Si cati s-au clasat bine si constant folosind un echipament de casting chiar la specii ca salau sau stiuca ?
In etapele de clean si biban nu cred ca s-a sinucis nimeni folosind un echipament de casting.
Si nu vad o posibilitate de a schimba atitudinea unei mase mari de pescari in privinta echipamentului de casting cand pescuiesc stiuca sau somn und eare avantaje pentru ca exista o inertie mare cu care nu poate fi modificata.
La salau/ walleye sunt convins ca 99.99% pescuiesc cu echipament de spinning care este legerea ideala deci care este miza ?
Atacurile murdare se pot descoperii si pe siteul lui Andrei Sava care desfinteza Eveergreen si in comenturi Laurentiu Andronic vorbeste de rau blankuriel Z-Bone produse de NFC/ G.Loomis duap ce a vazut doar un blank.
http://asavacustom.com/blog/evergreen-m ... ecat-iarba
Cred ca cei doi au complexe fata de blankurile NFC care nu le sunt accesibile la preturi bune si inceerca sa discrediteze o firma care produce blankuri de figura cea mai respectata in SUA.
ce spune Andronic
,,Am mai vazut si un Kistler Z-Bone LE montat total aiurea , inele nefiind monate pe sira blancului , blancul fiind stramb si avand in ultima treime catre varf o mare deviatie catre stanga .,,
La altele firme ca At.Croix, Lamiglas sau altele cunoscute nu s-a intamplat sa fie blankuri cu probleme ?
Laurentiu si cu castingul ce-ai avut ?