a inghetat cocos garla? sau inca ii mai rupeti fashunightfishing01 scrie:clasament nu cred ca se poate face decat in functie de gradul de activitate al pestelui in cazul meu salaul
cum pescuiesc
5-6 lanseuri gipo 7,5
daca prind- relax aqua 8 cm , atacurile incep sa se rareasca
5-6 lanseuri relax cupyto 7,5 nu am prezentare trec pe gipo ,nu mai prind stau si astept "sa mai intre o tura'![]()
cred ca un clasament cat mai real ar putea fi facut pe anotimpuri
iarnai nceput de inghet-mansuri 6 cm
mijlocul iernii gruburi- 5 cm
sfarsitul iernii gruburi 7-8 cm
primavara devreme gruburi 7-9 cm
depunere relax aqua
dupa depunere pana la jumatatea verii- slaidere
sfarsitul verii ,inceputul iernii -gipo,aqua kupyto, gipo aqua cupyto si tot asa![]()
orcum un lucru mult mai important este sa ai o lestare corecta a twisterului si sa nu uiti ce inseamna notiunea de naluca
eu evit pauzele pe substrat chiar si iarna preferand un joc marunt din varga pt a evita timpii morti
JELIBOANE cei mai buni producatori!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
- stefanflorin
- veteran

- danielcocea
- veteran

bine zis....mai merge ceva "cocos"....nu mai zici nimic...deci il mai omorati un pic asa a ?.....frumos clasament dar cam complicat .....stefanflorin scrie:a inghetat cocos garla? sau inca ii mai rupeti fashunightfishing01 scrie:clasament nu cred ca se poate face decat in functie de gradul de activitate al pestelui in cazul meu salaul
cum pescuiesc
5-6 lanseuri gipo 7,5
daca prind- relax aqua 8 cm , atacurile incep sa se rareasca
5-6 lanseuri relax cupyto 7,5 nu am prezentare trec pe gipo ,nu mai prind stau si astept "sa mai intre o tura'![]()
cred ca un clasament cat mai real ar putea fi facut pe anotimpuri
iarnai nceput de inghet-mansuri 6 cm
mijlocul iernii gruburi- 5 cm
sfarsitul iernii gruburi 7-8 cm
primavara devreme gruburi 7-9 cm
depunere relax aqua
dupa depunere pana la jumatatea verii- slaidere
sfarsitul verii ,inceputul iernii -gipo,aqua kupyto, gipo aqua cupyto si tot asa![]()
orcum un lucru mult mai important este sa ai o lestare corecta a twisterului si sa nu uiti ce inseamna notiunea de naluca
eu evit pauzele pe substrat chiar si iarna preferand un joc marunt din varga pt a evita timpii morti
-
nightfishing01
- utilizator constant

-
lucalucian
- senior

Eu am prins cu orca de 9 cm.. bine poate am avut si noroc. Da ce am observat eu e ca merge la alea mai lungi de 8 cm pt ca fiind plasticu tare nu da asa bine din coada
.
Eram nedumerit si nu stiam cu ce sa dau... si se uita un nene in trusa : da cu astea, ca au bataie buna. Oki-doki - 3 salai. Si el a luat 3 cu un twister verde glitter, si dadeam amandoi cam in acelasi loc.
Deci pana la urma tot locul conteaza mai mult.
Eram nedumerit si nu stiam cu ce sa dau... si se uita un nene in trusa : da cu astea, ca au bataie buna. Oki-doki - 3 salai. Si el a luat 3 cu un twister verde glitter, si dadeam amandoi cam in acelasi loc.
Deci pana la urma tot locul conteaza mai mult.
- danielcocea
- veteran

pana acum ceva timp...am mai prins....dar de acum incolo o sa mai prind(eu cel putin) decat gheata pe inele ....nici nu ma mai duc ....cum spunea un prieten pescar , acum este perioada in care trebuie sa mai stam si cu familia....in sanul familiei ce sa mai.....nightfishing01 scrie:salut baieti nu am mai iesit ca am fost ocupat dar maine sunt la o copca la rosu sau un jig pe lac inca ma gandesc voi prindeti