Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
ULK
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de ULK » 08 Iun 2013, 00:36

cristian.ene scrie:Pana la urma Micro inseamna inele mai mici decat cele de pana acum adica diminuarea diametrelor de la plecare pana la varf.

Asta e un bullshit de al tau.....Are legatura nu zic ca nu...dar nu poti tu sa dai o definitie, cum vrei tu sa o faci...esti mult prea anarhico-autohton :)..cum ai crezut sa o faci si in cazul blankurilor definite ca putere, din fabrica si "corectate" ene-way pe lansetele tale construite "informand corect clientul"..binenteles daca era de acord cu "minimal"...daca nu ...era refuzat :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Iun 2013, 06:10

Carevasazica,a inceput episodul 1 din..''Stapinul inelelor'' :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 08 Iun 2013, 08:22

:lol: care este grija a lui Gigi la prima ora

ULK are insomnii datorate inelelor Micro

http://conceptcustomrods.ro/?p=3954

kiske13
veteran
veteran

Mesaj de kiske13 » 08 Iun 2013, 08:24

cristian.ene scrie:Apna al urma Micro inseamna inele mai mici decat cele de pana acum adica diminuarea diametrelor de la plecare pana la varf.
Te referi la marimi date in cataloagele producatorilor de blankuri?
Daca pe un lamiglas pun inel de varf de 5.5 in loc de 6, este cu microguide?
Din cate stiu aceste "microinele" au fost utilizate pentru reducerea greutatii spre varf, pentru a pastra actiunea blankului cat mai aproape de curbura naturala.
Numar mai mare de inele (puncte de contact a firului cu blankul) rezulta senzitivitate mai mare.
Pentru a scade greutatea unii au facut "economie de inele"/lanseta, dar prin utilizarea microinelelor nu mai trebuie facut compromis.
Corectati-ma daca gresesc!

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 08 Iun 2013, 08:59

Draga ULK am inteles ca unicele tale scopuri sunt cele legate de manipulare

Ai un subiect clar adica distanta de lansare cu inele KR vs inele clasice Fuji si ce influenteza distanta de lansare si tu faci urmatoarele manevre

1. Spuin ca lucrurile sunt neclare si prea multi factori implicati ( manevra clasica de discreditare din start )adica faci pe prostul

2. Deviezi subiectul catre o ,,definitie,,a inelelor Micro

3. Ataci persoana

4. Nu ai nici o referinta directa la subiect

5.Te legi de brandul Fuji si in general nu cauti orice cale sa deviezi de la subiect.

6.Vin in ajutor si restul de manupulaci cu atacuri in grup

7. Te legi de cum vad eu variatiile de putere ale blankurilor si cum producatorii fac pipi pe consumatori si le vand produse care nu corespund cu ce promit.

8. Te legi de orice ancora posibila doar sa deviezi sau ataci

Altceva mai bun nu ai de facut ? :lol:

kiske13,

in general lansetele de fabrica sunt concepute ca un compomis comercial care sa functioneze cu orice tip de fire

Inele mai mici introduse de Fuji prin conceptul KR usureaza lanseta desi sunt mai multe si nu mai este nevoie de a face compromisuri legate de distributia de putere si echilibrul lansetei prin folsirea unor inele mai mari mai grele( si mai putine) care sa accepte fire de orice diametru care duc direct la compromisuri in calitatea pescuitului.

Senzitivitatea este o consecinta directa a folosirii unor inele mult usoare si a mai multor puncte de contact cu blankul, fir c este mai apropiat de blank in cazul folosrii ineleor KR si asta influenteza pozitiv cum se simte lanseta in pescuit si ce transmite pescarului.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Iun 2013, 09:19

cristian.ene scrie::lol: care este grija a lui Gigi la prima ora

ULK are insomnii datorate inelelor Micro

http://conceptcustomrods.ro/?p=3954

:lol:
Grija??

Intotdeauna imi incep ziua cu ceva distractie..imi merge mai bine..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Iun 2013, 09:22

Te legi de orice ancora posibila doar sa deviezi sau ataci

Aaaa,daca-mi permiti,...asa la modul general,cind te legi de o ancora nu deviezi.. :D

.

kiske13
veteran
veteran

Mesaj de kiske13 » 08 Iun 2013, 20:47

cristian.ene scrie: kiske13,

in general lansetele de fabrica sunt concepute ca un compomis comercial care sa functioneze cu orice tip de fire

Inele mai mici introduse de Fuji prin conceptul KR usureaza lanseta desi sunt mai multe si nu mai este nevoie de a face compromisuri legate de distributia de putere si echilibrul lansetei prin folsirea unor inele mai mari mai grele( si mai putine) care sa accepte fire de orice diametru care duc direct la compromisuri in calitatea pescuitului.

Senzitivitatea este o consecinta directa a folosirii unor inele mult usoare si a mai multor puncte de contact cu blankul, fir c este mai apropiat de blank in cazul folosrii ineleor KR si asta influenteza pozitiv cum se simte lanseta in pescuit si ce transmite pescarului.
Deci este corect ce am zis.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Iun 2013, 05:58

La senzitivitate,mai conteaza foarte mult si tipul firului(cit este de dispus sa ia apa),si cit este de subtire..

.

stradic
veteran
veteran

Mesaj de stradic » 09 Iun 2013, 10:26

ULK scrie:Da stradic...cine vorbea de merite sau ale cui sunt? Stii cumva cine a primit poza asta prima data inainte sa o postez aici sau vorbesti si tu ?

Bah ULK eu am intrebat daca are si Gigi ceva merite??? Are sau nu are!!!!! ASTA ERA IDEEA!!! :lol1: :lol1: :lol1:

si in loc sa tot aveti discutii si dezbateri contradictorii pe aici.........m-ai bine va-ti ocupa de construitul lansetelor daca va tot dati mari rodbuilderi......da cum nu prea aveti.... o mai ardeti pe aici pe forum!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
rapala the best vobler in the world

Scrie răspuns