Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 06 Ian 2011, 14:29

@cristi

al meu cand ajunge ? :D
ms

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 06 Ian 2011, 15:13

Sorin scrie:
Stefan Tudose scrie:Tristian,
aprecierea yenului arata mai degraba slabiciune unei monede incapabile sa ramana constante in fata cresterii consumului intern.
Stefane , da-mi te rog o bere sa pot sa ma gandesc la asta pe indelete ca e tare de tot :D :D
Colegu' Sorin nu te ambala frate ca baieti astia au mare dreptate :wink: adu-ti aminte ca yenul asta(bata-l vina) a infuentat pina si taxa de participare la etapa Open de la Sarulesti :lol: :lol: :lol: cum sa nu-si arate salbiciunea unei monede incapabila sa ramina constanta in fata cresterii cosumului intern... :oops:

Iata ce inseamna globalizarea si efectele ei... :lol: :lol: :lol:

Bine ca nu intram prea repede in spatiul Shengen ca cine stie ce "belea" ne mai poate paste ... :oops: :roll: :roll:

Merci mosieur Sarcosi ,danke frau Merkel. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 06 Ian 2011, 16:12

Dar tu in ce calitate esti nemultumit ca taxa de la open de anul trecut a variat cu 50 lei fata de cat s-a ESTIMAT initial ca va fi ? Ai fost cumva concurent la open si ai scos 50 de lei in plus din buzunar, Ultime Mohican ?
Daca tot te intereseaza bugetul etapei, desi intre timp ne-ai abandonat pentru alte proiecte, poti intreba la cel care iti tine locul ca sa vezi cat a castigat WSB-ul din etapa respectiva.

Ce sa faci, la noi etapele nu sunt "bugetate" de la minister, ca la voi ! 8)
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 06 Ian 2011, 16:20

facand un joc de cuvinte cu titlul unei comedioare ieftine ce rula pe video la jumatatea anilor 80, am putea sa-i spunem: Ultimul Mohican Virgin!
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 06 Ian 2011, 16:47

Hai ma Tudose :o :o :o :o :o :o :shock: :?

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 06 Ian 2011, 16:57

Stefan Tudose scrie:facand un joc de cuvinte cu titlul unei comedioare ieftine ce rula pe video la jumatatea anilor 80, am putea sa-i spunem: Ultimul Mohican Virgin!
Sigur Tudose draga ,buna gluma ,dar tu in anii 80 intelegeai ce vedeai la TV? :lol: :lol: :lol: sau pe vremea aia iti citea inca mamica ce scrie sub poze? :lol: :lol: :lol:

Primule Avocat ... :lol: :lol: asa ai scris aici cu minutele tale:

"Vali, taxa estimata initial a fost de 300 lei (aprox. 73 Euro la cursul BNR) iar cea anuntata astazi e de 350 lei (aprox. 85 Euro la cursul BNR)."

Nu inteleg cum nu am inteles nici atunci ce legatura avea euro de la BNR cu coantumul taxei de inscriere ....iar diferenta nu este decit una mica si nesemnificativa de 5000 lei....o fi mult o fi putin? :wink:

Nu-s de nasul tau viitoarele mele proiecte si nici nu cred ca ar trebui sa-yi dau socotea;a ....in schimb chiar daca nu am participat la Open cred ca pot beneficia de toate informatiile care trebuie a fie publice in calitatea mea de membru de club ....sau poate vrei sa ma dai afara din club:lol: :lol:

In plus mie nu-mi tine locul nimeni ,mandatul sa incheiat asa ca adio si la gara ...cu atit mai putin baiatul la care faci referire ....el sa-si tina de locul lui si sa isi faca treaba cum se pricepe mai bine .

Chiar ii urez succes.

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 06 Ian 2011, 16:59

http://www.redtube.com/38494 mai bine jucati playstation 3 , decit sa va certati, mai baieti !
Din viata scapa cine poate.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 06 Ian 2011, 17:02

watermoccasin scrie:http://www.redtube.com/38494 mai bine jucati playstation 3 , decit sa va certati, mai baieti !
Colegu' esti dus cu pluta :lol: :lol: :lol: :lol:

Eu chiar nu ma cert , incercam sa schimb niste "impresii" cu baietii din vestul tarii... :wink:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 06 Ian 2011, 18:29

valistrati scrie:
watermoccasin scrie:http://www.redtube.com/38494 mai bine jucati playstation 3 , decit sa va certati, mai baieti !

Eu chiar nu ma cert , incercam sa schimb niste "impresii" cu baietii din vestul tarii... :wink:
a gresit topicul :lol: trebuia sa-l bage la topul celor mai necenzurate...... :lol:

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 06 Ian 2011, 19:07

rine scrie:
valistrati scrie:

a gresit topicul :lol: trebuia sa-l bage la topul celor mai necenzurate...... :lol:
sau la "partidele noastre" :D :twisted:

Scrie răspuns