Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Torescu Octavian
- senior
http://www.youtube.com/watch?v=j5qsriie ... re=related
Turatie mare , pila si vreo 2-3 granulatii diferite de smirghel.Asta pentru pluta.
Turatie mare , pila si vreo 2-3 granulatii diferite de smirghel.Asta pentru pluta.
- semlecangheorghe
- veteran
bei, nu stiu ce le face, da le face, da ?
si pluta si eva sunt strunjite impecabil ........
si ma repet cu inca o chestie ... ce ma intereseaza pe mine in cel mai inalt grad, si nu am reusit sa fac niste poze cum trebuie cu detaliile, este cum pune nea' andronic inelele mici dinspre tip top, far nici un picutz de rasina in plus ...
io la asta m-as uita si as intreba mai repede, ca acolo mi se pare arta si precizie ... cred ca pluta si eva sunt intradevar rezolvate cum zice gigi de turatie mare si un ax perfect centrat ....
dar jmecheria cu inelele, aia e greu de dibuit ....
si pluta si eva sunt strunjite impecabil ........
si ma repet cu inca o chestie ... ce ma intereseaza pe mine in cel mai inalt grad, si nu am reusit sa fac niste poze cum trebuie cu detaliile, este cum pune nea' andronic inelele mici dinspre tip top, far nici un picutz de rasina in plus ...
io la asta m-as uita si as intreba mai repede, ca acolo mi se pare arta si precizie ... cred ca pluta si eva sunt intradevar rezolvate cum zice gigi de turatie mare si un ax perfect centrat ....
dar jmecheria cu inelele, aia e greu de dibuit ....
-
- utilizator constant
- Torescu Octavian
- senior
mda asta este secretul.ma gandeam eu ca nu ai cum sa le faci pe bormasina in felul asta.eu inca fac pe un strung improvizat si tot nu reusesc sa -l centrez perfect.centrajul este cheia.si apoi smirghelul.Laurentiu Andronic scrie:Eu am un strung profesional ca ala din imaginile puse de Jedi,tot pe el fac si winding checks-urile metalice.Viteza turatiei cat si granulatia smirghelului difera in functie de materialul pe care -l prelucrez.
- Torescu Octavian
- senior
- vijelie
- veteran
atelierul creatorului de arta spinningista torescu octavian

Uploaded with ImageShack.us

salutare baieti... asta este atelierul lui octavian torescu
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!