Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 06 Ian 2012, 13:30

mai fain era cand se vindeau numa Germina pe piatza, nu mai erau atatea probleme :lol:
mi si imaginez pe bajeti cum cautau a mai lunga si dreapta joarda de alun sa faca un 8'6" cu actiune 1/2-2oz - custom.
si pe SF in varfu la un Sequoia sa ia o creanga sanatoasa pentru pescuitul marin :lol: :lol: :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 06 Ian 2012, 13:33

chiar asa, cine nu a trait un drill cu o gioarda "moderate" de alun custom facuta pe loc langa balta , sau macar cu una "fast" de trestie nu a simtit ce inseamna emotia adevarata a pescuitului. Ferice pe noi cei ce am prins acele momente. Nasol de copchii care se chinuie sa aleaga intre scV, nrx, mhx, r7 :lol: :lol: :lol:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 06 Ian 2012, 13:39

a auzit cineva de blankurile astea:?:
AVATAR Full Contact - Spin, 2,75m , 5-90gr. greutatea blankului circa 135gr, diametre: Tip 2,9mm Butt 13,5mm
:shock: nu reusesc sa gasesc cine le face :cry:
singurele referinte despre ele am agasit-o aici (unde e alt model):
http://rutenbauforum.de/rodbuilding/thr ... ght=Avatar
si aici unde e comparat cu Skyblade Adrenaline:
http://www.anglerboard.de/board/archive ... 02880.html

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 06 Ian 2012, 13:42

pikeman scrie:chiar asa, cine nu a trait un drill cu o gioarda "moderate" de alun custom facuta pe loc langa balta , sau macar cu una "fast" de trestie nu a simtit ce inseamna emotia adevarata a pescuitului. Ferice pe noi cei ce am prins acele momente. Nasol de copchii care se chinuie sa aleaga intre scV, nrx, mhx, r7 :lol: :lol: :lol:
corect :wink: intra cate un caras la sfert de kil pe un fast dintrala cu fir de 0,18 legat din varf aveai ocupatie o juma' de ceas :lol: :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 06 Ian 2012, 14:08

Habar n-aveti voi cum era sa lansezi de pe o sticla de suc :lol: Ce frumos stateau ele asa aliniate cu mamaliga pe fir, si noi plini de emotie in asteptarea trasaturii. :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 06 Ian 2012, 14:14

elias scrie:Habar n-aveti voi cum era sa lansezi de pe o sticla de suc :lol: Ce frumos stateau ele asa aliniate cu mamaliga pe fir, si noi plini de emotie in asteptarea trasaturii. :lol:
alea de pepsi/cola de 0.25 erau mijto, ca aveau tamburul (gatul) long cast :lol: :lol: :lol:
am mai incercat si cu spray si merge fain :lol:

a incercat cineva cu sticlute de sirop la UL? :lol: :lol: :lol:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 06 Ian 2012, 14:19

metoda aia cu sticla era des utilizata la Sacel pe vremuri. parca acum vad cum lansau oamenii ca si cand ar fi dat cu lasoul :lol: :lol: puneau dupa aia sticla ( de bere )cu varful in namol si asteptau sa cada . i-a intrat la unu odata un ciortan la vreo 2 kg iar drilul a fost ceva in genul fugi in apa fugi pe deal, fugi in apa fugi pe deal :lol: :lol: :lol: :lol: se tinea omu de sticla de zici ca era la ski nautic :lol: :lol:
faine vremuri au fost si pescuitul era "pure pleasure " pe vremea aia :cry:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 06 Ian 2012, 14:21

kingofbeasts scrie:metoda aia cu sticla era des utilizata la Sacel pe vremuri. parca acum vad cum lansau oamenii ca si cand ar fi dat cu lasoul :lol: :lol: puneau dupa aia sticla ( de bere )cu varful in namol si asteptau sa cada . i-a intrat la unu odata un ciortan la vreo 2 kg iar drilul a fost ceva in genul fugi in apa fugi pe deal, fugi in apa fugi pe deal :lol: :lol: :lol: :lol: se tinea omu de sticla de zici ca era la ski nautic :lol: :lol:
faine vremuri au fost si pescuitul era "pure pleasure " pe vremea aia :cry:
Daaaa,dar si cand te fugareau aia pe dealuri era cel mai misto. :lol:Inainte de '89. :wink:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 06 Ian 2012, 14:24

corect :lol: :lol: din punctul asta de vedere cel mai misto era la Dostat si la Mandra :lol: :lol: de te prindeau aia iti faceau un model custom pe buci cu alunu cu care ai pescuit de nici in cel mai urat cosmar nu iti mai trebuia bat de fibra :lol: :lol:

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 06 Ian 2012, 14:49

Da-l dracului de SC5 .. .ca m-am plictisit si eu cat s-a polemizat pe marginea lui...

Stie cineva de mandrina asta?

http://www.mudhole.com/Shop-Our-Catalog ... r-Foregrip

O fi comoda? O vad aparuta pe multe lansete, dar din poze pare si cam incomoda si nu stiu cat de solida ii pt lansete MH...

king ... blankul ala pare ciudat...vezi ca s-a vorbit de blankurile alea lamiglas g1000 ... is rangi rau, daca vrei ceva de somn, eu le recomand din toata inima ...

Scrie răspuns