Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
E a lui Sebastian. Are inele alconite, matisaje negre simple, care asa simple cum sunt in contrast cu morcoveata arata mortales.
M-a surprins de cat de bine arata cu aplit grip. De aceea m-am simtit nevoit sa o ard pe film.
8lank: 68$ parca, inele in jur de 100 Ron, kit mandrina: in jur de 60$. Nu au fost prea scumpe. . . Alt motiv pentru care a trebuit sa o ard pe film.
in rest ce sa zic de el. Mi-a placut la fel de mukt cum i-a placut si proprietarului
M-a surprins de cat de bine arata cu aplit grip. De aceea m-am simtit nevoit sa o ard pe film.
8lank: 68$ parca, inele in jur de 100 Ron, kit mandrina: in jur de 60$. Nu au fost prea scumpe. . . Alt motiv pentru care a trebuit sa o ard pe film.
in rest ce sa zic de el. Mi-a placut la fel de mukt cum i-a placut si proprietarului

........si la fel de mult mi-a placut si mie lanseta ! super realizare si super lanseta Andrei ! Bravos !Andrei scrie:E a lui Sebastian. Are inele alconite, matisaje negre simple, care asa simple cum sunt in contrast cu morcoveata arata mortales.

p.s.: prin aprilie "te atac" si eu cu un Skeet Reese de cast

Skeet Reese? Fitzosule!jonah scrie:
........si la fel de mult mi-a placut si mie lanseta ! super realizare si super lanseta Andrei ! Bravos !![]()
p.s.: prin aprilie "te atac" si eu cu un Skeet Reese de cast

Din pacate nu mai e la moda, incearca ceva Ito sau Tanabe signicer, ca sa te mentii cat-de-cat in trenduri

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Leba scrie:Skeet Reese? Fitzosule!jonah scrie:
........si la fel de mult mi-a placut si mie lanseta ! super realizare si super lanseta Andrei ! Bravos !![]()
p.s.: prin aprilie "te atac" si eu cu un Skeet Reese de cast![]()
Din pacate nu mai e la moda, incearca ceva Ito sau Tanabe signicer, ca sa te mentii cat-de-cat in trenduri

- sebbasttian
- junior
- andriipopa75
- veteran