Lanseta Custom Salau
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Rapala Man
- veteran
Lanseta Custom Salau
Vreau o lanseta custom pt salau cu actiune cat mai mare 3,4 oz, as avea nevoie de o recomandare pt blank.As vrea sa fie o lanseta care sa o pot folosi si pe Dunare, astept sugesti din partea voastra.
Multumesc
Multumesc
- Rapala Man
- veteran
- Rapala Man
- veteran
lanseta custom salau
pentru lansete custom contacteaza-l pe cristi ene sau andrei sava de wsb-team.oricum blankuri care sa arunce 3,4oz nu se prea aduc in tara(un model bun ar fi hot-shotul de la G-Lomis).mai nou cei de la Arw distribuie Berckley Pulse(au si varianta 15-50gr).
Re: lanseta custom salau
Berkley Pulse (2.40m/15-50g), chiar daca e de serie, e o lanseta grozava.adrian99 scrie:pentru lansete custom contacteaza-l pe cristi ene sau andrei sava de wsb-team.oricum blankuri care sa arunce 3,4oz nu se prea aduc in tara(un model bun ar fi hot-shotul de la G-Lomis).mai nou cei de la Arw distribuie Berckley Pulse(au si varianta 15-50gr).
o pescuiesc de vreo 3-4 luni, pe Dunare, cu jiguri intre 28 si 70g

de cand am atins-o mi-a "rupt reflexele"

Altfel despre lansete custom, habar nu am...
am prins cativa salai (de la 1 la 7kilo) cu ea si pot spune ca-si face treaba...
pana la berkely pulse eram fan 2,7m, totusi Pulsu' are maner scurt...si nu o simt scurta...
spor in cautari.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
- semlecangheorghe
- veteran
- Rapala Man
- veteran
Am vazut si Skeletorul...mi se pare sub Pulse, pentru Dunare cel putin... (pana in 40g ar merge, darla Dunare mai avem si curenti etc..)Rapala Man scrie:Ovidiu sti ceva de Lanseta Berkley One Skeletor.2 2,40m/15-40gr?
daca pescuiesti cu 40-50g poate si mai sus...Pulsul face diferenta...
anul asta eu am bagat si 60-70g si mi-a palcut cum se comporta batul , intep cu toata vieata din mine, drillurile cu pesti se termina repejor, salaul de 7kile l-am scos in 15 sec, si inca 5 sec mi-a luat sa-i pun gripul in bot (il ai in galeria me personala)
eventual du-te la magazin si pune mana pe amandoo, si vezi ce si cum...

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...