Lanseta pt. Stiuca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
incearca maver exos, cormoran mephisto 2,40m(este putin cam grea, inele titanium-oxid, bat sensibil cu o putere destul de mare, act 10-40g), eu am avut black bull de 2,40 10-40g destul de buna, acum "dand cu nasul" de calitatea betelor "de afara" parca nu as mai lua altceva...meas scrie:Pai in general pentru rapitor stiuca,biban,avat si ce-o mai fi.
Salau n-am prins la lanseta niciodata.
pescuiesc si cu cormoran carb-o-star deluxe 2,10m 10-30g, dar luata de vreo 3ani jumate, facuta in germania, fraier am fost ca am rupt-o din gresala in portiera masinii, iar batul lipit si-a pierdut din sensibilitate destul de mult; am luat una anul trecut si s-a rupt la prima iesire la al 4-lea lanseu...
tot ala
Probabil sunt bune lansetele pe care mi le indici,dar cred ca si mai scumpe.
Oricum poate-mi spui si magazinul on line de unde sa le iau ca eu ma deplasez mai greu spre marile metropole.E drept ca e mai bine pe pipaite
Cat despre lungime as prefera unele mai scurte 2m-2,15m;locurile unde dau sunt mai inghesuite iar la pescuitul din barca,cu o lanseta lunga mai mult te incurci atat pe tine cat si pe ceilalti cu care cica ai iesit sa te distrezi.
Pana acuma am dat cu un Shakespeare din carbon de 2,10 cu actiune parabolica si a mers destul de bine,dar a cam imbatranit saraca;e luata pe sub mana inca de pe vremea lui Odi.
Am mai gasit ceva convenabil pe site-ul Cabela's da' nu vor sa-mi ia in seama cardul meu

Oricum poate-mi spui si magazinul on line de unde sa le iau ca eu ma deplasez mai greu spre marile metropole.E drept ca e mai bine pe pipaite

Cat despre lungime as prefera unele mai scurte 2m-2,15m;locurile unde dau sunt mai inghesuite iar la pescuitul din barca,cu o lanseta lunga mai mult te incurci atat pe tine cat si pe ceilalti cu care cica ai iesit sa te distrezi.
Pana acuma am dat cu un Shakespeare din carbon de 2,10 cu actiune parabolica si a mers destul de bine,dar a cam imbatranit saraca;e luata pe sub mana inca de pe vremea lui Odi.
Am mai gasit ceva convenabil pe site-ul Cabela's da' nu vor sa-mi ia in seama cardul meu

Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!
Re: tot ala
da de ce?ce tip de card ai?meas scrie:Am mai gasit ceva convenabil pe site-ul Cabela's da' nu vor sa-mi ia in seama cardul meu![]()
![]()
![]()
e numai pt intern sau si pt extern?fiindca in cel de-al doilea caz ar trebui sa il ia in seama.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
cardul
Am card Mastercard pe care cica am contul pentru euroi.
E drept ca e cam gol acum dar se poate reglementa situatia.
Daca tot postez,ca la tele nu-i nika interesant,sa mai pun si eu niste intrebari.
Am gasit o mulineta pe care scrie ca incarca 160yds(iarzi)/4 lb.test.Iarzii stiu cum sa-i calculez dar chestia aia cu 4 lb.test ma depaseste.Heeeelp!!
Mai scria pe ea si WT(oz)=9,2.Asta la ce se mai refera?
Si daca tot sunt milog si incepator imi poate spune cineva daca in afara de pretul produselor si al transportului se mai percep si alte taxe??(vama??).
Cum ajung astfel de produse pana la mine-n sat???Vine factoru' si ma anunta cu goarna???
Multumesc anticipat

E drept ca e cam gol acum dar se poate reglementa situatia.
Daca tot postez,ca la tele nu-i nika interesant,sa mai pun si eu niste intrebari.
Am gasit o mulineta pe care scrie ca incarca 160yds(iarzi)/4 lb.test.Iarzii stiu cum sa-i calculez dar chestia aia cu 4 lb.test ma depaseste.Heeeelp!!
Mai scria pe ea si WT(oz)=9,2.Asta la ce se mai refera?
Si daca tot sunt milog si incepator imi poate spune cineva daca in afara de pretul produselor si al transportului se mai percep si alte taxe??(vama??).
Cum ajung astfel de produse pana la mine-n sat???Vine factoru' si ma anunta cu goarna???
Multumesc anticipat

Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!
-
- veteran
raspuns la mp
N-am mai apucat sa-ti multumesc pentru sfaturi,dar o fac acum;mi-au fost de ajutor.
In alta ordine de idei,Power Pro nu este fir textil?Nu-i mai greu sa dai cu fir textil decat cu monofilament?
In alta ordine de idei,Power Pro nu este fir textil?Nu-i mai greu sa dai cu fir textil decat cu monofilament?
-
- veteran
Re: raspuns la mp
meas scrie:N-am mai apucat sa-ti multumesc pentru sfaturi,dar o fac acum;mi-au fost de ajutor.

daca ai o mulineta buna si un bat cu inele cel putin titanium-oxid, ca sa dai cu textil e la fel de usor ca si cu mono, mai ales cu power pro