lucky craft-mit sau realitate?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
lucky craft-mit sau realitate?
in speranta de a mai anima putin atmosfera pe site mi-am permis sa creez un nou subiect legat de voblere. dupa ce m-am documentat pe site-urile din afara cat si pe cateva siteuri din romania+discutii cu amicii am decis sa acord putina atentie acestor voblere.pentru spinning la avat si salau in dunare eu as vrea sa-mi cumpar:
1.pointer 78 sp culoare american shad,aurora ghost si charteuse shad
2.bevy shad 75 sp american shad sau charteuse shad
3.fat cb bds 1 sau 2 culoare american shad sau aurora ghost
4.flat mini mr culoare american shad sau aurora black
5.lipless lv 300 sau 500 culori american shad ,aurora black sau charteuse shad
aceasta este parerea mea pur subiectiva si as dori sa faca si altii cateva propuneri sau sa impartaseasca opinii / eventuale experiente
aceasta este parerea mea pur subiectiva si as dori sa faca si altii cateva propuneri sau sa impartaseasca opinii / eventuale experiente
Re: lucky craft-mit sau realitate?
cumpara cu incredere, sunt super meserie, eu am cateva jerkbaituri de la Lucky Craft, sunt foarte multumit de ele.seve scrie:in speranta de a mai anima putin atmosfera pe site mi-am permis sa creez un nou subiect legat de voblere. dupa ce m-am documentat pe site-urile din afara cat si pe cateva siteuri din romania+discutii cu amicii am decis sa acord putina atentie acestor voblere.pentru spinning la avat si salau in dunare eu as vrea sa-mi cumpar:
TEAM ATOM
am deja doua modele pe care insa nu le-am vazut pe site-urile din romania...staisee de 90 mm(super multumit de el mai ales la tehnica jerkuit) si un pointer model vechi, segmentat de 10 cm pe care insa nu l-am prea folosit. imi inspira incredere modelele vazute pe site-urile romanesti dar stiu ca la unele la care patternul coloristic este la suprafata voblerului exista riscul ca vopseaua sa sara foarte usor..sunt insa cateva modele care au imprimat patternul in corpul voblerului si care sunt foarte rezistente...stie cineva ceva legat de durabilitatea acestor voblere?
la ce pret au aceste voblere,ar trebui sa tina 100ani,sa se dezgate singure si sa adune pestii de pe o raza de 1km
sincer,
cred ca sunt muuult prea scumpe fata de concurenta lor si nu cu atat de mult mai bune,dar asta e parerea mea.

sincer,
cred ca sunt muuult prea scumpe fata de concurenta lor si nu cu atat de mult mai bune,dar asta e parerea mea.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
- veteran
parerea mea, nu mi-as lua veci, mi-am luat ceva hardcoruri(yo-zuri) si sare vopseaua de pe ele, daca si pe luky este asa nasol frate, made in japan si de aia banuiesc ca-s asa de scumpe darr ma rog nu cred ca-si merita banii parera mea..
cat despre cum stiu sa prinda asta nu pot sa spun ca nu am, darr banuiesc ca nu au inventat astia de la luky o bataie noua nemaivazuta care sa rupa tot
salut.
cat despre cum stiu sa prinda asta nu pot sa spun ca nu am, darr banuiesc ca nu au inventat astia de la luky o bataie noua nemaivazuta care sa rupa tot

salut.
be smart be silent be deadly.....
Nu stiu inca o casa de naluci decente care sa fie asa de meseriasa incit de pe nici unu din modele sa nu sara culoare ( nu am dat cu Salmo ) . Is modele de pe care nu iei culoarea nici cu lama de cutit , depinde de cum ii aplicata probabil .
Opinia mea depre Lucky Craft ii ca are o doza maricica de comercial ,beneficiaza de multa reclama , si nu toate modele se ridica la asteptari , insa chestia asta ii strict relationata cu reclama , si oricum , toti o fac .
Nu cunosc in speta modele de care intrebi Seve , pot sa-ti spun ca am vreo doua-trei care deja au trei ani vechime in pescuit marin , fara a fi modele salt-water , si inca dau cu ele . La cum dau eu , am gasit inlocuitori , mai putin la B freeze ( ii drept ca nu mai gasesc pe aproape Duel Aile magnet S si nici nu intra chiar pe el), pe care o sa-l mai car cu mine , chiar daca mai are cam jumate din vopsea pe el .
Fir Intins!!!
Opinia mea depre Lucky Craft ii ca are o doza maricica de comercial ,beneficiaza de multa reclama , si nu toate modele se ridica la asteptari , insa chestia asta ii strict relationata cu reclama , si oricum , toti o fac .
Nu cunosc in speta modele de care intrebi Seve , pot sa-ti spun ca am vreo doua-trei care deja au trei ani vechime in pescuit marin , fara a fi modele salt-water , si inca dau cu ele . La cum dau eu , am gasit inlocuitori , mai putin la B freeze ( ii drept ca nu mai gasesc pe aproape Duel Aile magnet S si nici nu intra chiar pe el), pe care o sa-l mai car cu mine , chiar daca mai are cam jumate din vopsea pe el .
Fir Intins!!!
Eu am cam toate modelele de la Lucky Craft si sunt foarte satisfacut. Ca se ia vopseaua nu ma jeneaza de loc, asta nu impiedica naluca sa prinda peste.
Vopseaua sare la toate voblerele atunci cand sunt utilizate. Oricum un vobler nu este un obiect etern. Mai devreme sau mai tarziu tot il pierdem.
Pretul este la nivelul celorlalte marci japoneze cu exceptia Megabass, care are preturi si mai mari.
Vopseaua sare la toate voblerele atunci cand sunt utilizate. Oricum un vobler nu este un obiect etern. Mai devreme sau mai tarziu tot il pierdem.
Pretul este la nivelul celorlalte marci japoneze cu exceptia Megabass, care are preturi si mai mari.
parerea mea ca paletele de culori si modelele producatorilor japonezi nu am asa o buna prestanta in apele noastre vesnic murdare .... eu zic ca cele mai apropiate de ce hrana are rapitorul pe la noi , sunt cele de la salmo si de la rapala ( +/- cateva modele)... care au un pret raportat la calitate/pret destul de bun ... preturile de la voblerele megabass , lucky craft , si alti producatori japonezi , mi se par dea dreptu obscene pt pescarul din romania...
cel putin asa cred eu ...
cel putin asa cred eu ...