Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Nu stiu inca ...cea mai "bengoasa"de pe piata ...ULK scrie:Ce sticla mai exact ?

Merg pe mina rodbuiderului Gabie sau poate ma consult si cu prietenul Sava ...ca doar se pricepe si el la lucruri dintrastea si imi poate da o solutie pe masura"pretentilor" mele . .

N'est pa' monsieur Sava?

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
@ vali
mergi pe noul s glass de la seeker, este superb ... am vazut la laurentiu acu fo 2 weeksi , tocmai terminase una cu split grip de pluta, windings de-alea misto de aluminiu de le mermeleste el pe strung, culori nice alea, arata intr-un mare fel ...
si nu era grip matagi
era andronicagi
glumesc, pune-ti ca sunt misto nimic de zis ... scumpe in draci, dar misto ... da nu te intereseaza malaiul, are sens sa faci asa grip ...
deci retine, s glass seeker de 7', verzitura, mi s-a inmuiat mana pe el, recomandare 100% !!!!!!
mergi pe noul s glass de la seeker, este superb ... am vazut la laurentiu acu fo 2 weeksi , tocmai terminase una cu split grip de pluta, windings de-alea misto de aluminiu de le mermeleste el pe strung, culori nice alea, arata intr-un mare fel ...
si nu era grip matagi

glumesc, pune-ti ca sunt misto nimic de zis ... scumpe in draci, dar misto ... da nu te intereseaza malaiul, are sens sa faci asa grip ...
deci retine, s glass seeker de 7', verzitura, mi s-a inmuiat mana pe el, recomandare 100% !!!!!!
Coane Toni sa-mi traiesti, pentru nuci ma suni la anu din timp. Ii multumesc si lui Gabie inca o data, a iesit exact cum am desenat pe-acolo si sunt foarte multumit. Fata de VIP Muskye de la Daiwa care era un par pe care chinezii au scris eronat 3 oz in loc de 12 oz
))) asta e o bijuterie. Ii multumesc si lui andrei care s-a ocupat de comanda de blank si componente. Razvan, ti-am raspuns la fotografia la care mi-ai scris, scuze, n-am fost pe faza. Sincer.

-
- utilizator constant