Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
mynu_cs
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de mynu_cs » 25 Noi 2013, 20:02

Lol

hai sa nu cautam nod in papura.. ca asa ar trebui sa dam toti bani la Nea piratii care au inventat Craniu cu 2 cioante.. pe steaguri

faceti si voi ceva lansete sa ma mai inspir si eu..

:)).. stiti vb aia :) cei care nu pot , predau , cei care nu predau baga de vina :))

Fain craniu... imi plac... cand eram mic desenam pe steaguri de barci.. asa ca am fost primu de aici :))))
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 25 Noi 2013, 20:40

Ganicus, o buna parte din forumul asta s-a transformat intr-un loc unde diversi „intreprinzatori” incearca ori sa-si agate clienti, or sa-si faca publicitate :)

Inclusiv acest topic are acest substrat :) de la inceputuri are acest substrat ...

Pe langa acesti „intreprinzatori”, care devin uneori agasanti expunandu-si marfa, mai sunt si altii ... adica „privatii”. Printre „privati” ma numar si eu. „Privatii” is cei care nu au niciun interes pecuniar asociat pescuitului.

Ai dreptate, este o harjonire constanta intre „privati” si „intreprinzatori”. „Intreprinzatori” incearca sa-si vanda marfa in culori stralucitoare prezentand-o drept „inovatie”, dar uneori acea marfa are niste defecte ... defecte(uneori vizuale, alteori functionale) care nu apar la altii(care nu prea simt nevoia sa-si expuna lansetele pe-aici) sau defecte care nu apar la lansetele de serie ...

Si ca sa fiu mai ontopic, hai sa-ti dau un exemplu concret ...

Asa arata pluta de rahat(ma refer la strict la calitate) finisata „corect”(pozele nu sunt modificate absolut deloc) :

Imagine
Imagine

Vrei sa vezi cum arata pluta finisata cam naspa?

Stii ca ata de matisaj cu color preserver nu se imbiba cu rasina la fel de bine cum se imbiba cea fara color preserver? Adica matisajele cu ata cu CP sunt mai slabe si nu sunt la fel de durabile in timp? Iar mai toate matisajele astea fistichii si pline ochi de „inovatie” sunt facute cu ata cu CP? Adica se face un compromis evident al functionalitatii doar ca sa ti se ia ochii?

Si e mult de discutat ...

In mod normal sorcovelele ma lasa indiferent(am suficienti prieteni care pescuiesc cu ele), dar daca trendul asta va evolua, unde se va ajunge?

Aici?
Imagine
Imagine

„manelizarea” asta excesiva a lansetelor a inceput sa afecteze si performantele lansetelor si a devenit si un soi de motiv de mandrie ... doar pt ca poti sa vopsesti un blank in animal print nu inseamna ca esti un rodbuilder superior altuia care nu-l vopseste ...

Dar deh ... poate eu sunt mai oldschool si judec un bucatar bun dupa cum face un steak in sange si nu dupa cum imi gateste coada de strut australian in sous-vide cu spuma de pere ...

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 25 Noi 2013, 20:47

Am ramas masca...eu doar acum am inteles despre ce vorbiti.Am copiat de la Ghenadie???

Eu pana in momentul asta stateam mut in fata avalansei de comentarii rautacioase....nu vedeam care e problema. Din pacate, va-ti dat in spectacol degeaba... Va invit pe MudHole sa vedeti provenienta craniului...e original de la mama lui....oricine poate sa isi faca la comanda...de originalitate nici nu se pune problema si nici nu am afirmat asaceva...Se puteau comanda de foarte multa vreme , una la mana...si eu pana in momentul de fata eram convins ca in avatarul ala este un craniu cu doi trandafiri sau ceva flori rosii...Cand am comandat de pe MudHole..am ales ce mi-a placut, absolut nici prin gand nu mi-a trecut prin cap Ghenadie sau avatarul lui spalacit...

Atunci nu pot si eu sa intreb eventual cat de original este avatarul respectiv? Au copiat astia de pe MudHole de la Ghenadie...clar. Dar pot sa presupun si eu ca e invers....daca nu stiu despre ce e vorba.

