e un D.A.M imperial Super Jig transformat . Un blank cu actiune progresiva care dupa scurtare se potriveste perfect pescuitului cu reactive la avat si stiuca din punctul meu de vedere .
asa arata anu trecut in vara :

l-am dezbracat datorita mandrinei incomode (era metalica si tinea rece la mana iar decupajele respective n-aduceau nici un plus de senzitivitate in schimb erau jenante la priza ca sa nu mai zic cat de grea era fieroaia) si a plutei care se umpluse de gauri si ma enerva la culme . Nu in ultimul rand era deficitara si inelarea cu LV-uri pe sistemul vechi de montaj cu niste matisaje cu carbon extrem de bulbucate (s-a facut risipa de finish pe ele

)
asta am dat jos de pe el(per total vreo 80 de grame - mandrina(56gr.!)+pluta+ inele+ lac + epoxi):

si asa arata asta-noapte pe la 4
Bile negre:
- n-am putut pastra finishul ala de carbon impletit care avea un aspect placut dar care s-a decojit cand am dat jos inelele si matisajul lor
Bile albe ;
- l-am usurat cu vreo 20 de grame
- l-am reechilibrat mutand o buna parte din greutatea cotorului anterior direct pe butcap
- s-a imbunatatit performanta de lansare datorita inelelor fuji k type
- s-a imbunatatit substantial senzitivitatea
- a devenit putin mai rapid si mai nervos datorita usurarii pe varf si dezbracarii de finish
- a devenit mult mai comod in pescuit mai ale la priza si mai ales pe vreme rece
- din punctul meu de vedere are un aspect mai placut
Eu zic ca a meritat efortul si una peste alta a iesit din el un bat numa' bun de manuit de catre o reprezentanta a sexului frumos la stiuca, muskie si somon pe apele Canadiene