Lubrifianti :)) Vaselina si spray - ptr mulinete

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

alex.b
utilizator constant
utilizator constant

Re: Lubrifianti :)) Vaselina si spray - ptr mulinete

Mesaj de alex.b » 07 Apr 2016, 08:08

Am langa casa un distribuitor de rulmenti, printre care si skf. Am vazut la ei multe tipuri de vaseline si la gramaje mai mici (400ml) pentru tot felul de aplicatii fabricate de skf, vaseline cu litiu, cu molibden, rezistente la apa, etc. precum si vaseline si uleiuri de la Loctite. https://badi.ro/index.php?main_page=ind ... m4aqg89601

Ce vaselina ar fi recomandata pentru angrenaje? cu molibden? sau cu litiu? Eu zic ca daca vaseline astea rezista la rulmentii auto si la diverse angrenaje eu zic ca fac sigur fata si unei mulinete.

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 08 Apr 2016, 03:20

As lua LGLT 2 din cauza ca-i cu ulei sintetic si recomandat la chestiuni cu turatie cit de cit, motorase medicale si roti de patine..aia inseamna si vascozitate joasa..parca nu vad decit bidon de 1 kg. Daca vrei neaparat 400 ml atunci LGFP 2 pentru industria alimentara sau Loctite 8102..La astea folosite la masinile de preparare pun un ulei foarte bun care nu se oxideaza si ramine cristal dupa ani de zile...in plus e halal si kosher.. :lol:
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

silurius
junior
junior

Mesaj de silurius » 08 Apr 2016, 12:57

Buna ziua, am o intrebare legata de intretinerea mulinetei de casting, este bun kit ul de service de la okuma, ce conține corrosion x si universal reel grease?

Poate fi aplicat corrosion x pe rulmentii tamburului ? Este bun uleiul?

costin_ag
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de costin_ag » 19 Apr 2016, 14:13

Buna ziua. Imi poate spune cineva de unde, din Romania, pot achizitiona vaselina Quantum, Ardent, Abu Garcia sau orice alta vaselina de calitate?
Momentan edi_curiosul are doar penn si nu sunt prea hotarat pe ea... Multumesc !

costin_ag
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de costin_ag » 20 Apr 2016, 10:46

Multumesc pentru informatie Spring.

Scrie răspuns