Cred ca va dati prea multa importanta...dar nu, nu eram cu ochii pe voi....eu imi vad de treaba mea si va invit sa faceti lafel.

Ati sarit in sus degeaba... Asi fi curios care are puterea sa recunoasca, ca a gresit?
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 25 Noi 2013, 21:10

Trandafiri pe lansete, mah? :)
Par mai degraba niste oua rosii de castor... :P :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Noi 2013, 21:14

Ghenadie scrie:Mda.... era frumos ca macar sa fie intrebata persoana care a desenat craniul cu doua lansete de cast...
Da probabil ca pe alte meleaguri, nu aici... :wallbash:

Io zic sa-i dai in judecata si pe aia de or inventat gaura la macaroana.Suta la suta pe alte meleaguri asa se procedeaza..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 25 Noi 2013, 21:15

Aha ... ULK, ai fi putut sa te explici din primul comentariu ... nu sa ridici mingea la fileu si acum sa canti Kumbaya

Din punctul meu de vedere este aiurea sa-ti alegi o emblema atat de asemanatoare emblemei lui Ghenadie ... chiar daca ti-a facut-o altcineva sau ai cumparat-o din alta parte. Prima data, pe acest forum, a aparut la Ghenadie.

Ai postat vreo poza cu emblema ta inaintea lui Ghenadie? Daca s-a intamplat acest lucru, eu imi cer oficial scuze ...

Nu sunt comentarii rautacioase ... pur si simplu lumea face misto de o situatie cam ridicola ... este o diferenta ... :)

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Noi 2013, 21:25

Pe langa acesti „intreprinzatori”, care devin uneori agasanti expunandu-si marfa, mai sunt si altii ... adica „privatii”. Printre „privati” ma numar si eu. „Privatii” is cei care nu au niciun interes pecuniar asociat pescuitului.
Sa ma ierte Marele Maestru al Inaltului Criticism Forumistico Halieutic(pe scurt, M.M.I.C.F.H. :lol: ),dar cine a obligat-o pe augusta dvs.-tra persoana sa-si indrepte privirile spre aceasta ''marfa'',expunindu-se astfel unui anumit nivel de agasare??

Io cred ca ar trebui declarat instant eretic si ars pe rug..

Si apoi sa vi se ridice neparat un monument ,in cinstea scoaterii din groaznica ingnoranta a folosirii prezervativelor colorate pe atele de matisaj.. :lol: :lol:

.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 25 Noi 2013, 21:47

bogdan...nu am ridicat la fileu nimic..pur si simplu nu am inteles despre ce vorbiti...si nu caut cearta degeaba. NU AM OBSERVAT NICI O EMBLEMA ASEMANATORE ..PUNCT. Fi sigur ca daca stiam nu alegeam lafel.

Emblema nu apartine lui Ghenadie...fiind demult oferita ca si o optiune de MudHole...inainte sa fi aparut in avatarul lui...asa cum nu imi apartine nici mie ca sigur sunt zeci de mii lafel in State.

Vorbiti fara stiti despre ce.

Eu am incheiat discutia.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Noi 2013, 21:51

Ghenadie scrie:Priveste atent poza din avatarul meu si o sa observi originalitatea...alte observatii ai sau te retinem din treaba?

Io stiu pe unu' ce o copiat ,cu succes ce-i drept,niste T.N.-uri.Nu ca as avea ceva contra.Da' acuma se da ''campionul originalitatii'' :D Cica iel o inventat capu' da mort..

.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 25 Noi 2013, 22:08

:lol: :lol: :lol: nimic nu e intamplator :twisted:
sau original :lol:

Imagine
la asta am si patent. am si dalta, si cutter, si foarfecuta :twisted:

Ulk , mnadimineata ori te prinzi tarziu ori te faci ca ploo...te inteleg ca nu esti nativ in limba asta de pe forum , but dont insult someone's inteligence :lol: :lol:
Cica iel o inventat capu' da mort..
ej offtopic :twisted: ...oricum , mai bine sa il inventezi deat sa il porti :lol: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Scrie răspuns