JELIBOANE cei mai buni producatori!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

gabbyy77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gabbyy77 » 17 Dec 2010, 13:26

relax, mann's, bass assasin, zoom, big hammer, slider charlie brewer, gary yamamoto, ecogear, etc

toate sunt gume prinzatoare la momentul potrivit.
Viata bate filmu'

danielcocea
veteran
veteran

Gume

Mesaj de danielcocea » 17 Dec 2010, 13:58

Ovidiu , daca citesti aceste randuri...cred ca toata lumea asteapta un raspuns si de la tine....exclus ca varianta de raspuns :"Big Hummer".... :lol: :lol: :lol:

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 17 Dec 2010, 14:06

ce sa mai frate...e clar, guma aia magica se numeste : locatie, locatie, locatie

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 17 Dec 2010, 14:08

stefanflorin scrie:ce sa mai frate...e clar, guma aia magica se numeste : locatie, locatie, locatie
si.....:...talent , talent , talent.... :lol:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 17 Dec 2010, 14:40

apropo de locatie , cei care sunteti mai experimentati la gume, ati observat diferente majore intre balta si rau la capitolul producatori? respectiv ati intalnit modele care sa fi mers pe balta mai bine si pe rau mai slab sau invers ( bineinteles in conditii meteo si/ sau turbiditate identice sau similare si in aceeasi perioada a anului , ca sa enumar doar cativa factori determinanti)?

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 17 Dec 2010, 14:40

si bulan, bula, bulan :lol:
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 17 Dec 2010, 14:44

kingofbeasts scrie:apropo de locatie , cei care sunteti mai experimentati la gume, ati observat diferente majore intre balta si rau la capitolul producatori? respectiv ati intalnit modele care sa fi mers pe balta mai bine si pe rau mai slab sau invers ( bineinteles in conditii meteo si/ sau turbiditate identice sau similare si in aceeasi perioada a anului , ca sa enumar doar cativa factori determinanti)?
observatia mea a fost ca pe balta/ lac ... au mers mai bine cele cu "bataie" mai mica
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 17 Dec 2010, 14:51

pana acum eu am prins pe rau doar la cele cu bataie mai mare . e drept ca nici nu prea am dintre cele cu bataie mica ca sa pot face afirmatii pertinente. defapt din cauza asta si intrebam , vroiam sa mai reduc din lista de achizitii .

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 17 Dec 2010, 15:05

Big Bait Baits si Yum as mai adauga la cele enumerate mai sus!!!

ovidiu
veteran
veteran

Re: Gume

Mesaj de ovidiu » 17 Dec 2010, 15:11

danielcocea scrie:Ovidiu , daca citesti aceste randuri...cred ca toata lumea asteapta un raspuns si de la tine....exclus ca varianta de raspuns :"Big Hummer".... :lol: :lol: :lol:
Desi sunt sigur ca nu asteapta toata lumea raspunsuri de la mine...

In ordine ar fi asa:
1.supershad (bigbitebaits) de 4" de 3" rar spre deloc.
2.niste chinezarii din niro nush cum se numesc , mai am vreo 100 buc... albe chartrozat
3. niste slidere mari de la energofish.. verde gliter si chartroz cu rosu
4.manns de 8 si 10cm
5.Relax
6.bassassasin... turbo shad de 4" si desi am prins multi salai (si mari) nu-mi plac..chiar sunt pe locul 6 si pescuiesc mai rar cu ele.. si numai pe Dunare.. pe lac niciodata. Incerc sa le iubesc mai mult si sa pescuiesc mai des cu ele.

despre big Hammer nush ce sa zic; pescuiesc doar de 1 an cu ele... poate a tras doar in 2010..vedem in 2011 si 2012 daca confirma... am prins ceva pesti cu ele... unii sariti de kilogram.

Mai pescuiesc si cu ceva viermi de 4 si 5" nu spun firma..dar pentru off-set cred ca trebuie orice vierme cu conditia sa fie moale.

in general 90% sunt shaduri gruburi mai rar...

pam -pam...

Oricum incerc sa ma las de pescuit de vreo 25 de ani...asa ca poate la anul imi iese :D
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Scrie răspuns