Lanseta pt. Stiuca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- daspinningmaster
- utilizator constant
Ma insel eu sau pentru stiuca se recomanda lansetele din fibra de sticla care desi sunt mai grele si nu sunt pe placul multora au actiunea parabolica care implicit tradeaza un bat moale. Pentru linguri cel putin betele tepene sunt din punctul meu de vedere total nerecomandate.
subliniez ca asa simt eu si nu sustin ca detin adevarul absolut.
Fire zmucite!
asta e si parerea mea si cel putin la lingura eu dau cu un fenglass .daspinningmaster scrie:Ma insel eu sau pentru stiuca se recomanda lansetele din fibra de sticla care desi sunt mai grele si nu sunt pe placul multora au actiunea parabolica care implicit tradeaza un bat moale. Pentru linguri cel putin betele tepene sunt din punctul meu de vedere total nerecomandate.
dar omu vroia o recomandare pt un batz tare si pe care sa-l foloseasca si la salau.....ori acolo cu sticla e cam deranj..........
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
- daspinningmaster
- utilizator constant
corect ,
insa asa cum s-a mai intamplat , se incepe cu o intrebare hai sa zicem punctuala , si se deviaza topicul apoi cu alte recomandari si contradictii si omu nu primeste raspuns la ce-l interesa
daca stie sa dea , va prinde f bine si la 705 si la o sticla .
e chestie de stil , adaptare la pescuit si de ce nu ....gusturi
insa asa cum s-a mai intamplat , se incepe cu o intrebare hai sa zicem punctuala , si se deviaza topicul apoi cu alte recomandari si contradictii si omu nu primeste raspuns la ce-l interesa
daca stie sa dea , va prinde f bine si la 705 si la o sticla .
e chestie de stil , adaptare la pescuit si de ce nu ....gusturi
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
- daspinningmaster
- utilizator constant
Uite intradevar o chestie 100% adevarata... Perfect de acord ca betele trebuie "cantarite" de fiecare pescar in parte ; ca daca esti un tip temperamental , mai esti si rapid in reactii , pescuiesti cu un extra-fast , textil si oscilanta...probabil ca ai pus-o! Sau poate ca nu ...daca ai norocdaspinningmaster scrie:OK, scuze pt off topic. mai la subiect si eu sunt tot pentru xml 705 cu o remarca insa: e minunat sa poti simti un bat inainte sa dai banii pe el. Ce mi se potriveste mie ii poate parea altuia total aiurea.

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
- veteran
intrebare
Colega,am o rugaminte,ca eu sunt mai incepator si nu vreau sa investesc asa mult de la inceput.
M-am uitat pe xxx.ro si am de ales intre o lanseta Steel Head(Ron Thompson)15-40g,cu actiune parabolica si ET Destroy(Energofish)10-30g,tot parabolica.Ar mai fi pe rapitori.ro Sam Fisher(Daiwa)5-25g,zic ei cu actiune moderata.
Ce sfat prietenesc poti sa-mi dai?
M-am uitat pe xxx.ro si am de ales intre o lanseta Steel Head(Ron Thompson)15-40g,cu actiune parabolica si ET Destroy(Energofish)10-30g,tot parabolica.Ar mai fi pe rapitori.ro Sam Fisher(Daiwa)5-25g,zic ei cu actiune moderata.
Ce sfat prietenesc poti sa-mi dai?
-
- veteran