Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Andrei
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de Andrei » 20 Dec 2012, 16:46

cristian.ene scrie:Am vazut ce inseaman lanseta impecabila la Gabie un Phenix Mirage - UL de 6`7`ft. montat lui Sorin.

1. Spiral se intindea pe 4 inele la distante mari care torsionau grav blankul care e o nuielusa. Nu stiu de cum ajuns la o asa solutie dezastroasa , nu pot sa cred ca doar niste lipsuri fundamentale.

2. Intre mulineta si primul inel (stripper) firul cadea sub blank vreo 4-5 cm :lol: :lol:

Evident ca e mai dificil sa montezi un blank UL comparabil cu un par, dar sa fi asa natang e un record natural la Gabie.

Se stie ca pescarul obisnuit se uita mai mult la aspect, pana vine cineva care se pricepe si ii arata ca ce considera el impecabil canu e functional nici in limite rezonabile.

Hai mah cristisor.... iar te-a apucat plictiseala? Critici din partea unui rodbuilder, adica tu, care are lansete la reparat/retomnit/rearanjat/ re re reparat... la toti rodbuilderii din tara nu stiu cum poti sa spui atata, dar de fapt nimic si sa crezi in continuare ca esti intotdeauna cel mai in masura sa dai sfaturi, chiar si despre lucruri pe care nu le intelegi/nu le cunosti, printre care este si pescuitul, pescuitul la baitcasting, care ai si recunoscut pe undeva ca este mult sub demnitatea ta, asta pentru ca acum 1000 de ani nu te-ai obosit sa-l intelegi si ai tras linie si concluzia ca NEM JO (NU E BUN)....

Evident ca n-ai inteles nimica din acea lanseta. Sorin a dorit/insistat sa-si faca acea lanseta, stiind toate dezavantajele, asta pentru a-si satisface anumite curiozitati, pe care tu nu te-ai obosi vre-odata sa le satisfaci nici tie, nici altora... Era clar ca nu are atata rezerva de putere incat sa poata fi construit asa cum trebuie 100% ca si o lanseta de casting.... Dar a ales sa o faca pentru a-si satisface anumite curiozitati despre limitarile acestui stil, pe care tu acum 1000 de ani ai tras linie si ai zis.... asa nu, nu e bun.... asa cum zic eu e bun.

Argumentele tale sunt de foarte multe ori imbracare in cuvinte pompoase, pe care rareori le intelegi, dar care de cele mai multe ori nu au nici un fundament real, doar pe hartia de la tine din atelier.

cristisor.... ar fi cazul sa incepi sa judeci inainte sa te deschizi pe forum ca fetele picioarele la bordel!

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 20 Dec 2012, 17:06

Andrei,

ca tot ai deschis subiectul, un exmplu din lista aia lunga de lansete la reparat 8)

Te decredibilizezi tare fara sa aduci macar un exemplu concret

eu am vorbit de un caz concret cu probleme concrete

Textul tau e doar o tirada si cam atat

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 20 Dec 2012, 17:35

Cristi... nu cred ca vrei sa fi discreditat chiar in asa hal... sunt si poze... sunt si mai multe poze... si putem face chiar infinit de multe poze daca doresti... doar ca mi-e teama ca vei cadea bolnav la pat pentru cel putin un an... nu-ti doresc raul... dar.daca insisti.. vad ca ti-l doresti singur....

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 20 Dec 2012, 19:40

MatrixVR5 scrie:Ieri mi-am luat lanseta custom de stiuca de la Laurentiu " Made Laurentiu Andronic " .
Lamiglas Fiberglass Crankin BXC 78 5F Lure 3/8 - 3/4 .
Este o bijuterie , exact cum mi-am dorit sa arate si astept cu nerabdare la prima captura .
:respekt: pentru Laurentiu Andronic , pot sa spun ca este un bijutier al lansetelor custom !
:respekt: :respekt: :respekt:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 20 Dec 2012, 19:52

Nu merg link-urile....
Until next time....Tight Lines!

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 20 Dec 2012, 19:54

MatrixVR5 scrie:
MatrixVR5 scrie:Ieri mi-am luat lanseta custom de stiuca de la Laurentiu " Made Laurentiu Andronic " .
Lamiglas Fiberglass Crankin BXC 78 5F Lure 3/8 - 3/4 .
Este o bijuterie , exact cum mi-am dorit sa arate si astept cu nerabdare la prima captura .
:respekt: pentru Laurentiu Andronic , pot sa spun ca este un bijutier al lansetelor custom !
:respekt: :respekt: :respekt:
http://www.rapitori.ro/forum/gallery/al ... bum_id=442
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 20 Dec 2012, 22:18

La valoarea ta urmeaza sa-ti faci alta :D :wink: Oricum ai reusit o premiera...o lanseta trosnita la baterie...cu siguranta e o premiera :lol:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 20 Dec 2012, 22:57

Blestemele, ma...blestemele :)))))))))) :lol:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 21 Dec 2012, 00:05

Pana una alta

1. Phenix Recon are modele care explodeaza

2. MHX sunt blankuri supradimensionate si ambalate intr-o pojghita de publicitate care nu paote sa le ascunda mediocritatea

3. Eu am discutat de cazuri concrete cum este de lanseta de casting construita de Laurentiu Andronic care pana la urma a mai adaugat un inel ca sa functioneze satisfacator, si cazul Gabie Mirage

Daca Gabie nu era sigur ca iese ceva bun de casting dintr-un blank super UL putea sa selecteze un blank mai puternic pe butt care sa elimine problema care se putea rezolva prin dispunerea diferita a inelelor.

nu am spus generalitati si nu am aruncat o umbra negativa asupra altor lansete

deci marile dezvaluiri ........vraja ieftina

Scrie răspuns