Lansete spinning americane

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 30 Iul 2008, 15:20

Ia unul de casting,tai tragaciul,finisezi bine zona,schimbi primul inel cu unul mai mare,eventual si al doilea si gata.Si tii totul secret,ca oricum nici chinezii care le monteaza nu cauta spin-ul blancului dar iti ies vorbe pe forum.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 30 Iul 2008, 15:21

Ugly Stik-urile nu-s tocmai cele mai bune betze pentru spinning. Sunt moi si destul de grele. Au scos recent o linie noua cu varfurile fie transparente fie rosii si un material ceva mai decent fara a fi tocmai sensibil.

Sunt ieftine si lumea le cumpara pt ca-s foarte rezistente. La o expozitzie am vazut cum un tip aproape c-a reusit sa-i faca nod. Dar nu stiu cat e de important aspectul asta.

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 30 Iul 2008, 15:26

Si daca se afla de bricolajul tau ,zici ca l-a facut un rodbuilder faimos si gata.Dar nu dai nume.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

Marcus_Turcus
junior
junior

Mesaj de Marcus_Turcus » 30 Iul 2008, 19:46

nah, ietete alte bote :) darrrr sunt de saltwaters :) nah sunt st.croix...

se preteaza pe apele noastre? pot inlocui cu succes seria freshwater?

...ceea ce caut eu 7.6' sau 8' cu putere 20-25-30gr max.......nu toti au marimi mai "normale", dar spre exemplu st. croix au DESTULE si au si ce vreau eu :) dar la sectiunea saltwaters...

ce au ele diferit in afara de lungime fata de cele freshwaters ??? exceptand tipul inelelor si destinatia..

http://www.stcroixrods.com/rods/default ... ction=salt

http://www.stcroixrods.com/rods/default ... ction=salt

multzam
Cand dai la peste, gandeste-te ce ai face daca ai fi tu peste !!! :)

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 31 Iul 2008, 13:33

Pai si la cele de spin pentru apa dulce gasesti avid cu lungimi pana la 3 metri si chiar peste 3m, vezi salmon&steelhead sau seria wild river. Eu am vazut si avidul si riverul de 9'6'' si sunt mortale. Sincer, nu prea le-am gasit aplicatii imediate dar zic ca merg pe rauri sau lacuri mari cu voblere crank cel mai bine. Ei le folosesc la somon dar au si rauri mari de munte, si folosesc momeli mai grele, inclusiv monturi cu peste.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Scrie răspuns