cristian.ene scrie:Am vazut ce inseaman lanseta impecabila la Gabie un Phenix Mirage - UL de 6`7`ft. montat lui Sorin.
1. Spiral se intindea pe 4 inele la distante mari care torsionau grav blankul care e o nuielusa. Nu stiu de cum ajuns la o asa solutie dezastroasa , nu pot sa cred ca doar niste lipsuri fundamentale.
2. Intre mulineta si primul inel (stripper) firul cadea sub blank vreo 4-5 cm![]()
![]()
Evident ca e mai dificil sa montezi un blank UL comparabil cu un par, dar sa fi asa natang e un record natural la Gabie.
Se stie ca pescarul obisnuit se uita mai mult la aspect, pana vine cineva care se pricepe si ii arata ca ce considera el impecabil canu e functional nici in limite rezonabile.
Hai mah cristisor.... iar te-a apucat plictiseala? Critici din partea unui rodbuilder, adica tu, care are lansete la reparat/retomnit/rearanjat/ re re reparat... la toti rodbuilderii din tara nu stiu cum poti sa spui atata, dar de fapt nimic si sa crezi in continuare ca esti intotdeauna cel mai in masura sa dai sfaturi, chiar si despre lucruri pe care nu le intelegi/nu le cunosti, printre care este si pescuitul, pescuitul la baitcasting, care ai si recunoscut pe undeva ca este mult sub demnitatea ta, asta pentru ca acum 1000 de ani nu te-ai obosit sa-l intelegi si ai tras linie si concluzia ca NEM JO (NU E BUN)....
Evident ca n-ai inteles nimica din acea lanseta. Sorin a dorit/insistat sa-si faca acea lanseta, stiind toate dezavantajele, asta pentru a-si satisface anumite curiozitati, pe care tu nu te-ai obosi vre-odata sa le satisfaci nici tie, nici altora... Era clar ca nu are atata rezerva de putere incat sa poata fi construit asa cum trebuie 100% ca si o lanseta de casting.... Dar a ales sa o faca pentru a-si satisface anumite curiozitati despre limitarile acestui stil, pe care tu acum 1000 de ani ai tras linie si ai zis.... asa nu, nu e bun.... asa cum zic eu e bun.
Argumentele tale sunt de foarte multe ori imbracare in cuvinte pompoase, pe care rareori le intelegi, dar care de cele mai multe ori nu au nici un fundament real, doar pe hartia de la tine din atelier.
cristisor.... ar fi cazul sa incepi sa judeci inainte sa te deschizi pe forum ca fetele picioarele la bordel!