Lansete spinning Capture
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- senior
Re: Lansete spinning Capture
nu prea ai unde sa pescuiesti la noi in balti. Eu vreau pentru olt. Dar daca cel de pana 10 g e bun s-ar putea ca si cel pana in 21 sa fie. Poate o fi la targ sa vad cum e.
Un prieten de-al meu are varianta de 6'6" pana la 21 de grame, iar acum doi ani a pescuit la Izbiceni din balcoane cu el. Nu l-ar da nici in ruptul capului, desi este fan St. Croix.
Daca il vei gasi la targ, este posibil sa si pleci cu el. Sfatul meu ar fi, daca il cumperi, sa ii schimbi inelele de pe varf cu unele lipite (cu picior L). Este mult mai senzitiv asa.
Daca il vei gasi la targ, este posibil sa si pleci cu el. Sfatul meu ar fi, daca il cumperi, sa ii schimbi inelele de pe varf cu unele lipite (cu picior L). Este mult mai senzitiv asa.
Am si eu varianta pana in 21 grame, este un bat excelent.Eu dau la stiuca pe rau cu el(Olt) este cam rapid pentru stiuca dar ma impac bine de tot cu el.Este indicat pentru jig-ing.
-
- senior
multumesc pentru aprecieri.
- citizenics
- utilizator constant
Maine primesc un Assasin 6,62 M (2-14g).Dupa Stolnici o sa va povestesc ce si cum... 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
- senior
Am de ales între Trabucco Extreme 7' 7-17 grame si Rapture Blade Spin 7' 7-21 grame. Diferenţa între ele este de 140 de lei. AM văzut la târg Trabucco extreme 3,5 -14 grame şi este un băţ foarte bun de baltă şi foarte uşor. Pe cel de 7-17 îl are sau l-a avut cineva?
Mi-a venit Assasinul ...Pareri la rece ,ca nu am pescuit inca cu el: puterea batului 1,75-14 g este subevaluata .Personal nu cred ca se incarca corect cu 2 g ...Si duce cred undeva la 18-20 g . Ultimele trei inele nu-mi plac deloc si o sa incerc sa le schimb cu altele mai mici . In rest cred ca la pretul lui este ok ,dar prezentarile distribuitorilor mi se par un pic prea ...favorabile! Parerea mea
Ps: dupa ce o sa pescuiesc cu el va mai zic.

Ps: dupa ce o sa pescuiesc cu el va mai zic.

@Lucian
Dintre Capture Extreme si Blade Spin ti-as recomanda sa iei Blade Spin. Extremul este foarte rigid, inelele sunt o gluma proasta, nu este suficient de senzitiv si este destul de greut, iar Blade Spin are componente mult mai calitative, este mai usor si exceleaza la capitolul rezerva de putere si sensibilitate.
@Zamfi
Am avut Assassin de 6'3" 2-7 grame si am pescuit cu jig de 11 grame plus shad. Deci duce fara probleme. Nici mie nu mi-au placut inelele de pe varf, dar l-am vandut inainte sa ma apuc sa le schimb. In schimb, am ramas surprins de senzitivitate si de rezerva de putere. Per ansamblu este un bat bun la un pret corect.
Dintre Capture Extreme si Blade Spin ti-as recomanda sa iei Blade Spin. Extremul este foarte rigid, inelele sunt o gluma proasta, nu este suficient de senzitiv si este destul de greut, iar Blade Spin are componente mult mai calitative, este mai usor si exceleaza la capitolul rezerva de putere si sensibilitate.
@Zamfi
Am avut Assassin de 6'3" 2-7 grame si am pescuit cu jig de 11 grame plus shad. Deci duce fara probleme. Nici mie nu mi-au placut inelele de pe varf, dar l-am vandut inainte sa ma apuc sa le schimb. In schimb, am ramas surprins de senzitivitate si de rezerva de putere. Per ansamblu este un bat bun la un pret corect.
Rezera de putere are la greu ! Tocmai i-am spus unui prieten care l-a achizitionat la targ ca daca intra o stiuca de 5 kg de ex. o scot in batz!
Cu senzitivitatea cred ca e corecta ca am dihania aia de Black Power H si e ok! De
si ala parca e lucrat mai atent...O sa vad ce si cum si mai scriem pe aici .