Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lansete CUSTOM
Atata tot ca vraja eftina in acest caz esti chiar....... poate cel mai putin in masura in a da lectii....... altor rodbuilderi.... dupa cum spuneam cel putin 90% dintre rodbuilderii pe care-i jignesti in mod constant, plus multi altii cu care probabil inca nu ai avut de-a face... au avut mai multe lansete de-ale tale la refacut/reparat/rematisat/relipit mandrina sau alte minuni.... Prin mai multe as dori sa subliniez, ca nu 1-2....
Mai bine incearca sa iti corectezi greselile personale... asta bineinteles daca-ti dai seama unde gresesti, ca la cat ai gresit in ultima vreme am impresia ca nici nu sti de unde sa incepi.... si apoi incearca sa-i apostrofezi pe altii care se pare ca nu au aceeasi viziune ca si tine...
Iar folosesti cuvantul "corect".... cum poti folosi cuvantul corect cand faci referire la ceva cu care nu ai experimentat si ai confesat ca nu e bun din start.... Poate ai vrut sa spui.... PRESUPUN CA E CORECT (asa ar fi fost corect), pentru ca altfel nu pot sa-mi dau seama cum poti sa spui ca e corect sau.... incorect...
Noapte buna !
Mai bine incearca sa iti corectezi greselile personale... asta bineinteles daca-ti dai seama unde gresesti, ca la cat ai gresit in ultima vreme am impresia ca nici nu sti de unde sa incepi.... si apoi incearca sa-i apostrofezi pe altii care se pare ca nu au aceeasi viziune ca si tine...
Iar folosesti cuvantul "corect".... cum poti folosi cuvantul corect cand faci referire la ceva cu care nu ai experimentat si ai confesat ca nu e bun din start.... Poate ai vrut sa spui.... PRESUPUN CA E CORECT (asa ar fi fost corect), pentru ca altfel nu pot sa-mi dau seama cum poti sa spui ca e corect sau.... incorect...
Noapte buna !
-
- veteran
Andrei,
nu vezi ca pina una alta nu faci decat literatura si fantasy de ora tarzie.
Fara exemple treci in categoria celor de la Cluj cu ,zburatul inelelor,,
doar ca nu a parut nici o lanseta niciodata a fost doar literatura din categoria Luci si Mihai V. Pana la urma s-au discreditat singuri aruncand un val de minciuni.
http://www.rapitori.ro/forum/gunoierii- ... 92-70.html
Ce esti asa de disperat, nu ti-ai facut planul pe 2012 de batatoare MHX si ai mustrari de la imparatie ?
Fara exemple treci in categoria celor de la Cluj cu ,zburatul inelelor,,

Ce esti asa de disperat, nu ti-ai facut planul pe 2012 de batatoare MHX si ai mustrari de la imparatie ?

- semlecangheorghe
- veteran
Raportează acest mesajRăspuns cu citatde cristian.ene » Vin Dec 07, 2012 7:54 pm
E un blank bun pentru biban si clean ,grafitul este elastic iar rezerva pentru pesti de 1 -1,5kg si in conditii cu structuri.
Plaja de lansare reala 1.5 -5g duce totative max, nr.2, cicade mici si voblere de clean si biban care nu-s cele mai portante.
Arunca bine voblre de 1.5-2g.
Partea buna cu actiuena progresiva este ca protejeaza bien firele de 0.12- 0.13mm.
http://conceptcustomrods.ro/?p=2683
Problema la mandrina am rezolvat-o.

Cit despre treaba cu mandrina,ce sa zic,slab meserias,sa cedeze lacul la prima fortare...

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
daca vrei trec la exemple.... daca o ceri cu atat tamtam si siguranta pe tine, dar te avertizez o sa pice greu la digestie... mai cere-te odata si o sa bombardam cu pozecristian.ene scrie:Andrei,
Fara exemple treci in categoria celor de la Cluj cu ,zburatul inelelor,,doar ca nu a parut nici o lanseta niciodata a fost doar literatura din categoria Luci si Mihai V. Pana la urma s-au discreditat singuri aruncand un val de minciuni.

