lucky craft-mit sau realitate?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 19 Mar 2008, 19:12

Imi aduc aminte. Despre astea o fi vorba ? :lol:

Imagine

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 19 Mar 2008, 20:23

pai cu voblerele astea in buzunar,nu mi-ar mai trebui altceva la o partida de spinning.
toate-s super,cam astea se cer in raurile de la noi.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 19 Mar 2008, 21:53

Asta e o parte din seria B'Freez pointer de la Lucky Craft. :lol:

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 19 Mar 2008, 23:07

eh....cam asa aratau. Dar erau parca vreo 3 poze.
in fine, la noi yo-zuri, rapala si ceva Abu Garcia din magazinul de la Szeget.... Asta e, cu asta defilam...
numai ca ale mele sunt putin mai mici, ca sa nu se sperie strapazanii si marlitele de pe aici! :D
near the beer

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 19 Mar 2008, 23:40

Costica , nu-s mai scumpe doar pentru ca se arunca mai bine , is mai multe cauze , dar principala is preturile in Japonia , care is mai scumpe , cam la toate decit in rest .
Oricum , Bassday , Maria , Yo-Zuri si altele nu-s chiar asa de scumpe fara intermediari . Zenith si Megabass is alte istorii .
Nici eu nu pun mare pret pe finisaj , insa japonezii , si asiaticii in general is obsesionati cu perfectiunea , mai bine zis cu acuratetea , in toate domeniile , vezi stampele lui Hokusai , gradinile japoneze , chimonourile , ritual ceaiului , japo si-au facut din acuratete un fel de "way of life" .

Fir Intins!!!

seve
senior
senior

Mesaj de seve » 20 Mar 2008, 00:16

faine modele ti-ai luat tudor...seria freeze e buna ..eu unul ma orientasem mai mult catre pointer-ul de 78 mm...parca si tu ai vreo 2 acolo...un aurora black si un ghost minnow...cum se comporta la avat,...eu unul sunt fanul voblerelor mici la avat 3-5 cm ...il caut mai ales pe langa mal si langa structuri apropiate malurilor(bolovani,pomi cazuti, bucati din diguri)..sunt destule prin zona in care pescuiesc...eu unul il caut pe langa mal si conteaza mult prezentarea ... naturaletea acestei prezentari...cand am vazut pointerul desi initial mi s-a parut mare am considerat ca ar putea avea utilitate si in cazul meu...cum se comporta pointerul de 78 sau cel de 65 la avat....? si daca nu imi incerc prea mult norocul te-as ruga sa imi zici si cate ceva despre culoare....ghost minnow sau aurora balack..lasand deoparte vizibilitatea,turbulenta apei..etc...curand ma bate capul sa scriu cate ceva despre asta ...asa subiectiv

seve
senior
senior

Mesaj de seve » 20 Mar 2008, 00:22

p.s vreau sa vad doar daca mi se confirma niste teorii..nu ma las usor influentat :lol: , asa sunt eu mai incapatanat si deh si putin nostalgic...voblerele care mi-au tinut de urat multe nopti de toamna tarzie stiu de ce :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 20 Mar 2008, 01:32

costica_fishing scrie:Maria Chase? :shock: suan interesant! de unde luam? .
Io am unu de 12,5 cm si unu de 10 cm, dau cu el pe unde as baga Original de 13 , nu stiu daca este model mai mic , mie imi merge , poate la altii nu .
Il gasesc la magazine de pe aici de unde is eu acuma .

Fir Intins!!!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 20 Mar 2008, 08:43

seve scrie:faine modele ti-ai luat tudor...seria freeze e buna ..eu unul ma orientasem mai mult catre pointer-ul de 78 mm...parca si tu ai vreo 2 acolo...un aurora black si un ghost minnow...cum se comporta la avat,...eu unul sunt fanul voblerelor mici la avat 3-5 cm ...il caut mai ales pe langa mal si langa structuri apropiate malurilor(bolovani,pomi cazuti, bucati din diguri)..sunt destule prin zona in care pescuiesc...eu unul il caut pe langa mal si conteaza mult prezentarea ... naturaletea acestei prezentari...cand am vazut pointerul desi initial mi s-a parut mare am considerat ca ar putea avea utilitate si in cazul meu...cum se comporta pointerul de 78 sau cel de 65 la avat....? si daca nu imi incerc prea mult norocul te-as ruga sa imi zici si cate ceva despre culoare....ghost minnow sau aurora balack..lasand deoparte vizibilitatea,turbulenta apei..etc...curand ma bate capul sa scriu cate ceva despre asta ...asa subiectiv
Am toate modelele de B'freez de la cel mai mare la cel mai mic. Merg bine la toate speciile de rapitor. Probabil si la avat, insa avat nu am pe aici ca sa incerc.
Cat despre culori, mie imi plac culorile naturale ceea ce nu ma impiedica sa dau chiar si cu voblere roz si tot prind. Culoare nu e ceva primordial pentru mine. Daca-mi place mie ii place si pestelui. :lol:
Am si un B'freez total transparent, in apa nu se vad decat bilele si armatura metalica, deci aproape invizibil, ceea e nu-l impiedica sa prinda.

Scrie răspuns