Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lansete CUSTOM
deltaic..Este posibil sa se ia din grosime fara sa fie scos de pe blank doar ca spre extremitati trebuie pastrata grosimea originala ca sa ramana la diametrul butt cap-ului,w/ch-ului si a mandrinei...deci ori un profil de clepsidra ori un taper drept mai pronuntat...daca se doreste alte gripuri mai mici in diametru pe toata lungimea deja e total alta treaba ce implica demontarea-montarea tuturor componentelor,inclusiv inele...practic un rebiuld ce echivaleaza;defapt depaseste o constructie noua de lanseta de la A la Z.
O alta posibilitate este de a remonta gripul( mai mic in diametru)dinspre butt fara sa se atinga de inele sau de tot ce este pozitionat mai sus pe blank...dar in cazul acela necesita folosire de arbori sub grip si se poate astepta la o crestere mica in greutate in zona gripului ( nu semnificativa), dar care este de evitat.
O alta posibilitate este de a remonta gripul( mai mic in diametru)dinspre butt fara sa se atinga de inele sau de tot ce este pozitionat mai sus pe blank...dar in cazul acela necesita folosire de arbori sub grip si se poate astepta la o crestere mica in greutate in zona gripului ( nu semnificativa), dar care este de evitat.
Tot ce vreau este sa subtiez putin manerul,sincer,este grosolan. Stiu ca sunt membrii ai acestui forum adevarati artisti in domeniu si,sper ca ma poate ajuta cineva.Prefer sa rezolv problema in Bucuresti.
Merci ULK pentru explicatii !
Merci ULK pentru explicatii !
Da,dar ca si provocare intotdeauna va fi (dupa mine) peste constructia unei lansete noi A-Z.Ca si cost nu comentez,fiecare stie mai bine ce si cum...dar daca ai situatii cand nu te "atingi" decat de segmentul cu manerul unde ai de dat jos doar un inel si lasi in pace restul..ULK scrie:deltaic..practic un rebiuld ce echivaleaza;defapt depaseste o constructie noua de lanseta de la A la Z.

Asa e Ilie, cele din 2 bucati sunt cazurile mai usoare cand vine vorba de modificare la maner..
Despre provocare doar atat ca dupa ce treci de mai multe provocari din astea ....incepi sa cauti metoda ce da rezutlatul scontat dar sa fie cat mai usor si rapid realizabil....apare inevitabil factorul timpul/munca alocat/a ...oricat de tare iti place indeletnicirea asta.
deltaic ..cu placere...daca Evergreenul este modelul cu full grip de pluta in furma de clepsidra si inclusiv mandrina este incastrata in pluta eu asi alege sa il fac split grip cu gripul deja existent fara demontare...sau refacerea totala dar care implica mult mai mult lucru/bani....dar sigur te va sfatui builderul la cine te vei adresa. Spor si poate ne delectezi cu cateva poze cu el ,dupa remodelare.
Despre provocare doar atat ca dupa ce treci de mai multe provocari din astea ....incepi sa cauti metoda ce da rezutlatul scontat dar sa fie cat mai usor si rapid realizabil....apare inevitabil factorul timpul/munca alocat/a ...oricat de tare iti place indeletnicirea asta.
deltaic ..cu placere...daca Evergreenul este modelul cu full grip de pluta in furma de clepsidra si inclusiv mandrina este incastrata in pluta eu asi alege sa il fac split grip cu gripul deja existent fara demontare...sau refacerea totala dar care implica mult mai mult lucru/bani....dar sigur te va sfatui builderul la cine te vei adresa. Spor si poate ne delectezi cu cateva poze cu el ,dupa remodelare.
Asa m-am gandit si eu,sa fac modificarea fara prea mare deranj.Deocamdata nu am gasit pe nimeni sa-mi rezolve problema.
>ULK< cu siguranta cand va fi gata postez niste imagini.
>ULK< cu siguranta cand va fi gata postez niste imagini.
Cu echipament potrivit, e treaba de vreo juma de ora, hai o ora. Cauta-l pe Andronic, poate te ajuta 

Si mie mi se pare genial,dar de unde luam una?Ca batzul original nush cum e 

Am terminat prima lanseta

ai facut-o tu? arata bine.
ce blank este?
ce blank este?
Kiske arata bine lanseta
si mie imi plac asa - EVA neagra, trancanelele metalice negre sau gri inchis si matisaje negre. 
Johnny a zis-o cel mai bine:
„Ah, I'd love to wear a rainbow every day,
And tell the world that everything's OK,
But I'll try to carry off a little darkness on my back,
'Till things are brighter, I'm the Man In Black.„
La cat de negru si gros e blankul ala, eu as zice ca e un Lamiglas din fibra de sticla

Johnny a zis-o cel mai bine:
„Ah, I'd love to wear a rainbow every day,
And tell the world that everything's OK,
But I'll try to carry off a little darkness on my back,
'Till things are brighter, I'm the Man In Black.„
La cat de negru si gros e blankul ala, eu as zice ca e un Lamiglas din fibra de sticla