Ce m-ar interesa la ea.... sa fie destul de senzitiva, insa nu as vrea sa fie extra-fast.. ci fast chiar spre moderat fast, sa aiba ceva rezerva de putere si sa tina la tavaleala

Bugetul.... undeva pana in aprox. 700 de lei, dar cu cat mai moca cu atat mai bine

M-a uitam la Sakura shukan de 7.8 M dar din cate am citit pe net e cam fier beton, prin zona nu am gasit inca un magazin care sa o aiba in stoc si sa pot pune mana pe ea. Tot de la mimteam ar mai fi Sportex BLACK STREAM 2.40 si cu putere pana in 40g, insa de care nu stiu nimic.
Ma mai tenteaza si Shimano Speedmastrer de 2.40M, am pus mana pe sora mai lunga (270 si MH) insa nu am pescuit cu ea si nu stiu cat de senzitiva e.
ALte modele de la Shimano (modele europene) nu ma coafeaza....
De la Saint Croix din pacate nu am gasit nimic la 7'6 care sa imi placa. Wildriverul de 7.6 e doar pana in 1/2, iar exact la aceeasi lungine si putere am deja un XML care ma multumeste.
La Maver din pacate Skirt ultrafine de 2.40 e doar pana in 20 g, iar la Spigot spin nu prea im plac inelele si nici mufarea spigot nu ma incanta prea mult.
Am folost o buna bucata de vreme o Okuma Alumina 2.40 10-40g, care si-a facut cu bine treaba, ce-i i-as putea reprosa este rezerva de putere, insa si-a facut cu brio treaba....pana cand am dat o teapa pe Olt, la vre-o 7-8 m adancine la un fierbeton, teapa data cu sete + textil = bat rupt

Ma uitam si la sora mai scumpa a Aluminei, la VSystem, care stiu ca in afara de mandrina Fuji care e si pe Alumina, mai are si inele SIC, insa banuiesc ca nu sunt fuji, posibil si diferente la constructia blancului, cu toate ca nu as fi sigur.
Ar mai fi multe insa cum din pacate nu am ocazia sa le pipai in magazin pe toate sunt intr-o mare dilema.
Oricum as vrea sa aud pareri de la cei care au folosit aceste lansete nu doar impresii lasa de o poza sau vrajeli comerciale citite pe net.
Bineinteles ca si sfaturi despre alte modele decat cele enumerate mai sus, daca indeplinesc conditiile, sunt binevenite.