Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
bah ce le mai vorbiti voi de mine si giugele mele , fara sa stiu si io ...
bogdanele, ce chila margaritei nu dedusi un sms , sa numar inelele alea aseara ? si inca nu e gata si aia a mea cu k-uri bre
am blanku, si inelel-s pe drum, mai dureaza
laure directore barosane, stai asa, ca si io parca tin minte ca are 9 fara tip
si marfa de 55 a matale e data afara pe apa rece ... nu stiu daca rangile noastre duc aceeasi marfa prin mai, la apa de 18 grade, si corent
speram sa vedem anu asta
da confirm diseara
subscriu si la jack
andrei, eu nu as avea curaj sa pun titane pe genul asta de rangi ( pentru spinn, precizam ) ... tiparii aia mai mari au o tendinta destul de enervanta de a le face franjuri pe inelele astea TY
poate k-urile de titan sa fie mai rezistente, ca e rama atlfel, mai tzapana ... dar TY pe rangi de scandal ? never !!
bogdanele, ce chila margaritei nu dedusi un sms , sa numar inelele alea aseara ? si inca nu e gata si aia a mea cu k-uri bre

laure directore barosane, stai asa, ca si io parca tin minte ca are 9 fara tip

speram sa vedem anu asta

da confirm diseara

subscriu si la jack

andrei, eu nu as avea curaj sa pun titane pe genul asta de rangi ( pentru spinn, precizam ) ... tiparii aia mai mari au o tendinta destul de enervanta de a le face franjuri pe inelele astea TY

poate k-urile de titan sa fie mai rezistente, ca e rama atlfel, mai tzapana ... dar TY pe rangi de scandal ? never !!
Te-am lasat sa acumulezi capital de imagine cu familia in weekend
... cand se dezgheata garla, poate bagi ceva partide mai lungi ...

Dar ar fi chiar interesant un test ... asa, mai exact ... poate fac rost de-un telemetru cu laser ...
Mie imi plac K-rile mult, au si ceva feminin inelele alea ... toate curbele alea convexe au ele o atractie dubioasa

Dar ar fi chiar interesant un test ... asa, mai exact ... poate fac rost de-un telemetru cu laser ...
Mie imi plac K-rile mult, au si ceva feminin inelele alea ... toate curbele alea convexe au ele o atractie dubioasa

ceva de genul asta ma gindeam si eu un hibrid dar ma deranjaza diferenta de culoare intre ele . unele sunt Gunsmoke la culoare altele nu si ma gindesc ca nu da bine plus ca daca intru in hora macar sa joc asa cum trebuie pina la finalbogdan82 scrie:de ce nu incerci un soi de hybrid? pe varf titane(acolo conteaza cel mai mult) si pe cotor inele cu rama din otel - un TKLSG 30 e numai 54$, pe cand un KLSG 30 e 16.8$ ... ce blank ai lupule?

la 8+1 diferentele de pret sunt deja semnificative si doresc sa stiu ce sa fac . asi putea face si o combinatie cu tktsg cu tklag pentru reducere in greutate dar parca iasa prea codosit batul . idei am in cap gramada doar ca nu le pot pune in ordine deocamdata .
blank nu am inca , cind comand comand TOT

un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
-
- utilizator constant
bah, nu le-am numarat 
aseara am uitat, si mi-am adus aminte cand eram sus in patutz la caldutz, si mi_a fost lene sa ma scobor pana la subsol ...
am zis ca lasa, de dimineatza ... si cum pe la ora 3.00 am eram la clinica regina maria cu fi-miu cu febra 39.5, nu s-a mai intamplat nici dimineatza ...
mentinem suspansu

aseara am uitat, si mi-am adus aminte cand eram sus in patutz la caldutz, si mi_a fost lene sa ma scobor pana la subsol ...
am zis ca lasa, de dimineatza ... si cum pe la ora 3.00 am eram la clinica regina maria cu fi-miu cu febra 39.5, nu s-a mai intamplat nici dimineatza ...
mentinem suspansu

salut prieteni pescari
am un g.loomis gl 2 medium castind de 2.1 m
si as vrea sa il modific pt spining
evident cu mamdrina si inele fuji
as vrea sa stiu cat m-ar costa si cine ar putea sa ma ajute sa fac asta pt ca sincer nu m-as prea baga
precizez ca sunt din cj, dar am drumuri dese in zalau oradea arad timi.
am un g.loomis gl 2 medium castind de 2.1 m
si as vrea sa il modific pt spining
evident cu mamdrina si inele fuji
as vrea sa stiu cat m-ar costa si cine ar putea sa ma ajute sa fac asta pt ca sincer nu m-as prea baga
precizez ca sunt din cj, dar am drumuri dese in zalau oradea arad timi.