Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- kriss-wolf
- veteran
dupa cum ai vazut nu am dat nume si detalii tocmai pt a nu face contra reclama, sau sa defaimez pe cineva, foarte frumos si de laudat faptul ca ai recunoscut singur ca e greseala ta, desi stia un grup f restrans de persoane( jos palaria) dar daca zici ca ai avut de mai multe ori aceeasi problema mi se parea normal sa nu mai folosesti tipul ala de montaj sa cauti alte solutii constructive.
-
- veteran
- kriss-wolf
- veteran
Asta drept ii, oricum parerea mea e sa nu mai folosesti sistemul ala ca e pacatos, si pana la urma eu zic ca la o lanseta conteaza cel mai mult calitatea, functionalitatea lansetei si abia dupa aceea aspectul, mai bine renunti sa iasa super frumos dar sa nu fie functional ( eu mai am de lucrat la aspect mai mult decat la calitate din fericire pt mine )
Lanseta cu aspect de bambus
Este posibil sa dam unei lansete aspectul de bambus? Normal, fara forma hexagonala specifica, dar macar culoarea, sa dea impresia ca e facuta din bambus.
Re: Lanseta cu aspect de bambus
Vopsestel in galben si picteaza cu marou marginile ,sa arate ca bambusul ...alexc scrie:Este posibil sa dam unei lansete aspectul de bambus? Normal, fara forma hexagonala specifica, dar macar culoarea, sa dea impresia ca e facuta din bambus.
De ce trebuie sa arate ca bambusul ? daca vrei doar ca ornament atunci ia un bambus pune inele matiseaza suportul de mulineta si e original 100%

Re: Lanseta cu aspect de bambus
Simpatica idee,chiar tare.alexc scrie:Este posibil sa dam unei lansete aspectul de bambus? Normal, fara forma hexagonala specifica, dar macar culoarea, sa dea impresia ca e facuta din bambus.
[quote="kriss-wolf"] si pana la urma eu zic ca la o lanseta conteaza cel mai mult calitatea, functionalitatea lansetei si abia dupa aceea aspectul, [quote]
Asta daca o faci pentru tine.
Atat timp cat platesc pt o lanseta ....o vreau impecabila.
@Kriss-wolf
Ai mana buna dar iti e cam lene cateodata la detalii(vezi UL-ul tau la inele!!!)
Asta daca o faci pentru tine.
Atat timp cat platesc pt o lanseta ....o vreau impecabila.
@Kriss-wolf
Ai mana buna dar iti e cam lene cateodata la detalii(vezi UL-ul tau la inele!!!)
- kriss-wolf
- veteran