avidul de 2 oz. nu duce 50-80g.
Exsita mail mai intrebati si voi
Varainta corecta sunt blankuriel de surf sau Salmon Rogue.
Blankurile nu sunt ieftine 170-180$ dar pot sa se puna cu tot ce misca in Dunare pentru ca sunt fast si foarte rezistente.
http://store.roguerods.com/index.php?ma ... tv3oh1lld2
puterea de aruncare e gresita pe site corect este 4oz. Adicu de 2oz e mic copil.
SU 864-2 BLANK
2 Piece / Line Weight: 12-25 / Lure Weight: 1/2-4oz / Power: Heavy / Action: Fast
http://store.roguerods.com/index.php?ma ... tv3oh1lld2
SM 807-2 BLANK
2 Piece / Line Weight 12-25 / Lure Weight 1/2-4oz / Power Heavy / Action Fast
SM 867-2 BLANK
2 Piece / Line Weight: 12-25 / Lure Weight: 1/2-4oz / Power: Heavy / Action: Fast
SM 868-2 BLANK
2 Piece / Line Weight: 15-30 / Lure Weight: 1-5oz / Power: X Heavy / Action: Fast
Lanseta Custom Salau
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
- danielcocea
- veteran
airrus
eu iti sincer recomand un airrus centurion de 2.40 , 12-30 lb.
este o superlanseta , foarte rezistenta , si duce bine de tot si jiguri de 85 de g , cu toate ca nu cred sa ai nevoie de asa mult...
este o superlanseta , foarte rezistenta , si duce bine de tot si jiguri de 85 de g , cu toate ca nu cred sa ai nevoie de asa mult...

Pentru pretul de 80-90 de euro iti iei din Germania un blank excelent, anume:
Lamiglas Certified Pro XSA1082H care e cotat la 75 gr dar arunca lejer 90-100gr
O varianta mai scumpa dar de cea mai buna calitate, la 160-170 euro, 3m cu 30-90gr putere si super actiune rapida este Century Armalite Spinn.
Lansete pe baza acestor blancuri mi-au trecut prin mana si sunt excelente. Totusi foarte puternice pentru salau, chiar si in conditii de curent mare. Oricum ai fi on the safe side la Dunare cu oricare dintre ele. Daca iti vei construi o astfel de lanseta nu uita sa ii pui inele cu picioare de o parte si de alta, nu doar intr-un singur picior ca altfel la primul somn peste 15kg poti sa ai surprize.
Fir intins.
PS: e greu de tot sa gasesti blancuri bune si relativ ieftine in Romania
Lamiglas Certified Pro XSA1082H care e cotat la 75 gr dar arunca lejer 90-100gr
O varianta mai scumpa dar de cea mai buna calitate, la 160-170 euro, 3m cu 30-90gr putere si super actiune rapida este Century Armalite Spinn.
Lansete pe baza acestor blancuri mi-au trecut prin mana si sunt excelente. Totusi foarte puternice pentru salau, chiar si in conditii de curent mare. Oricum ai fi on the safe side la Dunare cu oricare dintre ele. Daca iti vei construi o astfel de lanseta nu uita sa ii pui inele cu picioare de o parte si de alta, nu doar intr-un singur picior ca altfel la primul somn peste 15kg poti sa ai surprize.
Fir intins.
PS: e greu de tot sa gasesti blancuri bune si relativ ieftine in Romania
-
- veteran