Lanseta spinning incepator
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- hoinar7777
- junior
- hoinar7777
- junior
Cu cea mai mare placere,dar nu stiu ce alte informatii sa-ti mai ofer,decat o parere personala, dar sa ti cont ca in spinning si eu sunt incepator. Ce sa-ti spun cred ca suporta foarte lejer cele 40 gr,si poate si mai mult daca nu o fortezi f tare,este destul de rigida si dupa parerea mea cu o rotativa de 14 gr.aruncam la aproximativ 25-30 metri sper sa nu exagerez.In rest iti recomand sa vizitezi magazinul Gipo din Vergului Pantelimon.Inafara de cel de la gara mai este inca unul linga Carrefour Colentina dar nu stiu nici exact unde si nici daca au Challanger.
P.S. - asta este personalizat cu Gipo,marca este americana,dar binenteles este fabricat in China.
P.S. - asta este personalizat cu Gipo,marca este americana,dar binenteles este fabricat in China.
Am sunat ieri la Gipo de pe Vergului si nu mai aveau pe stoc Challengerul...am fost la totalfishing si mi-a placut foarte mult Maverul Esox.
Mi-a atras atentia insa si o Lanseta Energoteam Destroy 2.4 sau 2.7 m 10-30gr. M-a impresionat mai ales greutatea redusa, lasetele fiind din carbon , Greutate: 135 gr pt cea de 2.7 si 125 gr pt cea de 2.4
Foloseste cineva aceste lansete? sunt bune pentru stiuca?
Mi-a atras atentia insa si o Lanseta Energoteam Destroy 2.4 sau 2.7 m 10-30gr. M-a impresionat mai ales greutatea redusa, lasetele fiind din carbon , Greutate: 135 gr pt cea de 2.7 si 125 gr pt cea de 2.4
Foloseste cineva aceste lansete? sunt bune pentru stiuca?
și eu sunt începător ca tine . daca vrei sa pescuiești la clean iți zic ce am eu http://www.totalfishing.ro/lanseta-mitc ... -6053.html nu am cumpărato pentru ca e ieftina ,dar sincer când am luat-o in mana mi-a plăcut mai mult ca shimano și un mever ce avei ei pe acolo mult mai usora si moale pe vârf . l-a un singur lucru nu am fost atent când am luat-o ca are 2,10 cm și nu sunt un împătimit al pescuitului din barca ( "lighian" , deși am unu) ,dar și asa am lansat cu ea cu voblere de 1,5 grame undeva în jur de 20 m și nu exagerez .
Ii mulțumesc pe acesta cale vânzătorului de la arrow Cluj ca ma îndrumat spre acesta lanseta ( am înțeles ca frecventează acest forum)
Ii mulțumesc pe acesta cale vânzătorului de la arrow Cluj ca ma îndrumat spre acesta lanseta ( am înțeles ca frecventează acest forum)
lanseta spinning incepator
Dupa ce am colindat magazinele de profil din bucuresti nu pot sa ma decide intre doua modele:
Maver Esox 2.7 m 12 -30 g si Gipo Challanger tot de 2.7 10- 30 g
Intre cele doua modele care ar fi mai ok din punct de vedere pret/calitate, maverul este cam 120 ron iar challangerul 85 ron
Multumesc
Maver Esox 2.7 m 12 -30 g si Gipo Challanger tot de 2.7 10- 30 g
Intre cele doua modele care ar fi mai ok din punct de vedere pret/calitate, maverul este cam 120 ron iar challangerul 85 ron
Multumesc