Bogdane si lanseta ta si cea a lui Toni au acelasi numar de inele 8+1 , la tine am eliminat inelul de 16 pentru ca desi inelul K30 e mai departat de blanc decat inelul Y30 inelul K16 e mult mai apropiat de blanc decat cel Y16, si vazand ca firul facea un unghi ciudat in conformatia K30-16-10, care merge foarte bine la Y-uri , am optat pentru K30-20-12 .
Diferenta de greutate dintre cele doua seturi de inele e mai mult decat semnificativa si se simte in viteza de revenire a lansetei chiar si in cazul de fata unde e vorba de un blanc cu putere de aruncare de pana la 2,5 oz montat cu cele doua seturi diferite de inele , cand le vei avea pe ambele in mana ai sa sesizezi cu siguranta diferenta .
Iar la inelele de varf treaba sta in felul umator : de exemplu un FST 6/1,6mm are greutatea de 0,27 grame si diametru interior al ceramicii e de 0,40mm iar un MNST tot de 6/1,6mm ( model care e recomandat ca inel de varf pentru seturile de inele K) are diametrul interior al ceramicii de 0,35mm si o greutate de 0,50 de grame . Mai departe e alegere fiecaruia , eu insa prefer un set de inele cat mai usor