lanseta de spinning pe blank de fly

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

salar felix
junior
junior

Mesaj de salar felix » 03 Noi 2009, 22:31

am incercat nu demult cateva lanseuri cu batul de fly cu niste voblere de 3 grame maxim. Ca distanta, am reusit (dar cu ceva forta) vreo 20 metri, dar si din cauza inelelor (frecare mare) si se balanganea in toate partile (cum ziceati si voi).
Daca nu vedeam cat de prost se comporta batul meu la spinning, nu mai postam. Am crezut ca unul de clasa mai mare ar fi mai potrivit. Dupa raspunsurile voastre, am inceput sa cred ca unul de clasa medie (4-5) si xfast ar fi ceea ce caut, dar dupa ultimele mesaje nu mai stiu ce sa cred.

Poate e totusi cineva care da la spinning cu un bat pe blank de fly?!

tightloop
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de tightloop » 04 Noi 2009, 12:59

Vad ca nimeni nu-si mai aminteste de lanseta asta http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 787#183787
Blankul folosit (Five Rivers Fast Taper) este unul dintre cele mai puternice si senzitive blankuri de fly facute la ora asta, cu aplicatii si in spinning nu numai in fly, un blank usor atipic de fly pentru ca nu prea flexeaza pe cotor, si imprumuta mai mult de la blankurile de spinning...are o rezerva enorma de putere pe cotor pentru pesti mari, varf foarte fin pentru a lansa naluci din cele mai usoare. Un clasa 4,5 sau 6 este indeajuns de fin pe varf pentru naluci usoare si suficient de puternic sa scoti avati de orice marime. Blankul costa in jur de 150-160$.
Felix ai PM :wink:

salar felix
junior
junior

Mesaj de salar felix » 17 Noi 2009, 15:27

Sunt lamurit acum. Se poate inchide.

Scrie răspuns