Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lansete CUSTOM
F interesanta mandrina si rear gripul ...
Andrei cum este KSKSS fata de KDPS? sunt la acelasi nivel? Adica, daca pun un KSKSS pe o mandrina VSS, talpa mulinetei va fi paralela cu blankul?
Andrei cum este KSKSS fata de KDPS? sunt la acelasi nivel? Adica, daca pun un KSKSS pe o mandrina VSS, talpa mulinetei va fi paralela cu blankul?
Pot sa verific maine... eu zic ca da... nu prea are de ce sa nu fie.... la casting cel putin nu am observat vre-o problema... adica si la filetul de la SKSS-uri tit acelasi principiu e... sa impinga talpa mulinetei inspre mandrina....
la casting nu poate fi o problema ... dar la spinning daca iti misca unghiul axului tamburului cu 7 grade in sus(care e un rahat), apar ceva probleme ... te intreb pt ca-mi place combinatia facuta de tine
arata f bine

Daca ajung maine la atelier... iti pot spune exact, daca nu,abia luni
OK, multumesc mult.
O frumusete ! S-o pescuiesti sanatos !

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
- utilizator nou
Domnu' Ene e adevarat ce se spune prin tirg cum ca ultimul import de Xanax ar fi expirat?cristian.ene scrie: A fost o zi de exceptie in care am prins in jur de 70-75 bibani pe ora
Ma intereseaza........ si nu cred ca e cineva mai nimerit sa-mi raspunda.
Domnule Teo, nu inteleg de ce te tot bagi singur inseama, crezi ca vei primi atentie aici? Incerca in topicuri dedicate, vezi "cafena"!
Sau mai iesi la pescut
Sau mai iesi la pescut

Care vreti sa va jucati cu unghiurile la mulineta,incercati mai intai fara unghi adica axul mulinetei sa fie paralel cu blankul.Mie asta mi sa parut cel mai bun.