Lingura

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 02 Apr 2007, 11:51

dr.pike scrie:Nu e dr.pike de la Tv Lure. Este vorba de Eira de Palade care o comercializeaza GIPO dupa parerea mea (aia de 16g). Ca forma mai seamana si cu zack-ul comercializat de Gipo.
nush ce sa zic, are aprox 8gr nu e asa mare , eram curios pe unde as mai gasi, ca nu ma duc la Tulcea acu de fiecare data :)

bosketu
junior
junior

Mesaj de bosketu » 02 Apr 2007, 12:53

este sigur dr pike
eira de la gipo se numeste irlandeza si nu arata in nici un caz asa
aveau la arrow dar nu am mai vazut de ceva vreme. si eu le caut ca nu mai am decat un dr pike, un sweet colina si o serpentina

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 02 Apr 2007, 13:15

bosketu scrie:este sigur dr pike
eira de la gipo se numeste irlandeza si nu arata in nici un caz asa
aveau la arrow dar nu am mai vazut de ceva vreme. si eu le caut ca nu mai am decat un dr pike, un sweet colina si o serpentina
dai o fuga la Tulcea , aveau o gramad de linguri in cutie, apoi io nu aveam bani de ele, si am cate ceva in trusa :)...nu e stantata, o fi pirat, sa vdm daca se coclizeaza :roll:

Cristi E
senior
senior

Mesaj de Cristi E » 02 Apr 2007, 13:27

probabil sint produse de altcineva,eu prima data la Tv Lure am vazut tipurile acestea de lingurite,sint celebre la stiuca(Sweet Colina,Dr Pike).

"sa vdm daca se coclizeaza",sa stii ca nu e lucru rau,mai ales pe ape limpezi o lingura oxidata e mult mai prinzatoare,in multe situatii.

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 02 Apr 2007, 16:19

Scuze. Am facut eu o confuzie majora. Raman la parerea ca nu e TV Lure desi seamana cu Sweet Colina sau cu dr pike dar nu e nici eira. Ma gandesc ca seamana mult cu tac-ul de la gipo. Cred ca o poza din profil ne-ar ajuta...oricum, am in trusa una foarte asemanatoare cu cea pozata si am luat-o sigur de la gipo.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 02 Apr 2007, 16:23

nu e TV Lure desi nervura de pe mijloc e inspiarata de acolo
calitatea lingurilor lui Teleianu e mult peste

e u no name care a copiat niste chestii
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 02 Apr 2007, 16:24

si inca ceva :
lingurile TV nu au inimioare si nu se coclesc
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 02 Apr 2007, 16:33

cam acelasi lucru zic si eu: ca nu e TV lure . De la gipo iti spun ca mai sunt inca 3 modele pe care le stiu eu, dar fara inimioara, care seamana izbitor cu aceasta, iar pretul lor bate cu cel indicat de tine, adica mic; in jur de 7-8 RON bucata.
Obiectiv: 8,1 kg !

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 02 Apr 2007, 17:36

nu a coclit, asta vedem in timp, cele de la Gipo din perspectiva mea nusi merita banii DELOC , sunt bune, prind , dar materialul este de toata jena, spre deosebire de Berti , cat despre lingura din poza pe mijloc are o adancitura dupa cum se vede si intoarsa invers e umflatura numai ca pozat de la distanta se vede similar, sa zicem ca seamana cu o barca a carei margini sunt latite catre exterior, sau cu o palarioara alungita ;)

Cristi E
senior
senior

Mesaj de Cristi E » 02 Apr 2007, 17:56

[quote="pikeman"] cele de la Gipo din perspectiva mea nusi merita banii DELOC , sunt bune, prind , dar materialul este de toata jena

important cred eu e ca lingurita sa prinda,ca se mai coclesc e alta poveste,asta depinde si de ph-ul apei,eu le consider foarte bune,am argintate care nu au nici o problema,iar la altele sa mai dus stratul de argint cu,care sint acoperite,dar totusi prind.

mai important dupa mine e alama folosita,cit si forma linguritei,pina la urma acestea genereaza unde in apa si face ca stiuca sa atace.

Scrie răspuns