Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
kriss-wolf
veteran
veteran

Mesaj de kriss-wolf » 16 Mai 2010, 19:26

Treaba cu mulineta o fi adevarata dar nu e relevant cine a reparat-o ar fi reusit ca a terminat nu stiu ce curs, treaba cu betel care vrei sa le executi nu e de luat in ras, dar aia cu carrera tunata ma distrat la maxim ...

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 16 Mai 2010, 20:47

Nu vad legatura ...sincer...vrei sa zici ca pe vremuri se montau inelele de sarma milimetric, dupa niste scheme secrete, tinand cont de taper, de spine, concept-uri...pe balnkuri de bambus?
Tu cred ca defapt, ori esti nostalgic si vrei un bat ca pe vremuri, din materiale si modalitate de constructie exact ca pe vremuri...ori cauti exact persoana aia de care vorbesti :)..Altfel greu imi vine sa cred ca un rodbuilder cu experienta sa nu iti poata sa construeasca , exact ce vrei tu.

kriss-wolf
veteran
veteran

Mesaj de kriss-wolf » 16 Mai 2010, 20:54

Nici eu nu cred ca nu poate dar exista un" nu vrea nu poate nu il intereseaza" si am vazut bat construit de un rodbuilder f cunoscut care a facut niste greseli stupide si de neinteles dupa care impreuna cu proprietarul ne-am chinuit de mai multe ori sa il reparam. Parerea mea ca batul a fost facut sa fie facut ( si a costat o gramada si a durat o "vesnicie" pana a fost gata....

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 17 Mai 2010, 00:14

Dupa indelungi targuieli si note bune mi-a luat mama o minge de fotbal de piele romaneasca.Parca si acum vad stampila - CTC Chisbec Vasile-
O umflam cu tata.....surpriza...niste zone foarte ovale. Ajung pe locul de joaca,incepe o miuta....iasa o ata de la cusatura.Continuam vreo 3-4 minute cind la un sut mai tare...Buuuum....Varza mingea...Il stie cineva pe Chisbec Vasile? :D ...Pai aproape ca nu gaseai vreun articol de sport cu care sa poti sa-ti faci damblaua.Paletele de ping pong sunau ca scindura de tocat,rachetele de la Reghin erau grele si se strimba lemnul la cea mai mica atingere a apei,mingile de fotbal erau explozibile din start,firele de la Savinesti erau praf,Oltciturile se stricau de la fabrica pina acasa.Toata lumea vroia sa puna mina pe un Mitchel sau Germina.

nightfishing01
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nightfishing01 » 17 Mai 2010, 05:36

[quote="kriss-wolf"]Nici eu nu cred ca nu poate dar exista un" nu vrea nu poate nu il intereseaza" si am vazut bat construit de un rodbuilder f cunoscut care a facut niste greseli stupide si de neinteles dupa care impreuna cu proprietarul ne-am chinuit de mai multe ori sa il reparam. Parerea mea ca batul a fost facut sa fie facut ( si a costat o gramada si a durat o "vesnicie" pana a fost gata....[/quote
cred ca aici ai pus degetul pe rana

rookie4ever
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rookie4ever » 18 Mai 2010, 07:50

Salutare!
nightfishing01 scrie:...
3 in romania dar suntem certati si nu va accepta sa-mi faca un bat nici daca as turna smoala incinsa pe el pt ca este f orgolios
...
Eu zic sa faceti un sir indian dupa el cand il prindeti la pescuit, macar sa dea meditatii :D.
Eu incerc de ceva vreme sa studiez cum a evoluat echipamentul de spining si pana acum am constatat ca au fost pasi putini si multe tatonari... stiti voi, reclama multa. Cele mai importante aspecte aprope ca nu s-au schimbat, mai ales la bete.(greutatea, materialele sunt tare importante, dar nu la ele m-am referit :wink: )
Numai bine!

fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 18 Mai 2010, 09:03

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 18 Mai 2010, 11:30

Ca opera de arta e frumos. Altfel, n-as pescui cu asa ceva. :)
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 18 Mai 2010, 12:03

kitsch. sa moara dusmanii de suparare daca nu.

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 18 Mai 2010, 14:11

kriss-wolf,

1. In primul raind comunicarea fost gresit intleasa pentru ca m-am oferit sa remediez gratuit manerul lansetei care este un UL Avid si ca toate UL are un maner care lucreaza in zona mandrinei deci apar probleme.

Stiam ca pot aparea probleme pentru am cosntruit multe lansete de putere UL si multe Seeker UL si L care au aceesi problema.

Firmele aleg solutia cea mai simpla adica mandrian intreaga care iti da senzatia sa blankul se rupe imediat dupa mandrina.

Este greseala lui Rares ca mi-a trimis lanseta sa o repar.

2.Sa faci afirmatii depalsate cu un portofoliu de maxim 10 lansete in spate asata da imi pare deplasat

3. Faptul ca nu ai reusit sa remediezi ceva care nu ai inteles cum functioneaza constructia unui UL care este mult ami dificila decat realizarea unui par.

4. Intr-un articol uramtor voi detalia cosntructia optima pentru lansetele care au manere care se indoaie pe zona mandrinei.

5. Greseli facem cu totii si cu cat avem un cont mai mare de fapte si erorile pot fi mai numeroase.

Firme mari ca Toyota, Mercedes sau firme de avioane au facut erori care s-au numarat in vieti umane.

Sa arati cu degetul intr-un stil putin elegant pentru un lucru usor remediabil daca se comunica corect arata cat de bine si corect se comunica.

Scrie răspuns