Intretzinere scule si accesorii...

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 27 Dec 2011, 23:31

sory ! io nu folosesc parafina decit la lansete cu imbinare spigot caci acolo e grafit curat si ala odata uzat e greu de inlocuit dar nu le lustruiesc cu toate ca nu le-ar dauna !

in principiu e ok sa le protejezi pe orice cale !

in rest... la marea majoritatea a lansetelor am mufa mos baba si sint adeptul fiozofiei praf microscopic... deci... nici nu le sterg la imbinari :lol: :lol: :lol: :lol:

ce era amuzant aici era faza caci va holbati si faceati haz de ceva cu care doar nu sinteti d´acord nu ca nu ar avea sensul si catarea ei...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 27 Dec 2011, 23:34

bradypus scrie: ce era amuzant aici era faza caci va holbati si faceati haz de ceva cu care doar nu sinteti d´acord nu ca nu ar avea sensul si catarea ei...
Ne-am expus doar parerile personale......
nu cunosc mufarile :D...folosesc doar lansete dintr-o bucata
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 27 Dec 2011, 23:48

deci clar ! le ai ... scurte

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 27 Dec 2011, 23:52

am lansete si din 2 si dintr-o bucata, nu necesita nici o intretinere, important e sa ai grija la transport si la alea dintr-una sa nu le freci cu inelul de varf de tavan sau pereti. a mele n-or sa vada ceara sau alte porcarii si toate arata ca noi.

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 27 Dec 2011, 23:57

Adrian HD, Jones si Pescardeclean discutau despre ceara de lansete iar altcineva se introduce si zice ca i se rupe de ceara de lansete si aspectul ei.... :lol: .
Bineinteles ca primilor trei si celor interesati de ceara li se rupe de "parerea" intrusilor nu?...
eu curat mulineta de 4 ori pe an.....
hahaha rid unii...noi cind zboara porcul.
eu tin lansetele in husa si tub
hehehe.....noi azvirlite in portbagaj sau in fundu sopronului.
eu curat si dau cu silicon snuru de musca la fiecare partida.
hihihi....eu numa il calc in picioare iarna pe zapada..
Nah...parca ar merge mai mult repspect pentru userii care sint interesati de ceva anume la un moment dat..

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 27 Dec 2011, 23:58

una e sa dai ... sa lansezi ... cu lansete de spinn la stationar de 5-6 ori pe zi si alta e sa vinturi lanseta de fly de 6 ori la o lansare si sa dai de dimineata pina seara zi de zi... un concediu , un an , doi ... trei....

cert e ca stresul la care e supusa e cu totul altul iar colegu Jones e muscar deci vede pin prizma adevarata tot shmenu nu ca voi stationaristi cu elite de doi lei dintr-o bucat :lol:

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 28 Dec 2011, 00:06

daca era necesara ceara sau alte porcarii chimice, firmele de lansete iti livrau impreuna cu lanseta, precum uleiul la mulinete.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 28 Dec 2011, 00:09

aha !

adica ia de aici ca sa nu o uzezi nainte de vreme... ca porma doamne fereste tre sa vi tot la noi sa-ti mai vindem una... :lol:

lojic !

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 28 Dec 2011, 00:14

bre, da ce discutii aveti :lol: umbla vorba din vremuri de demult ca cel mai bun luciu pe orice batz de pescuit se da cu - ca.ca.t , ce dreq, va credeam pescari cu shtate vechi, nici nu ma asteptam sa nu aveti ca.ca.t pe batz :lol:

dar daca chiar nu aveti ma ofer eu sa va dau materia prima :lol: :lol: :lol:

p.s. radu, genial pestele de pe TV, si mileul face toti banii :lol: amintiri din epoca de aur :twisted:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 28 Dec 2011, 00:42

bradypus scrie:una e sa dai ... sa lansezi ... cu lansete de spinn la stationar de 5-6 ori pe zi si alta e sa vinturi lanseta de fly de 6 ori la o lansare si sa dai de dimineata pina seara zi de zi... un concediu , un an , doi ... trei....

cert e ca stresul la care e supusa e cu totul altul iar colegu Jones e muscar deci vede pin prizma adevarata tot shmenu nu ca voi stationaristi cu elite de doi lei dintr-o bucat :lol:
bradypussy, usurel, taica.....usurel
Specifica intai ca vorbiti despre fly..... apoi ia-te de dos si sari, ok ? :)

p.s.: ma retrag de aici....baietii astia-s prea lustruiti :bere:
p.s.s: imi dai senzatia ca esti unul mai vechi p-acilea......cumva ala cu bucsele ? :D Gigi, e ala, ma ?
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Scrie răspuns