Lansete spinning Capture
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lansete spinning Capture
Pentru cei interesati catalogul se afla la adresa: http://issuu.com/rapture/docs/rapture_2013_gb
-
- junior
Buna seara tuturor rapitorilor, am o intrebare legata de lansetele de spining a celor de la capture.Adresez intrebarea celor care detin lansete de la capture care au pescuit sau pescuiesc cu ele.Deoarece pescuiesc de pe mal,pe lacuri cu apa in jur de 1m-5m
si folosesc mai mult jiguri as dori sa-mi spuneti si mie ce lanseta se preteaza mai bine la pescuitul salaului, adica ce lungime,ce gramaje si ce actiune sa aiba lanseta.Pescuiesc mai mult la crap,dar am avut si eu un bat de rapitor no name si a cam facut poc
de aceea vreau sa-mi iau ceva mai bun, va rog pe aceasta cale sa ma indrumati si pe mine sa fac o alegere buna. 
si folosesc mai mult jiguri as dori sa-mi spuneti si mie ce lanseta se preteaza mai bine la pescuitul salaului, adica ce lungime,ce gramaje si ce actiune sa aiba lanseta.Pescuiesc mai mult la crap,dar am avut si eu un bat de rapitor no name si a cam facut poc

-
- junior
a folosit cineva lanseta AORI IKA 2,50 3-15GR se poate folosi la salau pe lacuri cu jiguri 

Am un amic care a folosit o astfel de lanseta la stiuca. A fost multumit de ea pana cand a rupt varful cu usa de la automobilul lui. Bineinteles ca ia parut rau de tot de ea. Aceasta lanseta nu se mai fabrica, in locul ei a aparut BLACK IKA.
Nikolai,i-a in calcul gama lansetelor Assasin,gramaje si puteri in functie de ce apa ai acolo.
Ca si noutati 2013,aveti aici cate ceva:
http://issuu.com/rapture/docs/rapture_2013_gb
..de remarcat
lansetele Vivern si Valkall(noi,model 2013)
gumele Power Shad(noi model 2013)
Ca si noutati 2013,aveti aici cate ceva:
http://issuu.com/rapture/docs/rapture_2013_gb
..de remarcat
lansetele Vivern si Valkall(noi,model 2013)
gumele Power Shad(noi model 2013)
-
- junior
am vazut catalogul sunt foarte multe modele,dar ma interesa in mod special daca a pescuit cineva la salau,la stiuca nu prea ma intereseaza de aceea vroiam sa stiu care dintre modelele celor de la capture sunt cele mai indicate ptr salau.De pescuit pescuiesc numai de pe mal iar apa variaza intr 1m si 5m. Iar ca modele sunt destule, dar stie cineva cine le aduce in romania in afara de cei de la FISHMAG,ca am vazut ca nu le merge siteul iar celelalte firme nu prea am vazut sa aduca.A
si inca ceva stie cineva daca vor aduce la targ lansete de la capture 

La salau merge toata gama Assasin,sunt rapide toate,acum alegerea o poti face in functie de ce greutati vrei sa arunci.Fishmag-ul are temporar inchis site-ul pentru mentenanta.Importatorul este Givadi din Brasov(unicul).Pentru mai multe detalii inclusiv achizitionare suna la 0735073272-Rares Boeriu.Magazinul online nu-l pot scrie aici pentru ca nu e voie.Rares te poate cosilia cu toate amanuntele despre produsele Rapture.
Da,la targ vor fi produse Rapture.
Da,la targ vor fi produse Rapture.
-
- junior
multumesc mult de tot 

-
- senior
ce parere aveti de blade spin 2,13 7-21 g sau de alte bete dintr-o bucata de la trabucco pt salau?
Am un Blade Spin de 6'6" pana la 10 grame customizat. Am pescuit cu el la salau din barca cu gume si sunt foarte multumit. Este usor, senzitiv si are suficienta rezerva de putere. In gama lui de pret nu prea are rival, cel putin din punctul meu de vedere.