Lansete pentru salau
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Lansete pentru salau
Cu ce lansete pescuiti la salau, din barca, pe ape de 3-6m ?
Re: Lansete pentru salau
Eu de exemplu, pescuiesc cu un custom de 6'6" ML, fast, pana la 10 grame. Pe apa de maxim 6 metri eu unul nu as pescui cu jiguri mai grele de 9 grame plus guma, si deci o lanseta fast cu putere pana la 10-15 grame este suficienta. Parerea mea...
Cam asaceva, pana in 7' si as mai adauga ca macar un IM sau HM...ca si sticla poate sa fie fast si nu e chiar ok la jig 

Apa de 6 metrii poate sa fie si cu un curent imens unde un jig de 60 sa nu ajunga la substrat
...Lipsesc ceva date 

- kingofbeasts
- veteran
apa aia de 3-6m curge sau ba? nu de alta dar se cam schimba datele problemei 
gand la gand cu bucurie ULK

gand la gand cu bucurie ULK

Da! Asa e... Apa aia curge sau nu? Si cat de tare? Ca daca curge, 9 grame nu sunt suficiente.
Oare blancul asta e ok? K2 - TX-684MH-C . tot asa apa pana in 5-6 metri statatoare. sau daca stiti ceva mai ieftin ar fi si mai bine
Adevarul serveste un dus rece prostiei calde
Eu totusi as incerca un blank sau un bat de 7-28 gr pt ape de 6m fie ele si statatoare. Tot dai cu un jig de 10 grame la 6 m si cu o naluca de minim 7 gr ajunge la 17-18 grame per total. O lanseta de 7-21 gr, fie ea si fast, se cam blegeste la 18 grame.
Am dat zilele trecute pe o balastiera unde apa avea si 7 m si cu 8 grame era cam fal-fal...
Am dat zilele trecute pe o balastiera unde apa avea si 7 m si cu 8 grame era cam fal-fal...
St Croix SC IV ML 6.6 one piece 1/8-3/8 este ceea ce trebuie!