linguri oxidate
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
solutzia cu cola imi place cel mai mult !
Sincer am sa incerc!
N-am avut timp in weekend pt ca am fost la pescuit ("azi canci")...dar am sa incerc toate metodele (merci).
Sunt in cumpana ce sa incerc Pepsi sau Cola
Despre un asa zis "catalog" Tv Lure tot nici o veste ...sa inteleg ca nu exista sau e secret??

Sincer am sa incerc!
N-am avut timp in weekend pt ca am fost la pescuit ("azi canci")...dar am sa incerc toate metodele (merci).
Sunt in cumpana ce sa incerc Pepsi sau Cola

Despre un asa zis "catalog" Tv Lure tot nici o veste ...sa inteleg ca nu exista sau e secret??

-
- veteran
Re: linguri oxidate
A aparut Cilit Bang,pulverizezi pe linguri,lasi un pic si clatesti,in functie de cat de tare s-au oxidat.alec scrie:Stie cineva cum pot sa redau stralucirea lingurilor care de la prima folosire devin din argintii aurii ??(s-au oxidat vazand cu ochii in timp ce pescuiam cu ele). E vb. atat de linguri TVLure cat si de Gipo.
P.S. Gipo Dollinger e argintata; de TVLure nu stiu.
Merci!
Esti sigur ca de la Cola ?
eu am vazut pe Descopery o emisiune cu baietii aia ( Myth Busters parca se cheama) care verificau toate miturile legate de tot felu de chestii ( unu era si Coca Cola )
Toate s-au dovedit a fi nefondate .
eu am vazut pe Descopery o emisiune cu baietii aia ( Myth Busters parca se cheama) care verificau toate miturile legate de tot felu de chestii ( unu era si Coca Cola )
Toate s-au dovedit a fi nefondate .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Am incercat si se pare ca nu a mers. Am incercat si cu revelator. Eu asa stiam ca reveleatorul are argint, si tot nu a mers.AndreiB scrie:Pentru refacerea stratului poti incerca prin depunere electrolitica. Merge la tensiuni mici (5-10 V). Pentru argint foloseste fixator foto uzat (pt. alb negru) iar pentru cupru - piatra vanata (sulfat de Cu).
Tu ai incercat metoda, sau ai auzit de la altii?
Poate gresesc ceva in timpul electrolizei.