Lansete Shimano
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Lansete Shimano
As vrea sa-mi spuneti si mie ce parere aveti despre lansetele Shimano din Carbon XT(100,200,300) + Biofibra.
Aspire,Antares,SpeedMaster.
Re: Lansete Shimano
...detin doua lansete SpeedMaster , de 2,10 M si 2,70 MH
...sunt din primele generatii si sunt foarte multumit de ele , designul foarte placut , inele , maner si mandrina OK
...le-am suprasolicitat in cateva randuri si nu "cracnesc"
...sunt din primele generatii si sunt foarte multumit de ele , designul foarte placut , inele , maner si mandrina OK
...le-am suprasolicitat in cateva randuri si nu "cracnesc"
.......una bucata speedmaster 2,7 H tot model vechi,foarte multumit de ea,e un all around desavarsit cu aplicatii la stiuca salau avat
"I love not man the less, but Nature more"....lord George G.Byron
Multumesc pentru cele doua raspunsuri.
Speram ca le-ati mai "pipait" si pe celelalte macar prin vre-un magazin.
Speram ca le-ati mai "pipait" si pe celelalte macar prin vre-un magazin.
Nimeni, nimic ?
pai si pana la urma ce vrei sa afli?raspunsurile care vor veni pot avea o nota subiectiva in functie de cunostintele,experienta,banii investiti in scule,pistele pe care evolueaza... etc. aferente fiecarui pescar de pe forum.
poate speciile vizate ar fi dus la restrangerea ariei de cautare si un raspuns mai ferm ar fi venit mai usor.
incepator fiind investesti banii intr-un antares fara sa stii ce cauti mai exact?
fii mai explicit si poate afli mai multe
poate speciile vizate ar fi dus la restrangerea ariei de cautare si un raspuns mai ferm ar fi venit mai usor.
incepator fiind investesti banii intr-un antares fara sa stii ce cauti mai exact?
fii mai explicit si poate afli mai multe

"I love not man the less, but Nature more"....lord George G.Byron
Cred ca am fost destul de clar.
Ai una din aceste lansete ? Spuneti parerea despre ea.
Ai una din aceste lansete ? Spuneti parerea despre ea.
Depinde ce specie vrei sa pescuiesti cu ele. Stiu ca am incercat un Antares la un magazin, modelul cu biofibra, si era cu actiune moderat-fast (la 2.4m). O vad buna la stiuca si avat cu naluci de 7 pana pe la 13-14g, gen lanseta allround.
Avem o parere bunaFlorianis scrie:As vrea sa-mi spuneti si mie ce parere aveti despre lansetele Shimano din Carbon XT(100,200,300) + Biofibra.

In numele cui mai vorbesti ? Sau ai personalitate multipla ?