Nu chiar.... tine cont ca l-am folosit 2 sezoane pline.....Singurul dezavantaj era acela ca talonul lucra abia cu pesti over 4-5 kg, fapt ce ducea in obosirea incheieturiiULK scrie:Deci sc5-ul a fost un vis urat doar
Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lansete CUSTOM
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Ducea o laie
. Daca vrei poti sa aprofundezi ideea 

Nu, maestrule...te las pe tine sa aprofundezi. Ti-am zis cum imi simteam incheietura dupa o zi de pescuit cu mai multi pesti....ULK scrie:Ducea o laie. Daca vrei poti sa aprofundezi ideea
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
K2-ul

- semlecangheorghe
- veteran
Nemernic scrie:Nu, maestrule...te las pe tine sa aprofundezi. Ti-am zis cum imi simteam incheietura dupa o zi de pescuit cu mai multi pesti....ULK scrie:Ducea o laie. Daca vrei poti sa aprofundezi ideea
Vreau si io o 'incheietura' de aia obosita de pesti..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Te rog insistent sa nu te contrazici cu Nefilimii din zona rodbuildingului ! Insist !Nemernic scrie:Nu, maestrule...te las pe tine sa aprofundezi. Ti-am zis cum imi simteam incheietura dupa o zi de pescuit cu mai multi pesti....ULK scrie:Ducea o laie. Daca vrei poti sa aprofundezi ideea
La astia le-au trecut atatea lansete prin mana de nici n-ai idee....La un simplu auz al modelului de blank , ei iti pot vorbi 2 zile . N-ai cum sa le zici ceva ce simti , pentru ca ei deja stiu blank-ul inainte sa apara pe piata ! Te rog frumos sa ai o atitudine de nestiutor si sa nu te mai iei in gura cu ei !

da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !
dute la peste, lasa caterinca proasta de pe forum.....semlecangheorghe scrie:Nemernic scrie:Nu, maestrule...te las pe tine sa aprofundezi. Ti-am zis cum imi simteam incheietura dupa o zi de pescuit cu mai multi pesti....ULK scrie:Ducea o laie. Daca vrei poti sa aprofundezi ideea
Vreau si io o 'incheietura' de aia obosita de pesti..

@audumbre - just
Gabi, din partea mea nu a fost nici o caterinca...dar vad ca nu vrei/poti sa discuti cu mine..Nu stiam partea asta..dar omul invata pana moare 

Daca erai mai atent...ii spuneam lui Gigi sa mearga la peste....daca vrea incheieturi obositeULK scrie:Gabi, din partea mea nu a fost nici o caterinca...dar vad ca nu vrei/poti sa discuti cu mine..Nu stiam partea asta..dar omul invata pana moare