Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- sebbasttian
- junior
impecabil...lamiglasul Skeet Reese...custom by Andrei Sava...isi face treaba nemaipomenit
http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=14338

-
- veteran
La "batut nucile"...toni f scrie:exact![]()
la ce foloseste ?

Pesti de calibrul batului mai greu de gasit prin Romania , dar cine stie oate si la facut colegul Chief pt stiucile din Baltica care sa ataxce "veveritele" de la Zalt .

Oricum frumos conceptul si la fel de buna lucratura lui Gabie

Bravos baieti.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
@ vali
sigur , batzul e superb, si sa-l stapanesti sanatos , copilu' !!!!!
da sa stii, am si niste nuci pe la ai mei la tzara, sa nu-i bati numa' pe a lu' valistrat
vi si la fratziorul tau mai mare
ps: poate ia tristian f'una de 15 okale cu batzul ala si ne pune poze de ne acreste pe toti, sa vezi ce mai rad/plang atunci
frumos lucrat de gabi, nimic de zis, da saptamana aviatoare va pun si io neshte poze cu ceva lucrat de maetre andronicus ...
una e deja udata si cu marfa frumoasa la activ, da o astept si pe soru'sa mai mica, sa va fac pictorial sexxy, cu doua
ps e totusi ceva care ma racaie : la ce-ti trebe ma tristi maner d-ala da' matagi cu carboane si pielea mea?
nu zic ca nu-i iestetic aja, da parca ie totusi malai aruncat aiurea ....
sa nu te superi, marai ji io asa , sa ma aflu in treaba
ps2 cat au costat compenentele manerului ?

sigur , batzul e superb, si sa-l stapanesti sanatos , copilu' !!!!!
da sa stii, am si niste nuci pe la ai mei la tzara, sa nu-i bati numa' pe a lu' valistrat

ps: poate ia tristian f'una de 15 okale cu batzul ala si ne pune poze de ne acreste pe toti, sa vezi ce mai rad/plang atunci

frumos lucrat de gabi, nimic de zis, da saptamana aviatoare va pun si io neshte poze cu ceva lucrat de maetre andronicus ...
una e deja udata si cu marfa frumoasa la activ, da o astept si pe soru'sa mai mica, sa va fac pictorial sexxy, cu doua

ps e totusi ceva care ma racaie : la ce-ti trebe ma tristi maner d-ala da' matagi cu carboane si pielea mea?
nu zic ca nu-i iestetic aja, da parca ie totusi malai aruncat aiurea ....
sa nu te superi, marai ji io asa , sa ma aflu in treaba

ps2 cat au costat compenentele manerului ?

-
- veteran
toni frate , o fi matagi scumpe sau nu dar sunt frumoase rau, dupa parerea mea .
am e gind sa-i dau lui Gabie in lucru o "sticla" pt stiuci pe care a o imbrac cu tot ce-i mai scump si frumos pe lume in materie de componente ....
asa pentru sufleteul meu ....
P.S Si promit ca daca iese bine si frumoasa sa o si asigur la Alliantz , nu de alta dar sa nu ramina singur pe piata colegu de la Arad cu betele custom asigurate

am e gind sa-i dau lui Gabie in lucru o "sticla" pt stiuci pe care a o imbrac cu tot ce-i mai scump si frumos pe lume in materie de componente ....
asa pentru sufleteul meu ....

P.S Si promit ca daca iese bine si frumoasa sa o si asigur la Alliantz , nu de alta dar sa nu ramina singur pe piata colegu de la Arad cu betele custom asigurate

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!