Lesath SHIMANO trebuie retras!!!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

edi_curiosul
veteran
veteran

Lesath SHIMANO trebuie retras!!!

Mesaj de edi_curiosul » 23 Oct 2007, 21:39

Am si eu un Lesath SHIMANO de 2.7 H, si cu o problema mai veche: s-a rupt inelul de plecare (am totusi experientza, ansetez de cel putzin 20ani)... am avut eu ghinion? NU! se pare ca mai multi posesori de asemenea batz au avut aceasta problema... sa nu mai vbm de pret ca ajunge pana la 400euro (de garantzie ce sa mai vorbim, ca nu exista)
Eu propun sa facem o petitie ca asa tzeapa nu se poate la o firma care se respecta ca Shimano... ce ziceti?

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 23 Oct 2007, 21:45

da de unde ai luat batul ?
daca o sa cumperi de la o firma serioasa o sa ai si garantie
shimano are garantie, daca cumperi de unde trebuie

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 23 Oct 2007, 21:46

si cand ma gandesc ca un amic tocmai si-a dat comanda de unu si il ia la 16 mil :D ...nush sincer, l-am vazut si eu...nu mi se pare nici pe departe sa merite banii...ca sa fac comparatzie cu ceva din gama Shimano de betze, super tare mi se pare Antares-ul de 2,7m, 15-40 gr.

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 23 Oct 2007, 22:30

da, antaresul e super, e urmatorul meu batz
danr, l-am luat cu mult mai ieftin si la garantie banuiesc ca tot batul ala mi-l dadeau adica aceeasi problema, ca altfel nu mai auzeam pe altzi ca umbla cu el la reparat... (probabil ca intermediarul meu nu a vrut sa se mai complice si mi-a zis ca nu se da garantie pe inele rupte) http://img383.imageshack.us/img383/526/pict6567im0.jpg
dar acum mi-am schimbat primele 2 inele cu unele T-LVSG deci cu doua bratze

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 23 Oct 2007, 23:22

Am bulit si eu niste inele din astea cu un picior . Am avut un Technium de 2,70 , dadeam cu leader mai lung , ceva 0,35 si aveam nodu pe tambur . La un lanseu mai fortat mi-am vazut primu inel in al doilea . Pe vremea cind eram baboier hahaha!!! si dadeam cu rime de mare , am mai zburat un inel asa , plus niste pastile . Personal nu mai vreau sa vad inele usoare , cu un picior si alte fineturi , ii drept ca nu dau cu UL si nici cu soft-baituri fine , insa un 15-40 de grame cred ca suporta si ceva cu doua picioare .

Fir Intins!!!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 23 Oct 2007, 23:35

andrei-ovidiu scrie:si cand ma gandesc ca un amic tocmai si-a dat comanda de unu si il ia la 16 mil :D ...nush sincer, l-am vazut si eu...nu mi se pare nici pe departe sa merite banii...ca sa fac comparatzie cu ceva din gama Shimano de betze, super tare mi se pare Antares-ul de 2,7m, 15-40 gr.
Pentru handralit , Beast-Master . Is mai grele , da tragi fara frica de ele . Altceva de la Shimano nu prea merita , vreau sa spun ca de la Beast in sus zic pas in favoarea altor case, eventual o Nexave , mai ieftine , insa nu ca substitut pentru Beast-Master .
Oricum , dupa un an jumate o trebuit sa pun inele noi pe un Beast-Master , mi-o ruginit de la apa sarata .

Fir Intins!!!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 23 Oct 2007, 23:43

@ edi_curiosul
Cum s-a rupt?

pintea catalin
junior
junior

Mesaj de pintea catalin » 24 Oct 2007, 09:41

si eu am un lesath de 2.40 mh .da intradevar primele 3 inele au o problema .materialul din care sunt facute este moale si la o neatentie te poti trezii cu inelu indoit ..atentie la transport. pacat de bat altfel isi face treaba ..in dril nu sunt probleme poti scoate pesti mari fara frica.si eu mam gandit sa-i schimb primele 3 inele dar vor ramane deocamdata pe bat pana la prima greseala.omul din greseli invata..dar pe buzunarul lui si nu prea este corect in situatia de fata. cine naiba stie unde sunt facute si nu se respecta tehnologia,inelu normal ar fi trebuit sa-si revina fiind elastic asa a si fost gandit de vreun inginer japonez.

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 24 Oct 2007, 12:20

Shimano a devenit in ultima perioada o firma extrem de comerciala. Eu nu am avut probleme directe cu produsele Shimano (am o calcutta dc, care merge jos cu palaria, si un technium dx-ah 300 si asta e bunicel) dar am o gramada de prieteni care se plang de shimano.
TEAM ATOM

Blue_Fox
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Blue_Fox » 24 Oct 2007, 13:32

Pentru handralit , Beast-Master . Is mai grele , da tragi fara frica de ele . Altceva de la Shimano nu prea merita , vreau sa spun ca de la Beast in sus zic pas in favoarea altor case, eventual o Nexave , mai ieftine , insa nu ca substitut pentru Beast-Master .
Oricum , dupa un an jumate o trebuit sa pun inele noi pe un Beast-Master , mi-o ruginit de la apa sarata .
Uite pe cineva care stie info despre BeastMaster si vad vesti bune
Life's short, so live the most of it!

Scrie răspuns