lucky craft-mit sau realitate?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
pai cu voblerele astea in buzunar,nu mi-ar mai trebui altceva la o partida de spinning.
toate-s super,cam astea se cer in raurile de la noi.
toate-s super,cam astea se cer in raurile de la noi.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
- costica_fishing
- veteran

Costica , nu-s mai scumpe doar pentru ca se arunca mai bine , is mai multe cauze , dar principala is preturile in Japonia , care is mai scumpe , cam la toate decit in rest .
Oricum , Bassday , Maria , Yo-Zuri si altele nu-s chiar asa de scumpe fara intermediari . Zenith si Megabass is alte istorii .
Nici eu nu pun mare pret pe finisaj , insa japonezii , si asiaticii in general is obsesionati cu perfectiunea , mai bine zis cu acuratetea , in toate domeniile , vezi stampele lui Hokusai , gradinile japoneze , chimonourile , ritual ceaiului , japo si-au facut din acuratete un fel de "way of life" .
Fir Intins!!!
Oricum , Bassday , Maria , Yo-Zuri si altele nu-s chiar asa de scumpe fara intermediari . Zenith si Megabass is alte istorii .
Nici eu nu pun mare pret pe finisaj , insa japonezii , si asiaticii in general is obsesionati cu perfectiunea , mai bine zis cu acuratetea , in toate domeniile , vezi stampele lui Hokusai , gradinile japoneze , chimonourile , ritual ceaiului , japo si-au facut din acuratete un fel de "way of life" .
Fir Intins!!!
faine modele ti-ai luat tudor...seria freeze e buna ..eu unul ma orientasem mai mult catre pointer-ul de 78 mm...parca si tu ai vreo 2 acolo...un aurora black si un ghost minnow...cum se comporta la avat,...eu unul sunt fanul voblerelor mici la avat 3-5 cm ...il caut mai ales pe langa mal si langa structuri apropiate malurilor(bolovani,pomi cazuti, bucati din diguri)..sunt destule prin zona in care pescuiesc...eu unul il caut pe langa mal si conteaza mult prezentarea ... naturaletea acestei prezentari...cand am vazut pointerul desi initial mi s-a parut mare am considerat ca ar putea avea utilitate si in cazul meu...cum se comporta pointerul de 78 sau cel de 65 la avat....? si daca nu imi incerc prea mult norocul te-as ruga sa imi zici si cate ceva despre culoare....ghost minnow sau aurora balack..lasand deoparte vizibilitatea,turbulenta apei..etc...curand ma bate capul sa scriu cate ceva despre asta ...asa subiectiv
Am toate modelele de B'freez de la cel mai mare la cel mai mic. Merg bine la toate speciile de rapitor. Probabil si la avat, insa avat nu am pe aici ca sa incerc.seve scrie:faine modele ti-ai luat tudor...seria freeze e buna ..eu unul ma orientasem mai mult catre pointer-ul de 78 mm...parca si tu ai vreo 2 acolo...un aurora black si un ghost minnow...cum se comporta la avat,...eu unul sunt fanul voblerelor mici la avat 3-5 cm ...il caut mai ales pe langa mal si langa structuri apropiate malurilor(bolovani,pomi cazuti, bucati din diguri)..sunt destule prin zona in care pescuiesc...eu unul il caut pe langa mal si conteaza mult prezentarea ... naturaletea acestei prezentari...cand am vazut pointerul desi initial mi s-a parut mare am considerat ca ar putea avea utilitate si in cazul meu...cum se comporta pointerul de 78 sau cel de 65 la avat....? si daca nu imi incerc prea mult norocul te-as ruga sa imi zici si cate ceva despre culoare....ghost minnow sau aurora balack..lasand deoparte vizibilitatea,turbulenta apei..etc...curand ma bate capul sa scriu cate ceva despre asta ...asa subiectiv
Cat despre culori, mie imi plac culorile naturale ceea ce nu ma impiedica sa dau chiar si cu voblere roz si tot prind. Culoare nu e ceva primordial pentru mine. Daca-mi place mie ii place si pestelui.
Am si un B'freez total transparent, in apa nu se vad decat bilele si armatura metalica, deci aproape invizibil, ceea e nu-l impiedica sa prinda.