JELIBOANE cei mai buni producatori!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 17 Dec 2010, 23:14

nightfishing01 scrie:clasament nu cred ca se poate face decat in functie de gradul de activitate al pestelui in cazul meu salaul
cum pescuiesc
5-6 lanseuri gipo 7,5
daca prind- relax aqua 8 cm , atacurile incep sa se rareasca
5-6 lanseuri relax cupyto 7,5 nu am prezentare trec pe gipo ,nu mai prind stau si astept "sa mai intre o tura' :wink:
cred ca un clasament cat mai real ar putea fi facut pe anotimpuri
iarnai nceput de inghet-mansuri 6 cm
mijlocul iernii gruburi- 5 cm
sfarsitul iernii gruburi 7-8 cm
primavara devreme gruburi 7-9 cm
depunere relax aqua
dupa depunere pana la jumatatea verii- slaidere
sfarsitul verii ,inceputul iernii -gipo,aqua kupyto, gipo aqua cupyto si tot asa :wink:
orcum un lucru mult mai important este sa ai o lestare corecta a twisterului si sa nu uiti ce inseamna notiunea de naluca
eu evit pauzele pe substrat chiar si iarna preferand un joc marunt din varga pt a evita timpii morti
a inghetat cocos garla? sau inca ii mai rupeti fashu :lol:

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 17 Dec 2010, 23:55

stefanflorin scrie:
nightfishing01 scrie:clasament nu cred ca se poate face decat in functie de gradul de activitate al pestelui in cazul meu salaul
cum pescuiesc
5-6 lanseuri gipo 7,5
daca prind- relax aqua 8 cm , atacurile incep sa se rareasca
5-6 lanseuri relax cupyto 7,5 nu am prezentare trec pe gipo ,nu mai prind stau si astept "sa mai intre o tura' :wink:
cred ca un clasament cat mai real ar putea fi facut pe anotimpuri
iarnai nceput de inghet-mansuri 6 cm
mijlocul iernii gruburi- 5 cm
sfarsitul iernii gruburi 7-8 cm
primavara devreme gruburi 7-9 cm
depunere relax aqua
dupa depunere pana la jumatatea verii- slaidere
sfarsitul verii ,inceputul iernii -gipo,aqua kupyto, gipo aqua cupyto si tot asa :wink:
orcum un lucru mult mai important este sa ai o lestare corecta a twisterului si sa nu uiti ce inseamna notiunea de naluca
eu evit pauzele pe substrat chiar si iarna preferand un joc marunt din varga pt a evita timpii morti
a inghetat cocos garla? sau inca ii mai rupeti fashu :lol:
bine zis....mai merge ceva "cocos"....nu mai zici nimic...deci il mai omorati un pic asa a ?.....frumos clasament dar cam complicat .....

nightfishing01
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nightfishing01 » 18 Dec 2010, 21:52

salut baieti nu am mai iesit ca am fost ocupat dar maine sunt la o copca la rosu sau un jig pe lac inca ma gandesc voi prindeti :?:

lucalucian
senior
senior

Mesaj de lucalucian » 19 Dec 2010, 01:47

Eu am prins cu orca de 9 cm.. bine poate am avut si noroc. Da ce am observat eu e ca merge la alea mai lungi de 8 cm pt ca fiind plasticu tare nu da asa bine din coada :).

Eram nedumerit si nu stiam cu ce sa dau... si se uita un nene in trusa : da cu astea, ca au bataie buna. Oki-doki - 3 salai. Si el a luat 3 cu un twister verde glitter, si dadeam amandoi cam in acelasi loc.

Deci pana la urma tot locul conteaza mai mult.

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 19 Dec 2010, 07:44

nightfishing01 scrie:salut baieti nu am mai iesit ca am fost ocupat dar maine sunt la o copca la rosu sau un jig pe lac inca ma gandesc voi prindeti :?:
pana acum ceva timp...am mai prins....dar de acum incolo o sa mai prind(eu cel putin) decat gheata pe inele ....nici nu ma mai duc ....cum spunea un prieten pescar , acum este perioada in care trebuie sa mai stam si cu familia....in sanul familiei ce sa mai..... :)

Scrie răspuns