discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
bradypus
- veteran

@ netrebnic... ntrebarea nu era despre spinn sau fly ... cii despre intretinerea cu ceara / parafina si unde si cum se foloseste...
probabil nu e pt scule dintr-o bucat scurte , ieftine cu care se da la stationar
daca exemplu cu fly a fost mai ielocvent imi cer scuze ca te-a depasit
cit despre sarit... , io-ti recomand sa dai gugle la nickul meu pe imigi si iti dai singur sema ca nu am viteza necesara ... ok ?

-
Nemernic
- veteran

bradypus scrie:@ netrebnic... ntrebarea nu era despre spinn sau fly ... cii despre intretinerea cu ceara / parafina si unde si cum se foloseste...
probabil nu e pt scule dintr-o bucat scurte , ieftine cu care se da la stationar
daca exemplu cu fly a fost mai ielocvent imi cer scuze ca te-a depasit
cit despre sarit... , io-ti recomand sa dai gugle la nickul meu pe imigi si iti dai singur sema ca nu am viteza necesara ... ok ?

Exact ce banuiam......
Hai, vezi-ti de bucsele tale, si lasa-ma-n plm pe mine-n pace.... hai
p.s.: reciteste-ti postarile, geamantanule
ia, ca sa-ti reimprospatezi memoria de peste:
bradypus scrie:una e sa dai ... sa lansezi ... cu lansete de spinn la stationar de 5-6 ori pe zi si alta e sa vinturi lanseta de fly de 6 ori la o lansare si sa dai de dimineata pina seara zi de zi... un concediu , un an , doi ... trei....
cert e ca stresul la care e supusa e cu totul altul iar colegu Jones e muscar deci vede pin prizma adevarata tot shmenu nu ca voi stationaristi cu elite de doi lei dintr-o bucat

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
bradypus
- veteran

hai jurate ca nu dai la stationar cu elite !

-
Nemernic
- veteran

bradypus scrie:hai jurate ca nu dai la stationar cu elite !

si...ia spune-mi, sincer, ce altceva-ti mai lustruiesti cu ceara, nebunule din porumb ?

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
bradypus
- veteran

he he he ... naiva devierea.... si de fapt... la aia ti-am si raspuns...
hai ! hai spune drept... de cite ori ai dat cu Elite la stationar ?
-
bradypus
- veteran

de dat.. e clar ca ai dat....
intrebarea e ... : de cite ori...
-
Nemernic
- veteran

bradypus scrie:he he he ... naiva devierea.... si de fapt... la aia ti-am si raspuns...
Ce deviere, batrane Bamse ?! Sunt ontopic...si te-ntreb...ce altceva-ti lustruiesti cu ceara ?! De raspuns.....nu vad ca mi-ai raspuns....
Bucsele ?! tot cu ceara le dai ?...intreb si eu
-
bradypus
- veteran

citeste raspunsurile !
cum poti zice ca lustruiesc ?
cum poti zice ca nu ti-am raspuns ?
bucshe ? ce is alea ? o alta deviere ?
de ce nu zici de cite ori ai dat cu Elite ala ... " scula scumpa domle " ... la stationar ?
acu... , ca se intelege de la sine ca : ai dat ... dar de prins... ai prins ? sau aia e roblema ?
ca nici la stationar nu prinzi cu Ielite ?
-
Nemernic
- veteran

Mda.....se pare ca samanta de scandal pe care o ai undeva prin spate-ntr-o gaura, e pe punctul de a'nverzi. Ma dau batut, ptr ca observ ca deja ai umblat la vinul de anul asta.
Toate cele bune, si cer scuze imbacsirii acestui topic
p.s.: tot raman la parerea ca e o pierdere de timp ....in a-ti lustrui lanseta cu ceara

-
anem
- veteran

bradypus scrie: ......
ce era amuzant aici era faza caci va holbati si faceati haz de ceva cu care doar nu sinteti d´acord nu ca nu ar avea sensul si catarea ei...
hahahaha ... pai doar imi exprimam uimirea si punctul meu de vedere, sau nu se poate?
eu nu vad rostul lustruirii lansetei la fiecare partida, ca e cu ceara sau carpa cu ceva solutie nu mai are importanta ... pai pana la urma pescuiesc sau lustruiesc?
zi-mi tu mie care ar fi sensul curatirii lansetei LA FIECARE PARTIDA doar ca sa am de lucru peste alte cateva zile? sau poate da bine in poza?

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...