Lesath SHIMANO trebuie retras!!!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 29 Oct 2007, 08:59

Pai bine mah Edi, si tu mi-ai dat batu sa pescui cu el!!! :twisted:
Sperai sa iti fac eu garantia???? :lol: :lol: :lol:
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 29 Oct 2007, 09:48

hades scrie:Pai bine mah Edi, si tu mi-ai dat batu sa pescui cu el!!! :twisted:
Sperai sa iti fac eu garantia???? :lol: :lol: :lol:
ma! tu esti paralel cu subiectul? :lol: inelele sunt schimbate de 3luni dar nu ai observat, parca ti-am si zis :lol: :lol: :lol:

se pare ca Laurentiu a facut treaba buna daca nu s-a observat... :respekt:

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 29 Oct 2007, 13:32

SF scrie: Prea mult citit nici ala nu-i bun , apar confuzii . Inele alea nu-s slabe si ieftine , is montate pe bete gresite , nu au ce cauta pe bete H , dupa cum nu are ce cauta nici conceptu Fuji lui peste . Si betele astea nu prea intra in categoria "ieftin si bun " , pentru ca nu-s prea ieftine .
Fir Intins!!!
N-am vrut sa intzelegetzi ca batzul respectiv e "ieftin si bun" ci ca din ce-am observat, unii cumpara fie dupa criteriul "ieftin si bun", fie dupa criteriul "brand" ignorand calitatea propriu-zisa.
N-am vazut batzul respectiv, dar la 400 euro ar trebui sa aiba cele mai high-class inele puse pe cele mai fancy boroane. (asta ca tot se citeaza din Winston)

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 29 Oct 2007, 20:23

Las ca l-am vazut eu... inelele sunt de 2 lei (vechi).... Pacat, la cat costa... :datz:

Scrie răspuns