca iti duceam toti dorul,,,,si sa nu cumva sa faci uitata lanseta cu inelele ....ca tot nu s-a lamurit cine a sabotat-o :)

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 08 Ian 2008, 22:21

p5ih0 scrie:bah, voi intelegeti ca discutia asta interminabila nu o sa aibe niciodata vreo concluzie ?
va bateti gura/degetele dejaba :roll: parerea mea...
Ha! :P

(Luci, sper ca stii de gluma si nu ma trezesc cu niste "vorbe de bine" pe aici ...)
He he he, prietene, m-ai vazut facand spuma?
Am piciorul luxat, la schi nu ma pot duce, asa ca bag aiici fun! Esti invitatul nostru la distractie ;)

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 08 Ian 2008, 22:22

dragos74 scrie:Baieti haideti sa va vad ....repede ...pareri,pareri....cristi,eugen,rboy,.... ma nu dormiti :)
inelu' maneru, gabriele(alt idol)...asteapta caietul de sarcini :!: :wink:
....stati ca se trezesc astia si vedeti voi teorie ....va rog sa comentati si asta '''''Gabriele radea infundat cand a vazut.....'''''' 8)
Mai Luci unde disparusei ca iti duceam toti dorul,,,,si sa nu cumva sa faci uitata lanseta cu inelele ....ca tot nu s-a lamurit cine a sabotat-o :)
Dragos, am auzit ca la vara nu o sa ratezi zona de pe aici ( unde pica in mod miraculos inelele) asa ca, printre lipani rozalii, o sa ti-o dam pe tava cu microscop atomic pentru studiu individual ;)

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 08 Ian 2008, 22:24

ma scuzati ca ma bag si io care nu ma pricep, dar rodbuildingul asta de pe la noi, nu e tot un fel de lucru in loon, indiferent ca se face la bucuresti sau prin alta parte a tarii ?... ca sa pricep un pic , ... ca simt ca incep sa imi doresc si io o lanseta de aia, custom, si vreau sa stiu la ce ma bag...
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 08 Ian 2008, 22:24

****-i, psihopati era, corect! merci tavi :bere:

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 08 Ian 2008, 22:27

astia scriu o pagina cat scriu eu 2 litere :shock:
stiam eu ca sunteti in zona .....sacalilor :)

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 08 Ian 2008, 22:28

Luci scrie:sunt destul de ocupat cu slujba dar promit o serie noua despre constructia de bete si care e diferenta intre unu care pune inele pe bete si inventeaza matisajul cu matase pentru a zbura inelele si altul care construieste un blank, ce inseamna o mandrena, cum se face si se deseneaza un profil de blank pentru a fi moderat rapid, rapid sau foarte rapid. Ce inseamna un carbon elicoidal sau unul rasucit. Ce inseamna dopaj cu rasini sau amestec cu fibra de sticla???

In plus daca asta e diferenta ca intre cer si pamant intre unul ce da cu lac pe inele si isi spune constructor de bete ( intitulate pompos "Custom"), si altul care croieste carbonul, il coace , il lacuieste etc, apoi ce sa mai spun de unul care lucreaza in bambus!
Luci, fara gluma, daca este un asemenea meserias in Romania, adica dinasta care construieste blancuri da-ne numele lui.
Afara sunt convins ca sunt, dar ne omoara transportul si taxele.
Si trimisul banilor costa de-ti vine s-o lasi balta.
Repet, nu glumesc si nu tin cu nimeni la faza asta.

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 08 Ian 2008, 22:29

Luci anul asta sa va pregatiti ca e an de excursii :!: :wink: pregatiti lansetele mulinetele firele mustele vinul....asta trebua sa fie primul :D ....ca veniiiiiiiiiim

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 08 Ian 2008, 22:31

Tavi iti spun eu cine e ....Cristi Ene ...dar sa-ti puna inelele Paul Sas :D

Scrie răspuns