Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
ULK
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de ULK » 15 Feb 2012, 10:41

Volumul de munca nu cadreaza cu rezultatul...parerea mea. Dar ti-a iesit chiar ok.

Ma duce cu gandul in 1907, cand omul lucra ca robotul, pentru chestii minore :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Torescu Octavian
senior
senior

Mesaj de Torescu Octavian » 15 Feb 2012, 10:47

fiecare chestie are un inceput dupa ani de facut asa ceva poate o sa iasa ceva mult mai reusit si o sa rad de mine cand o sa vad ce am facut acum .dar asa e, nu inveti decat daca faci.poate mai are cineva vreun chevron facut sa l posteze aici as fi curios

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 15 Feb 2012, 10:48

sub nici o forma nu am vrut sa fiu rautacios si sub nici o forma nu am dorit sa minimalizez munca si efortul depus de cel care a facut chestia respectiva ... sunt constient ca necesita foarte multa rabdare, mult timp pierdut si e o treaba foarte migaloasa ... si astea sunt suficiente pentru a avea tot respectul pentru munca omului ...

eu insa nu vad rostul unei impletituri de genul ala pe o lanseta si nici nu pot sa spun ca imi place cum arata, dar aici intra povestea aia cu gustul si nu mai dezolvt ideea pentru ca oricum nu se ajunge la nici o concluzie ...

eu vorbeam strict de partea de utilitate, pe care eu nu o gasesc sub nici o forma ... degeaba mi s-au dat exemple de lansete pentru ton sau mai stiu eu ce specii "nervose" ... impletitura oricum nu creste rezistenta blank-ului in zona respectiva ... impletiturile alea sunt facute doar pentru ochiul pescarului si iarasi intram in povestea cu gusturile ...

daca ar fi sa imi expun parerea personala in privinta minunii aleia, pentru a fi mai finut, pot spune doar ca nu mi-as face asa ceva pe o lanseta sub nici o forma ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 15 Feb 2012, 10:58

Nu am dat exemplul, cu lansete pentru ton, ca fiind pentru utilitatea lor..ma referam strict , ca acolo nu conteaza greutatea unei impletituri de genul..sunt sigur ca ai inteles.

Nu cred , ca cineva si-a pus problema ca asaceva este util sau doar estetic..Binenteles ca este vorba strict de look...

Undeva o impletitura intre arta si pescuit...care nu este un lucru rau...dar parca este acceptat mai usor de muscari :)...... poezia lansetei sau fresca si batul.

Si mie imi place sa aiba un plus ceva..nu doar strict util si atat...dar nu in stilul acesta.
UlKustom Rods

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 15 Feb 2012, 11:08

Uite un chevron :)..Calendarul meu de le servici :) Vad ca acum nu se mai poate insera poze imense :)...trebuie dat click dreapta si "view image" sa se vaa tot.. Nu am avut chef de resize :)

Imagine
UlKustom Rods

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 15 Feb 2012, 11:14

ULK scrie: Undeva o impletitura intre arta si pescuit...care nu este un lucru rau...dar parca este acceptat mai usor de muscari :)...... poezia lansetei sau fresca si batul.
Tu mai da o pagina , doua in urma, si dupa aia sa mai ai pareri despre ce apreciaza muscarii ... :?

eniuei, bravo pt indemanare si volum munca, dar si eu sunt in asentiment : arata kinky, si e prea multa munca, si eu , personal, nu as da banii pe asa ceva .... ca doar e de pescuit, nu de pus in vitrina...
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 15 Feb 2012, 11:19

Daca vorbesti de batul tau expus mai inainte, am vazut...tu esti un muscar...eu ziceam de muscari in general. :D

Anyway...pielea aia cu franjuri ...hmmm, tot undeva la indieni ma duce cu gandul...diferenta minora e doar ca aia aveau si broderii pe ele , cam de genul chevron ;)...deci esti pe aproape :)
UlKustom Rods

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 15 Feb 2012, 11:46

Anem , asta ii ca si sculele de bait , care la inceput s-au decretat ca nu-s deloc bune la jigging , si ca nu-s pentru chestii usoare , asa doar la caramizi . Dupa aia stim cu totii ce s-a intamplat :)

Asa si cu usurinta betelor 0,1 gr conteaza :lol: , si dupa aia baga macrameuri :lol:

Drept sa spun , ii o chestie placuta ochiului ,si Torescu o sa mai aiba de lucru , is multi chiar pe aici care pun pret de lookul batului , dupa cum stim am vazut pe aici lansete pentru mustacosi cu inele de plecare pe un picior si alte utilitati din astea :) , da conteaza sa scrie pe ea custom :lol:

Daca esti spinner intr-o tara fara peste cauti iti petreci timpu cautand rulmenti , inele , si mai nou combinatii de impletituri :D
As face pariu ca o sa vad ceva combinatie cocalareasca , din aia cu fire aurite , sa fie in ton cu bratarica si lantisoru :lol: :lol: , chestie pe care o voi cataloga drept kitsch , aviz amatorilor :lol: :lol: :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 15 Feb 2012, 12:05

Wow....nu ne speria.. :) Ca se sisteaza cu pozele pe aici :)

Sunt multi intradevar care pun pret pe aspectul batului, dar asta nu inseamna ca aprecieaza genul de mai sus. Mie mi se pare invechit..poate era la moda pe vremea lui bunicu' cand nu aveai alte posibilitati sa impodobesti un bat, doar prin metodele astea arhaice as zice :).

Acum exista, winding checks, trim bands, diferite tuburi de metal, decals, etc...mai de secolul acesta...
Cei care aprecieaza stilul hippy sau care aduc a civilizatii/culturi apuse...sunt mai putini..deci nu cred sa prinda pe la noi.
Ultima oară modificat 15 Feb 2012, 12:15 de către ULK, modificat 1 dată în total.
UlKustom Rods

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 15 Feb 2012, 12:11

ULK scrie:Daca vorbesti de batul tau expus mai inainte, am vazut...tu esti un muscar...eu ziceam de muscari in general. :D

Anyway...pielea aia cu franjuri ...hmmm, tot undeva la indieni ma duce cu gandul...diferenta minora e doar ca aia aveau si broderii pe ele , cam de genul chevron ;)...deci esti pe aproape :)
ULK, batul e bat, tubul e tub .
si franjurii is snururi cu care e intinsa pielea :D .
Eniuei, zi un pret la ce e acolo , sa te vad daca estimezi corect ....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Scrie răspuns