Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
spiridusul
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de spiridusul » 24 Iul 2014, 13:48

Lanseta avea inele putine, grele, manerul foarte lung. Au fost schimbate inelele, a fost marit numarul lor, au fost (normal) repozitionate, manerul a fost reconstruit in totalitate. Rezultatul, pentru mine, este cel descris anterior: o lanseta de salau pentru pescuit cu jiguri extraordinara, iar daca parerea este subiectiva, este, poate, si pentru ca stiu ce am trimis si ce am primit, iar diferenta este uriasa.

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 24 Iul 2014, 15:52

spiridusul scrie:.... Rezultatul, pentru mine, este cel descris anterior: o lanseta de salau pentru pescuit cu jiguri extraordinara, iar daca parerea este subiectiva, este, poate, si pentru ca stiu ce am trimis si ce am primit, iar diferenta este uriasa.
Daca Tu esti multumit nu trebuie sa iti pese de ce spun altii ! Tu pescuiesti cu el nu altii !
Fire intinse cu el .
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 24 Iul 2014, 19:20

pai atunci daca nu ne pasa de ce spun alte persoane(unele avizate in diferite domenii)de ce mai discutam,prezentam realizari...?
la ce mai deschidem topicuri?ca sa sriem romane?
maine poimaine aflam cum lansetele chinezesti de prin dragonul rosu dupa customizare devin premium.... :D

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 24 Iul 2014, 20:48

adrian99 scrie:...maine poimaine aflam cum lansetele chinezesti de prin dragonul rosu dupa customizare devin premium.... :D
Nu lua numele dragonului rosu in desert!
99% din pestii apelor Patriei sunt prinsi cu lansete din dragonul rosu... Din alea telescopice, cu varf portocaliu... :lol:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 24 Iul 2014, 21:36

Si daca nu sunt din dragon, sunt facute in aceleasi fabrici ca cele din dragon, dar poarta abtibild cu brand. Pasiunea e la fel pt. toti, cu sau fara scule scumpe. Daca ar mai fi si pesti o gramada de topicuri si polemici nu ar mai exista.
Ultima oară modificat 24 Iul 2014, 21:38 de către stefanflorin, modificat 1 dată în total.
Urasc atarnatorii!

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 24 Iul 2014, 21:37

adrian99 scrie:pai atunci daca nu ne pasa de ce spun alte persoane(unele avizate in diferite domenii)de ce mai discutam,prezentam realizari...?
la ce mai deschidem topicuri?ca sa sriem romane?
maine poimaine aflam cum lansetele chinezesti de prin dragonul rosu dupa customizare devin premium.... :D
Adrian
nu cunosc batul
nu stiu cum era initial inelat
nu ii cunosc comportamentul
nu stiu cum si unde pescuieste Spridusul
nu stiu cu ce bete se impaca Spiridusul
nu stiu cum e acum inelat si modificat
sunt prea multe necunoscute
Ce teorii sa emit si pe ce baza? ca eu fac bete ? imi pare rau dar nu ma apuc sa vorbesc in necunostinta de cauza .
pot doar sa il cred pe om ca PENTRU EL batul a devenit ceea ce spune . Daca el e fericit eu nu am nimic impotriva si nici nu ma afecteaza . Stiu cu siguranta ca din 99% bete de fabrica se poate scoate MULT MAI MULT prin reinelare si repozitionare a componentelor . In concluzie nu ma mir ca exista un plus fata de ce era initial . Nu pot sa cuantific acel plus si sa zic ca e x procente , nu am cum . In plus si stilurile de pescuit sunt diferite si locurile si abordarile in diverse situatii difera . Daca pt el e OK asa ..... care ar fi problema mea ? Sunt o gramada de opinii diferite si in privinta unor blancuri consacrate asupra carora rodbuilderii prezenti pe forim nu sunt de acord ( exemplu TR ) . Nici o data nu vom fi cu totii de acord pe un anumit subiect de aceea se deschid topicuri si se scriu ,, romane " dar ma indoiesc ca cineva va deschide un topic nou sau va scrie romane pe baza lansetei Spiridusului . Nu exista date concrete , palpabile pe care sa discutam de aceea au si fost atitea reactii . Vrei sa ii spui tu ca minte , ca nu se poate , ca habar nu are ce vorbeste, ca ..... e strict treaba ta . Eu nu pot si nici macar nu doresc sa dau de inteles asa ceva !

Ginduri bune
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 24 Iul 2014, 23:29

eu am vazut un st croix sc3 care puteam sa jur ca e lanseta de clean, nu mai tin minte specificatiile dar light rau 1-7 gr, pe acolo, de fabrica
aceeasi lanseta la alt utilizator modificata de Andrei (Sava) inele micro titanium, brusc o mini ranga de biban, am fost stupefiat o perioada :lol:
culmea le tineam pe ambele in maini in acelasi timp :lol: never say never :wink:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 24 Iul 2014, 23:56

La Aviduri de puteri mici-medii chiar asa este..se transforma binisor.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 25 Iul 2014, 06:50

Un Avid medium modificat de ULK e ....altceva! Parol! :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 25 Iul 2014, 09:38

Lanseta este aceasta:
http://www.gooutdoors.co.uk/savage-gear ... 90-p270594
Manerul de 60 cm, inelele se vad cum sunt, cate si cum sunt pozitionate. Se indoia de la jumatate. Acum are 9+1 inele, manerul de 40 cm, se indoaie pe prima treime.
Nu vreau sa conving pe nimeni. Fiind prima lanseta custom pe care o am, sunt uimit de schimbare. Un bat care statea a fost transformat intr-un bat pe care il pot folosi fara probleme la pescuitul cu jiguri intre 17 si 60 de grame. Pentru mine este destul. Daca adrian vrea sa creeze o polemica pe seama parerii mele personale, nu vreau sa-i raspund. Nici nu am pretentia ca toti sa considere ca parerea mea este corecta.

Scrie răspuns