discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
Torescu Octavian
- senior

-
o incercare de chevron rod wrap.inca muncesc la tehnica asta dar ies minuni daca ai imaginatie

si un pic mai graasutz.mai are de mancat ceva sa ajjunga la final
-
Nemernic
- veteran

In scurt timp o sa vedem si "Rapirea din Serai"

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
anem
- veteran

deja se pierde prea mult din utilitate si se ajunge la
astea ... nu aceleasi persoane care vor macrameul ala pe lanseta se plang ca un inel e cu 0,1g mai greu decat celalalt si platesc un pret dublu doar pentru a avea "mai putina greutate" ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
MuskMd
- veteran

sunteti rautaciosi

... degustibusu' e degustibus

...oricum, nu e usor sa faci chestia aia deloc , deci ca si manufactura nu e de ras ....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
MatrixVR5
- veteran

-
Cred, ca s-ar putea personaliza si cu poza celui care o detine

.
FISHING IS LIFE.
The rest just details!
-
T.Adrian
- veteran

-
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
-
ULK
- veteran

Tot respectul pentru efortul depus, chiar se poate face minuni, dar cu multa imaginatie si indemanre. Intrebarea e , merita efortul ? Daca tie iti place si faci pentru uz personal , poate merita.
Dar sa depui atata munca pentru un client..nu vad suma corecta pentru care as face asa ceva.
Fara rautate, dar nu este ceva extraordinar, nu mi-ar place sa am asaceva pe nici un bat de al meu. Poate cu exceptia unor masterpiece-uri vazute de la maiestrii in materie...dar care cred , ca costa o avere daca o transpunem in cele banesti....si atunci iarasi nu.
anem...nu am auzit(citit) pe cei ce fac asaceva(unii la nivel de arta deja)..ca sa se planga de greutati in plus.
Chestiile de genu' se fac mai mult pe bete puternice de tuna sau w/e ...oricum nu pe UL-uri..unde cateva grame in plus /minus nu conteaza.
Sunt frumoase(nu toate),laborioase si cam atat din partea mea. Nu cred , ca o sa aiba trecere sau multi fani pe la noi.
Oricum, felicitari pentru munca depusa, nu oricine poate ..si asta merita respectat.
-
Torescu Octavian
- senior

-
e primul meu chevron incercat.exista multe tehnici dar nu le stiu si necesita multa munca.daca gresesti ceva se vede imediat chiar si un fir de atza daca nu vi cu el corect ai stricat tot si tre sa desfaci sa faci dinou.si credema ca dupa ore de munca te ia capul sa dai jos.asta l- am facut in timp am calculat eu cam 10 ore .exista softuri pe calculator care te ajuta sa alegi atele si modelele sau sa fi meserias mare sa ti faci modelul din carioca inainte.oricum nu o sa mai fac cat de curand asa ceva ca e multa munca