Lansete Shimano

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

tavistan
veteran
veteran

Re: Lansete Shimano

Mesaj de tavistan » 03 Oct 2013, 20:21

Marketing! Nu mai astepta de pe forum solutia salvatoare! Amandoua sunt lansete foarte bune si la pretul ala, daca sunt in stare buna nu te pacalesti! Sau te pacalesti! Ambele sunt lansete all-around! eu am dat in urma cu ceva ani cu un Antares si mi-a placut foarte mult; la lingura! la alte naluci habar n-am! Nici una nu e fast - cred ca speedmasterul e totusi mai fast decat Antaresul. Zici de avat si salau dar nu zici de naluci! Ai 2 optiuni in minte, ambele sunt cam pentru naluci reactive. Pentru jiguri poate trebuie sa te uiti la altceva.
Problema e ca tu astepti ca cineva sa faca alegerea in locul tau in conditiile in care nu stii exact ce vrei! Mai bine zi ala-bala-portocala... si ia una din ele; nu-ti place o vinzi! pierzi un pic, asta-i viata! Dar nu poti sa pui pe altcineva sa "prefere" in locul tau!

Stii franceza? Uite aici:
http://www.ragot.com/images/pdf/publi-s ... master.pdf

Ce pot eu sa zic (ca utilizator de lanseta entry level din gama cu biofibra):
- daca cauti o lanseta suficient de fina si foarte rezistenta - DA
- daca vrei o lanseta fast: NU

Florianis
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Florianis » 03 Oct 2013, 21:21

Link-ul e super ok. Este primul site in care am vazut destul de explicit ce inseamna biofibra.
Ai dreptate inca nu stiu ce vreau...
Preturile pe care le-am pus sunt pentru lansete noi.
http://www.nordfishing77.at/r-u-t-e-n/r ... nning.html
Pescuit 85% voblere, 15% linguri.

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 03 Oct 2013, 21:26

Daca pescuiesti la naluci reactive sunt o alegere ok, oricare dintre ele! Nu-ti mai pune atatea intrebari, ia-ti o joarda si 'arsh la pescuit! Asta-i tot ce conteaza!

keymaker
senior
senior

Mesaj de keymaker » 05 Oct 2013, 19:09

ai primit o groaza de sfaturi bune si poti sa le pui in aplicare.daca nu le intelegi probabil e ca nu ai o baza minima de date care sa te ajute sa le compari....cel mai bun sfat a fost sa-ti iei o lanseta si valea la pescuit(asta ca sa intelegi apoi ce nevoi ai).....e distanta de la salau (pe gume)la avat...nu se pupa.

P.S.doar lanseta(cat de scumpa o fi ea) singura nu prinde peste.pescarul si cunostintele lui in domeniu prind peste.echipamentul mai performant cu care pescuieste il specializeaza
fir intins si sper sa vezi calea pe care o cauti :D

Scrie răspuns