Lansete spinning Capture
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
A aparut catalogul RAPTURE 2011-2012. Luati-l din http://www.capturelures.com/
-
- junior
Salut...M-ar interesa o opinie in privinta modelului Black Ika..M-am uitat in catalog si mi se pare a fi cam mic inelul de plecare...Intentionez sa folosesc un fir Power Pro de 10 lbs si o Ecusima 3000 pe aceasta lanseta si mi-e teama de a nu avea lanseuri destul de lungi din cauza acelui inel...Foloseste cineva acest model de lanseta?
- ovi_vl
- utilizator constant
Re: Lansete spinning Capture
nu prea raspunde lumea pe aici...si pe mine m ar interesa un horizon...si am aceleasi temeri in legatura cu inelul de plecare foarte mic,ce te faci ca acum capture s a transformat in rapture si tot asa...+ ca nu gasesti nici un review pe net despre ele...asa ca dragi colegi va rog ajutor! Cine mi poate spune ceva despre rapture horizon, keisson sau black ika 

In catalogul RAPTURE 2012-2013 apar intradevar modele: Keison (NEW), fiind model 2013 nu stiu daca la folosit cineva, HORIZON Progressive si BLACK IKA, un model folosit cu succes de un amic la stiuca.
Horizon am avut modelul de 2,4 m si intra-devar inelul de plecare (primul de la mandrina) ,,franeaza,, firul in lanseu,daca s-ar schimba primele inele lanseurile ar fi mult mai lungi.ovi_vl scrie:nu prea raspunde lumea pe aici...si pe mine m ar interesa un horizon...si am aceleasi temeri in legatura cu inelul de plecare foarte mic,ce te faci ca acum capture s a transformat in rapture si tot asa...+ ca nu gasesti nici un review pe net despre ele...asa ca dragi colegi va rog ajutor! Cine mi poate spune ceva despre rapture horizon, keisson sau black ika
In rest lanseta e ok,finisaje bune,fast,senzitiva.
Eu am o Black Ika de 4-28g de 8'3'' si sunt multumit de ea. Este o lanseta allaround pt mine.
Born to F.i.s.h, Forced to Work ...
I need a 6-month Fishing Trip ... Twice a Year
I need a 6-month Fishing Trip ... Twice a Year
-
- utilizator constant
Cu Horizonul de 2,4 am avut si eu ocazia sa pescuiesc si lanseta la banii astia ..... e foarte buna, pot spune senzatie .... mi s-a parut foarte senzitiva cu jigurile pe care le-am folosit pe Olt, de la 11 grame pana la 28 cand au dat drumu la turbine si este super senzitiva ..... un singur mic "defect" pot spune ca are si anume intepatura trebuie sa fie una energica pentru ca lanseta este fast si se indoaie cam de unde se imbina tronsoanele, insa te obisnuiesti repede cu ea .... si in plus cred ca se poate pescui la vobler fara probleme
O lanseta super buna(la acest pret) .... merita achizitionata
Fire intinse

O lanseta super buna(la acest pret) .... merita achizitionata

Fire intinse

In mod cert Horizone,o am eu din toamna,si e exceptionala!ovi_vl scrie:nu prea raspunde lumea pe aici...si pe mine m ar interesa un horizon...si am aceleasi temeri in legatura cu inelul de plecare foarte mic,ce te faci ca acum capture s a transformat in rapture si tot asa...+ ca nu gasesti nici un review pe net despre ele...asa ca dragi colegi va rog ajutor! Cine mi poate spune ceva despre rapture horizon, keisson sau black ika

TOT RESPECTUL !!!
Incercati un Keison de 2.10 de 7-35 gr e impecabil, dar merge ok si cel de 2.40 la 7-35 gr , desi cel din urma e o idee cam moale ptr gustul meu. Am preferat asadar un 14-50 gr tot Keison , tot carbon CX-1, acelasi carbon ca la gama Assassin (e mai de top e gama mai scumpa decat Keisonul) de care am tras (un XT 7-28 gr de 2.40) un sezon intreg, super lanseta ... Finisaje f ingrijite, simte f bine - de toti banii
, si raport super ok calitate , pret . La alte firme aceeasi calitate gasesti la preturi mai maricele si nu au o asa mare varietate de modele precum Rapture, nici pe departe. Lansete foarte corecte in gama lor de pret si cu greu le gasesti defecte. Merita fiecare leu.