Lansete Shimano
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lansete Shimano
Am avut un Shimano SpeedMaster 2.40, 15-40g, modelul vechi, split-grip. O lanseta exceptionala mai ales pentru pescuitul in agataturi, unde iti trebuie ceva mai tare. Am vandut-o dupa ce am achizitionat un Lesath cu aceleasi caracteristici (mana a doua, ca nu imi permiteam unul nou!), si acum imi pare rau. Isi merita toti banii,cred ca si Aspire si antares sunt la fel de bune 

spinning-addicted!
speedmasterul are carbon XT100+biofibre; antaresul are carbon XT200+biofibre; aspireul are carbon XT300+biofibre . Cu cat calitatea carbonului este mai mare blankul este mai usor si rezistent.
Am trei SpeedMaster-uri, sunt lansete foarte bune pentru pretul lor
In concluzie...merita cumparate sau exista lansete mai bune ?
Da!Florianis scrie:In concluzie...merita cumparate sau exista lansete mai bune ?

Da-merita cumparatetavistan scrie:Da!Florianis scrie:In concluzie...merita cumparate sau exista lansete mai bune ?
sau
Da-exista altele mai bune (la acelasi pret)
DA !
...ambele variante...
...ambele variante...

Pai sa detaliem un pic:
- ai adus in discutie 3 lansete foarte bune;
- intre ele sunt diferente de cateva sute de lei; ba intre Speedmaster si Aspire e diferenta de aproape 1000 de lei, adica aproape dublul pretului lu' Speed...!
Deci la ce ne referim cand discutam despre categoria de pret, ca astea fiecare joaca in alta liga ??? ...
Asa ca raspunsul meu a fost DA! toate merita cumparate (ca-s faine) si DA! la toate gasesti alternativa si as mai adauga DA! cu fiecare din ele poti lua plasa! Asta pentru ca nu stii ce vrei si s-ar putea sa te trezesti ca pe oricare ai lua-o nu-i buna pentru ce vrei tu dupa ce te hotarasti!
P.S. Eu de vreo cativa ani buni dau la stiuca cu un Beastmaster; e la vreo 200-si-ceva; si e brici! (dar totusi nu e ce vreau eu
)
- ai adus in discutie 3 lansete foarte bune;
- intre ele sunt diferente de cateva sute de lei; ba intre Speedmaster si Aspire e diferenta de aproape 1000 de lei, adica aproape dublul pretului lu' Speed...!

Asa ca raspunsul meu a fost DA! toate merita cumparate (ca-s faine) si DA! la toate gasesti alternativa si as mai adauga DA! cu fiecare din ele poti lua plasa! Asta pentru ca nu stii ce vrei si s-ar putea sa te trezesti ca pe oricare ai lua-o nu-i buna pentru ce vrei tu dupa ce te hotarasti!
P.S. Eu de vreo cativa ani buni dau la stiuca cu un Beastmaster; e la vreo 200-si-ceva; si e brici! (dar totusi nu e ce vreau eu

Imi doresc o lanseta pentru pescuit avat, salau pe Mures.
Am gasit pe internet Shimano Speed Master special parabolic 240m, 7-28g si Shimano Antares Special progresiv 240m 7-28g
Primul la 80€ al doilea la 140€.
Le-am vazut doar in poze, nu am gasit un magazine care sa le aiba si sa pot tine unul in mana.
Primul are 10 inele Fuji alconite , celalalt are 10 inele Shimano TI-Lite.
Manerele in poze imi par un pic cam lungi.
Nu stiu nimic de betele Shimano , de aceea am inceput acest topic.
Multumesc pentru raspunsuri.
Am gasit pe internet Shimano Speed Master special parabolic 240m, 7-28g si Shimano Antares Special progresiv 240m 7-28g
Primul la 80€ al doilea la 140€.
Le-am vazut doar in poze, nu am gasit un magazine care sa le aiba si sa pot tine unul in mana.
Primul are 10 inele Fuji alconite , celalalt are 10 inele Shimano TI-Lite.
Manerele in poze imi par un pic cam lungi.
Nu stiu nimic de betele Shimano , de aceea am inceput acest topic.
Multumesc pentru raspunsuri.
Astept in continuare raspunsuri, inca nu sunt lamurit.
Ce este de fapt biofibra ?
Ce este de fapt biofibra ?