JELIBOANE cei mai buni producatori!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- danielcocea
- veteran
Gume
Ovidiu , daca citesti aceste randuri...cred ca toata lumea asteapta un raspuns si de la tine....exclus ca varianta de raspuns :"Big Hummer"....

- stefanflorin
- veteran
- danielcocea
- veteran
- kingofbeasts
- veteran
apropo de locatie , cei care sunteti mai experimentati la gume, ati observat diferente majore intre balta si rau la capitolul producatori? respectiv ati intalnit modele care sa fi mers pe balta mai bine si pe rau mai slab sau invers ( bineinteles in conditii meteo si/ sau turbiditate identice sau similare si in aceeasi perioada a anului , ca sa enumar doar cativa factori determinanti)?
observatia mea a fost ca pe balta/ lac ... au mers mai bine cele cu "bataie" mai micakingofbeasts scrie:apropo de locatie , cei care sunteti mai experimentati la gume, ati observat diferente majore intre balta si rau la capitolul producatori? respectiv ati intalnit modele care sa fi mers pe balta mai bine si pe rau mai slab sau invers ( bineinteles in conditii meteo si/ sau turbiditate identice sau similare si in aceeasi perioada a anului , ca sa enumar doar cativa factori determinanti)?
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
- kingofbeasts
- veteran
Re: Gume
Desi sunt sigur ca nu asteapta toata lumea raspunsuri de la mine...danielcocea scrie:Ovidiu , daca citesti aceste randuri...cred ca toata lumea asteapta un raspuns si de la tine....exclus ca varianta de raspuns :"Big Hummer"....![]()
![]()
In ordine ar fi asa:
1.supershad (bigbitebaits) de 4" de 3" rar spre deloc.
2.niste chinezarii din niro nush cum se numesc , mai am vreo 100 buc... albe chartrozat
3. niste slidere mari de la energofish.. verde gliter si chartroz cu rosu
4.manns de 8 si 10cm
5.Relax
6.bassassasin... turbo shad de 4" si desi am prins multi salai (si mari) nu-mi plac..chiar sunt pe locul 6 si pescuiesc mai rar cu ele.. si numai pe Dunare.. pe lac niciodata. Incerc sa le iubesc mai mult si sa pescuiesc mai des cu ele.
despre big Hammer nush ce sa zic; pescuiesc doar de 1 an cu ele... poate a tras doar in 2010..vedem in 2011 si 2012 daca confirma... am prins ceva pesti cu ele... unii sariti de kilogram.
Mai pescuiesc si cu ceva viermi de 4 si 5" nu spun firma..dar pentru off-set cred ca trebuie orice vierme cu conditia sa fie moale.
in general 90% sunt shaduri gruburi mai rar...
pam -pam...
Oricum incerc sa ma las de pescuit de vreo 25 de ani...asa ca poate la anul imi iese

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...