Iar la fel cum a zis si Gigi, cand ai ceva de vanzare... ii gasesti toate calitatile de pe lume... cand nu-l mai ai.... ooopppaaa.... dintr-o data nu mai e bun, daca iar vine marfa.... iar e bun de vanzare... ba mai mult... in aceeasi zi, in topicuri diferite recomanzi un blank, pe care apoi il spurci intr-un alt topic....
-
- utilizator constant
Daca tot cere Ene exemple concrete am sa-i dau eu pentru inceput unul penal , a ajuns la mine la reparat o lanseta facuta de el pe un blanc St.Croix SC V pentru Ovidiu Parascanu la care se miscau toate inelele sub matisaj , unul din inelele dinspre varf i-a zburat efectiv de sub matisaj in timpul unui lanseu
proprietarul poate confirma cele zise de mine .
Faptul ca nu stii dupa atatia ani ce tensiune sa aplici atei atunci cand matisezi in functie de puterea blancului si de materialul din care e facut acesta e muuuult mai grav decat o spatiere a inelelor care unora nu a placut la o apreciere facuta dupa propriul lor standard ...

Faptul ca nu stii dupa atatia ani ce tensiune sa aplici atei atunci cand matisezi in functie de puterea blancului si de materialul din care e facut acesta e muuuult mai grav decat o spatiere a inelelor care unora nu a placut la o apreciere facuta dupa propriul lor standard ...
@ Laurentiu Andronic
Multumesc mult pentru lanseta !
Este o bijuterie !

Multumesc mult pentru lanseta !
Este o bijuterie !

FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
-
- senior
M-ai facut "curva", "nating", "diletant".........cristian.ene scrie:Am vazut ce inseaman lanseta impecabila la Gabie un Phenix Mirage - UL de 6`7`ft. montat lui Sorin.
1. Spiral se intindea pe 4 inele la distante mari care torsionau grav blankul care e o nuielusa. Nu stiu de cum ajuns la o asa solutie dezastroasa , nu pot sa cred ca doar niste lipsuri fundamentale.
2. Intre mulineta si primul inel (stripper) firul cadea sub blank vreo 4-5 cm![]()
![]()
Evident ca e mai dificil sa montezi un blank UL comparabil cu un par, dar sa fi asa natang e un record natural la Gabie.
Se stie ca pescarul obisnuit se uita mai mult la aspect, pana vine cineva care se pricepe si ii arata ca ce considera el impecabil canu e functional nici in limite rezonabile.
Mai grav, jignesti de multe ori cititorii acestui forum, chiar fara sa-ti dai seama, prin apelativele folosite la adresa pescarilor sau potentialilor clienti.
Ti-ai pus intrebarea cum de Udila, Sava, Andronic ....pot fi prieteni, chiar daca, teoretic, intre ei exista concurenta?
Imi poti raspunde cinstit la intrebarea urmatoare: de cite ori ai stat de vorba la telefon, sau face to face, timp de o juma' de ora cu un client despre configuratia unei lansete? Sau de cite ori ai facut o lanseta 100% dupa dorinta clientului? Mi-ai spus odata ca daca un client are pretentia sa-i echilibrezi lanseta cu plumb ii dai viteza, spunindu-i ca e prost si nu stie sa tina o lanseta in mina.
Nu am primit, inca, la reparat nicio lanseta de-a ta, in schimb am avut o gramada de clienti care, dupa o discutie preliminara cu tine, m-au sunat spunind ca le e imposibil sa se inteleaga cu tine si ca vor ca eu... sau Sava... sau Andronic sa le faca o lanseta ASA CUM VOR EI si nu cum vrei tu.
Acum ceva timp, ai spus despre lansetele construite cu componente Matagi ca sunt sorcove, intre timp tot mai multi pescari prefera sorcovele. De fapt, incercai sa le discreditezi, pentru ca ai realizat ca e foarte complicat puzzle-ul unui miner cu componente Matagi.
Continua pe drumul asta si ii vei da dreptate vorbei din batrini conform careia " orice pasare pe limba ei piere".
Imparate, io cred ca MiliOne a pescuit gresit cu ea, n-are cum bre sa sara inelele, da-le dreac!Laurentiu Andronic scrie:Daca tot cere Ene exemple concrete am sa-i dau eu pentru inceput unul penal , a ajuns la mine la reparat o lanseta facuta de el pe un blanc St.Croix SC V pentru Ovidiu Parascanu la care se miscau toate inelele sub matisaj , unul din inelele dinspre varf i-a zburat efectiv de sub matisaj in timpul unui lanseuproprietarul poate confirma cele zise de mine .

@Stefane
Tzeava utilaju, sa-l indoi cu placere.

@rodmakers
Ba baieti, daca tot va ardeti iciazar, puteti s-o faceti finut si elegant, fara grosolanii...

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Nu e grosolan bre....doar eneismele se reintorc la expeditor
....ca e vremea micilor atentii si urarilor de bine
.
Cand mi -a zis cineva care a colaborat o vreme cu el ca " e cu capul"..credeam ca glumeste ..

Cand mi -a zis cineva care a colaborat o vreme cu el ca " e cu capul"..credeam ca glumeste ..