Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lansete CUSTOM
pai hai sa facem o comanda mare mai toti 

- semlecangheorghe
- veteran
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
am vazut,dar nu are pe stoc cam ce-mi doresc eu..
Am rupt varful asta de cormoran.Merita reparat?Cat ar costa aproximativ si cine ma poate ajuta?

free picture upload

free picture upload
- kingofbeasts
- veteran
Daca merita sau nu doar tu poti decide avand in vedere costurile implicate si lipsa oricarei garantii ca va tine la final dar, in principiu de reparat se poate repara. Tre' sa iei in calcul cel putin 2 transporturi care te duc catre 50 de lei numai alea + manopera si/sau materialele care functie de varianta de reparatie aleasa merge tot catre 50-100 lei ( in caz ca trebuie reasezate inele). La final ai tot o carpeala si o jumatate din valoarea lansetei cheltuita probabil asa ca daca crezi ca merita...
- andriipopa75
- veteran
nu, trebuie sa cumperi alta lanseta
Asigur transportul daca nu ai ce face cu ea...speedo scrie:Am rupt varful asta de cormoran.Merita reparat?Cat ar costa aproximativ si cine ma poate ajuta?

O noua lanseta custom Gloomis HSR 9000 IMX care mi-a fost customizata complet de Narik. Ii multumesc pe aceasta cale pentru cum a facut-o si pentru seriozitatea lui.

imagen jpg
subir foto
subir gif
subir imagenes gratis

imagen jpg

subir foto

subir gif

subir imagenes gratis
Elegant!
- citizenics
- utilizator constant
S-ar putea sa fiu off topic, dar as vrea o opinie avizata: e afectata de trecerea timpului o lanseta nefolosita dar facuta prin 2010? Blancul e din carbon T-40. Multumesc.